Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Broda wydaje się dłuższa, bo dobrze głowa była zrobiona:lol:
Niuńka,chyba musisz mnie za jakieś pół miesiąca odwiedzić, to ci pokażę, jak się wyjmuje podszerstek:lol: Teraz Nikola pewnikiem jest lekko brązowa:lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze nie pojechały ;) jadą jak my wrócimy :) ktoś musi pilnować zwierzaków i wszyscy naraz nie mogą wybyć :) do stada zwierzów dołączyły dziś pszczoły :) jutro zrobię fotkę to zaprezentuję nowe nabytki, jedna nawet mnie dziś udziabała :)

• 2 weeks later...
Posted

cześć wszystkim;) dzięki że odwiedzacie nasza galerie. Ostatnio nie udzielam się na Dogo bo mi ktoś strasznie pojechal przez co zrobiło mi się przykro no i jakoś nie wchodziłam. Tak ogólem to u nas ok na wakacjach byli rodzice sami jak narazie ja siedzę w domu no choć częściej mnie nie ma. A Nika? Nika jest brązowym sznaucerem śmiechowo wygląda;) Mi się tam podoba. No ale trzeba coś z tym zrobić w końcu. Ogółem chyba się trochę przeziębiła bo się od wczoraj trzęsie i kicha.

Aleksandro no przez to że skopała ją pierwsza groomerka to już kilka razy byliśmy na trymowaniu chyba 3 razy jak się nie myle w tym roku. Ale w przyszłym już będzie rzadziej chyba.

Posted

niunka04 napisał(a):
cześć wszystkim;) dzięki że odwiedzacie nasza galerie. Ostatnio nie udzielam się na Dogo bo mi ktoś strasznie pojechal przez co zrobiło mi się przykro no i jakoś nie wchodziłam. Tak ogólem to u nas ok na wakacjach byli rodzice sami jak narazie ja siedzę w domu no choć częściej mnie nie ma. A Nika? Nika jest brązowym sznaucerem śmiechowo wygląda;) Mi się tam podoba. No ale trzeba coś z tym zrobić w końcu. Ogółem chyba się trochę przeziębiła bo się od wczoraj trzęsie i kicha.

Aleksandro no przez to że skopała ją pierwsza groomerka to już kilka razy byliśmy na trymowaniu chyba 3 razy jak się nie myle w tym roku. Ale w przyszłym już będzie rzadziej chyba.

Witajcie dziewczyny:)i jak lepiej Nicolce????Beata a czym Ty się przejmujesz że ktoś Ci pojechał na dogo!!!!daj spokój,trzeba było się odciąć i dalej być z nami ,a nie uciekać!!!oj:shake:

Posted

no ale to było konkretnie o moim psie że jak ja śmiem go sznaucerem nazywać jak bez papierów że jakaś pokraka z jednym uchem stojącym. No nie było miło musiałam to przeżyć jakoś... Sorki...:( a już dziś ją kuruje strasznie dużo śpi..

Posted

niunka04 napisał(a):
no ale to było konkretnie o moim psie że jak ja śmiem go sznaucerem nazywać jak bez papierów że jakaś pokraka z jednym uchem stojącym. No nie było miło musiałam to przeżyć jakoś... Sorki...:( a już dziś ją kuruje strasznie dużo śpi..

o matko chyba bym takiemu pojechala...

Posted

niunka04 napisał(a):

Nie masz się czym przejmować!!!!trzeba było pogonić tę osobę i tyle a nie brać sobie czyjeś głupie gadanie!!!!

Posted

No dokładnie. Ja kocham moją Nikę jaką jest dla mnie jest i zawsze będzie sznaucerem najpiękniejszym prezentem jaki dostałam który daje mi wiele radości. Właśnie poszła na dwór przestało padać to lece jej piłkę porzucam...;)

Posted

Kto mieczem wojuje od miecza ginie :evil_lol::evil_lol:
wiec moja droga sie nie przejmuj ..nosek do góry i do przodu marsz :cool3::cool3:

nie wszyscy ludzie są skonczonymi jednoneuronowcami :diabloti:

fajnie ze wróciłas :multi: