Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niunka04 napisał(a):
Hi hi a pamiętam tekst Pani fryzjerki przy trymowaniu.. Trymuje sie raz do roku dwa to max bo psy tak szybko nie odrastają:evil_lol:

Raz do roku? Ja tam się na terminach trymowania nie znam, ale wydaje mi się, że znajomi którzy wystawiają szorstkacze wszelakie trymują częściej :eviltong: A do salonu te niewystawowe które są trymowane przychodzą jakoś co 2-3 miesiące.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nika to by chyba włosy do ziemi zapuściła... U nas nie dobrze... Wirusowe zapalenia spojówki lewego oka i podejrzenie babecziozy.. 3 zastrzyki jak narazie i krople...

Posted

Essence of Raspberries ♥ napisał(a):
Witamy, Witamy . my to pierwszy raz - 20 marca .

Piękna sznaucerka - mądra przede wszytskim .

Witamy witamy i dziękujemy:oops:

Z oczkiem już lepiej pomalu...:roll:

Posted

niunka04 napisał(a):
Hi hi a pamiętam tekst Pani fryzjerki przy trymowaniu.. Trymuje sie raz do roku dwa to max bo psy tak szybko nie odrastają:evil_lol:

2 razy do roku trymuje się na łyso (zupełnie jak kolano), ale w międzyczasie trzeba wyciągać podszerstek - ja to nazywam podtrymowaniem.
A ta fryzjerka, to juz za pierwszym razem Nike źle zrobiła:baddevil:
niunka04 napisał(a):
Nika to by chyba włosy do ziemi zapuściła... U nas nie dobrze... Wirusowe zapalenia spojówki lewego oka i podejrzenie babecziozy.. 3 zastrzyki jak narazie i krople...

O matko babeszja:crazyeye::shock: Trzymam z całych sił kciuki, zeby to jednak nie była babeszjoza, bo psy potrafią zejść w ciągu kilku dni:-(

Posted

powiem Wam że nie mam zielonego pojęcia skąd je przytaszczyła :( moja kicia szwęda się wszędzie i zero a to maleństwo...mam nadzieję że jednak nie były to te co po nich psy chorują :shake:
pamiętam jak Cezar wybył zbyt daleko i złapał kilka to z dnia na dzień normalnie go zwaliło z nóg, nic nie chciał jeść i miał biegunkę :crazyeye: dostawał zastrzyki i przeszło mu ;) tylko to była inna pora roku, kleszczy poza działką pełno, a teraz dopiero się budzą zarazy :mad:

Posted

Doginka napisał(a):
2 razy do roku trymuje się na łyso (zupełnie jak kolano), ale w międzyczasie trzeba wyciągać podszerstek - ja to nazywam podtrymowaniem.
A ta fryzjerka, to juz za pierwszym razem Nike źle zrobiła:baddevil:

O matko babeszja:crazyeye::shock: Trzymam z całych sił kciuki, zeby to jednak nie była babeszjoza, bo psy potrafią zejść w ciągu kilku dni:-(

No ja u tej fryzjerki to bym musiała chyba co miesiąc chodzić wydawać z wzrostem psa coraz więcej za odwalenie lipy...:mad:
Pegaza napisał(a):
O kuna..a skad ona sie tego nabawila?

jak sie ma takich ochroniarzy to zaden na podworko nie wejdzie;)

Miała 3 kleszcze u nas trawy łąki las... A Nika nieraz wychodziła poza podwórko..:-(

Cavy napisał(a):
Niech szybko zdrowieje Nicola. ;-) Trzymamy kciuki za małą.

Dzięki...:roll:

Już Ci nie powiem co dostaniesz za tą pizze jak wstaniesz:mad:
Kochane mam problem bo paskuda nie chce mi jeść wogóle. Waży 3.55 a dziennie nie zje miski karmy(nie mówie o dokarmianiu przez mame) I nie wiem czy kupić jej mokre i mieszać czy co już robić:-(

Posted

Ja też mam problem z niejedzeniem i zaczęłam dosmaczać mokrą karmą lub innymi dodatkami typu jogurt lub ser lub mięso. Podobno nie powinno się tak robić ale ja wolę żeby coś zjadły niż nic nie jadły.
Dużo zdrówka dla Nici niech szybciutko do zdrowia wraca!!!

Posted

Ojej bidulka mała...dlatego my przez cały rok się kropimy przeciw kleszczom, ale wiem że to czasem też nie pomaga..:( Co do niejedzenia to moglibyśmy książkę napisac :P ale spróbuj od karmy z rybką bo jest bardziej zachęcająca dla pieska.

Posted

Gracula też jest niejadkiem, więc zawsze jakąś wkładkę typu puszka musiała dostać, żeby coś zjadła. Teraz nie trzeba jej wciskać jedzenia, ale suchej i tak nie ruszy, więc dostaje pomieszaną z piersią z kurczaka i to wsuwa bez marudzenia :)

Posted

spoko :) wczoraj jadłyśmy pizzę a dziś wszamałyśmy kurczaczka :) no nie mogę pozwolić by mi maluszek padł...a córci mówiłam by mieszała z mokrą karmą :) może to po tych zastrzykach...
zresztą to suche to takie paskudne i mało smacznie pachnie...brrrr a kurczaczek pycha pył :) obie łapki lizałyśmy :):):)

Posted

No ona właśnie je Acane small i ona jest z rybą. Suchą nieraz poskubie jak już nic nie ma tak to wyjada kotu... Dziś jej kupie coś mokrego;) Tak na dzień dobry pare foteczek;)

Posted

Jaki śliczny identyfikator :D też taki mamy tylko z plexi. Ach te nasze niejadki, w weekend jak jesteśmy u mojego Wojtka to też musi dostawać coś extra bo potrafi dwa dni nic nie jeść :shake: