Doginka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Broda wydaje się dłuższa, bo dobrze głowa była zrobiona:lol: Niuńka,chyba musisz mnie za jakieś pół miesiąca odwiedzić, to ci pokażę, jak się wyjmuje podszerstek:lol: Teraz Nikola pewnikiem jest lekko brązowa:lol: Quote
kaho Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Malenstwo szuka cienia http://img3.imageshack.us/img3/1385/p7050524.jpg:cool3: - straszny slodziak :loveu:. Holly tez zrobila sie juz popielato-brazowa :evil_lol: i pozostaje mi czekac cierpliwie kiedy zacznie jej juz wychodzic okrywowka - mam nadzieje, ze juz niedlugo:lol:. A kiedy wreszcie zasluzone wakacje:cool3:? Quote
Paulinka10 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Cześć Nicolki:)a gdzie Wy też uciekłyście?może by sie tak pokazać;) Quote
bianka19 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Cześć wam :D piękna Nicolka :loveu: http://img19.imageshack.us/img19/3193/p7050531.jpg Pewno gdzieś pojechały :cool3: Wakacje to wakacje, czyż nie prawda? :evil_lol: Quote
jolek68 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 jeszcze nie pojechały ;) jadą jak my wrócimy :) ktoś musi pilnować zwierzaków i wszyscy naraz nie mogą wybyć :) do stada zwierzów dołączyły dziś pszczoły :) jutro zrobię fotkę to zaprezentuję nowe nabytki, jedna nawet mnie dziś udziabała :) Quote
Paulinka10 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 chciałam sie poprawić ale nie idzie edytować NIcolki:evil_lol::eviltong: Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 cześć wszystkim;) dzięki że odwiedzacie nasza galerie. Ostatnio nie udzielam się na Dogo bo mi ktoś strasznie pojechal przez co zrobiło mi się przykro no i jakoś nie wchodziłam. Tak ogólem to u nas ok na wakacjach byli rodzice sami jak narazie ja siedzę w domu no choć częściej mnie nie ma. A Nika? Nika jest brązowym sznaucerem śmiechowo wygląda;) Mi się tam podoba. No ale trzeba coś z tym zrobić w końcu. Ogółem chyba się trochę przeziębiła bo się od wczoraj trzęsie i kicha. Aleksandro no przez to że skopała ją pierwsza groomerka to już kilka razy byliśmy na trymowaniu chyba 3 razy jak się nie myle w tym roku. Ale w przyszłym już będzie rzadziej chyba. Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 niunka04 napisał(a):cześć wszystkim;) dzięki że odwiedzacie nasza galerie. Ostatnio nie udzielam się na Dogo bo mi ktoś strasznie pojechal przez co zrobiło mi się przykro no i jakoś nie wchodziłam. Tak ogólem to u nas ok na wakacjach byli rodzice sami jak narazie ja siedzę w domu no choć częściej mnie nie ma. A Nika? Nika jest brązowym sznaucerem śmiechowo wygląda;) Mi się tam podoba. No ale trzeba coś z tym zrobić w końcu. Ogółem chyba się trochę przeziębiła bo się od wczoraj trzęsie i kicha. Aleksandro no przez to że skopała ją pierwsza groomerka to już kilka razy byliśmy na trymowaniu chyba 3 razy jak się nie myle w tym roku. Ale w przyszłym już będzie rzadziej chyba. Witajcie dziewczyny:)i jak lepiej Nicolce????Beata a czym Ty się przejmujesz że ktoś Ci pojechał na dogo!!!!daj spokój,trzeba było się odciąć i dalej być z nami ,a nie uciekać!!!oj:shake: Quote
Paulinka10 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 O jesteście w końcu:) No o tym pojechaniu to też coś wiem właśnie.. Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 no ale to było konkretnie o moim psie że jak ja śmiem go sznaucerem nazywać jak bez papierów że jakaś pokraka z jednym uchem stojącym. No nie było miło musiałam to przeżyć jakoś... Sorki...:( a już dziś ją kuruje strasznie dużo śpi.. Quote
taxelina Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 niunka04 napisał(a):no ale to było konkretnie o moim psie że jak ja śmiem go sznaucerem nazywać jak bez papierów że jakaś pokraka z jednym uchem stojącym. No nie było miło musiałam to przeżyć jakoś... Sorki...:( a już dziś ją kuruje strasznie dużo śpi.. o matko chyba bym takiemu pojechala... Quote
Paulinka10 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 a czy to nie ten sam co u mnie sie wypowiada? Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 niunka04 napisał(a):cześć wszystkim;) dzięki że odwiedzacie nasza galerie. Ostatnio nie udzielam się na Dogo bo mi ktoś strasznie pojechal przez co zrobiło mi się przykro no i jakoś nie wchodziłam. Tak ogólem to u nas ok na wakacjach byli rodzice sami jak narazie ja siedzę w domu no choć częściej mnie nie ma. A Nika? Nika jest brązowym sznaucerem śmiechowo wygląda;) Mi się tam podoba. No ale trzeba coś z tym zrobić w końcu. Ogółem chyba się trochę przeziębiła bo się od wczoraj trzęsie i kicha. Aleksandro no przez to że skopała ją pierwsza groomerka to już kilka razy byliśmy na trymowaniu chyba 3 razy jak się nie myle w tym roku. Ale w przyszłym już będzie rzadziej chyba. Nie masz się czym przejmować!!!!trzeba było pogonić tę osobę i tyle a nie brać sobie czyjeś głupie gadanie!!!! Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Nie nie to była Pani;) którą znam osobiście dodatkowo;) Właśnie dzwonie do Doginki umówić się na trymowanko Quote
Paulinka10 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Aha..no nie jest miło czasem na dogo,już kilka razy sie przekonałam Olejmy ich!;) Quote
taxelina Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Paulinka10 napisał(a):Aha..no nie jest miło czasem na dogo,już kilka razy sie przekonałam Olejmy ich!;) Dokladnie, jedyna sluszna rzecz :) Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 No dokładnie. Ja kocham moją Nikę jaką jest dla mnie jest i zawsze będzie sznaucerem najpiękniejszym prezentem jaki dostałam który daje mi wiele radości. Właśnie poszła na dwór przestało padać to lece jej piłkę porzucam...;) Quote
chrupcia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cześć Nikolca:) fajnie że w końcu się pokazałyście :multi: i nie przejmuj się ymi dziwnymi ludzmi :roll: :) Quote
zuzolandia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Kto mieczem wojuje od miecza ginie :evil_lol::evil_lol: wiec moja droga sie nie przejmuj ..nosek do góry i do przodu marsz :cool3::cool3: nie wszyscy ludzie są skonczonymi jednoneuronowcami :diabloti: fajnie ze wróciłas :multi: Quote
Paulinka10 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 jednoneronowcami trudne do przeczytania:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts