Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to sobie zwierzaki sprawilas hehe ja tam tego bym nie chciala w domu...;)
znaczy nie lubie zwierzat takich ktorych nie moge przytulic ;)
ale chetnie poczytam o nich jake one sa w hodowli..:)wiec napisz cos o nich maja jakies imionka tez?;)

Posted

Fides79 napisał(a):
przyszłam się przywitać :)
Nikola jest uroczą sunią i wygląda zgodnie z tytułem galerii na drobniutką psinkę,
ile ma wzrostu i wagi?

Wagi że mi przytyła ostatnio więc koło 4,3kg będzie a wzrostu nie mam pojęcia;) witamy i częściej zapraszamy;)

Pegaza napisał(a):
No to sobie zwierzaki sprawilas hehe ja tam tego bym nie chciala w domu...;)
znaczy nie lubie zwierzat takich ktorych nie moge przytulic ;)
ale chetnie poczytam o nich jake one sa w hodowli..:)wiec napisz cos o nich maja jakies imionka tez?;)

Hmm w hodowli takie nudne że tak powiem więc wymieniam je na agamkę... Niestety za mało żywe jak dla mnie... ImionA Bekon i Iveco. Jaszczurki jak najbardziej można przytulać;)
kaho napisał(a):
Nikola - sama slodycz http://img195.imageshack.us/img195/9702/p7150558.jpg:loveu:(mam nadzieje, ze wezmiesz ja na wystawe:cool3:), a tu gekonik nawet fajnie wyglada :lol: http://img826.imageshack.us/img826/2906/p9150902.jpg (choc nadal podtrzymuje to co pisalam wczesniej :evil_lol:;)).

Chyba jej nie wezmę bo ona straszna szczekaczka się zrobiła a nie wiem jak jej tego oduczyć.. Chociaż może się uspokoi jak zobaczy ciocię Doginkę???
agamewa napisał(a):
Cześć Beata:)fajniutkie te Twoje stworki-potworki:)mizianki dla Nicolki:)no właśnie bierzesz ją na wystawę???w sobotę jest sznaucerów.

Dzięki dzięki;) Jak wyżej nie wiem co z wystawą,...
Doginka napisał(a):
Ale masz piękne zwierzątka:loveu: Nikola nie próbuje na nie polować:roflt::hmmmm:
Jak dobrze, ze Nikusia już wyzdrowiona:loveu::lol:

A wiesz że nie... Za to na świerszcze poluje lepiej od jaszczurek;)
wiki4 napisał(a):
Ale fajniaste :loveu:

Witajcie kochane ;)

Dzięki;)

Niestety ale decyzja o wymianie jaszczurek zapadła jak jeszcze się nie przyzwyczaiłam bo potem bym ich nie sprzedała. Szkoda tylko że nie poczytałam wcześniej i z jaszczurkami to był taki spontan...

Posted

niunka04 napisał(a):
Wagi że mi przytyła ostatnio więc koło 4,3kg będzie a wzrostu nie mam pojęcia;) witamy i częściej zapraszamy;)

ooo kurcze to Kruszynka z niej maleńka :loveu:

a co do domowego zoo to mam takich znajomych którzy trzymają w domu 2 koty, 2 psy, żółwia, legwana, traszki, gekony i jeszcze nie wiadomo co plus oczywiście pożywienie dla tych swoich gadów :evil_lol: