Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć dziewczyny dziś mam trochę wolnego więc jestem;) Ostatnie dni to codziennie klasówki do tego godzinę dziennie nauki do matury no nie mogę już... Ale już postaram się być. Zaraz odwiedzę wasze galerie porobię fotki Nikolce;) w piątek ostatni sprawdzian z angielskiego;) 15 kwietnia wystawienie ocen... Dziękuje wam że jesteście naprawdę miło mnie zaskoczyłyście że jesteście i w ogóle pamiętacie o mnie;) A co do Niki to przechodzę fazę oglądania ja albo mój pies w wolnym czasie i uczę ją sztuczek(mama też). Musimy się zabezpieczyć przed kleszczami niedługo no i szczepienie na wściekliznę;) No i odrósł waciak jeden strasznie

Posted

niunka04 napisał(a):
cześć dziewczyny dziś mam trochę wolnego więc jestem;) Ostatnie dni to codziennie klasówki do tego godzinę dziennie nauki do matury no nie mogę już... Ale już postaram się być. Zaraz odwiedzę wasze galerie porobię fotki Nikolce;) w piątek ostatni sprawdzian z angielskiego;) 15 kwietnia wystawienie ocen... Dziękuje wam że jesteście naprawdę miło mnie zaskoczyłyście że jesteście i w ogóle pamiętacie o mnie;) A co do Niki to przechodzę fazę oglądania ja albo mój pies w wolnym czasie i uczę ją sztuczek(mama też). Musimy się zabezpieczyć przed kleszczami niedługo no i szczepienie na wściekliznę;) No i odrósł waciak jeden strasznie

Coś o tej nauce wiem, dlatego tak długo mnie tu nie było :( Ale teraz jestem i zapraszam na foteczki wytrymowanego Nemika :D

Posted

ach ta młodzież :) jak dam radę to wyciągnę wiarę na piaskowe górki i porobię fotki :) zobaczycie jak moja Zuzia bawi się z Niką :) ja uwielbiam z nimi wychodzić i one też :)

Posted

wcale nie wymiękła :) jutro będzie ponoć słoneczko, wezmę swój fonik z super aparacikiem i zobaczysz co tu wstawię :) jeszcze Ci gul śmignie jak zobaczysz :)

Posted

[quote name='niunka04']he he mama wymiękła zero zdjęć;) Aparat tylko mamy w postaci komórki jak narazie cyfrówka pożyczona więc dupcia...
A ja myślę, że to tylko odroczenie:diabloti:
[quote name='jolek68']wcale nie wymiękła :) jutro będzie ponoć słoneczko, wezmę swój fonik z super aparacikiem i zobaczysz co tu wstawię :) jeszcze Ci gul śmignie jak zobaczysz :)
haaaaaaa, miałam rację, jutro będą foty:multi:

Posted

mówiłam że zrobię fotki :) wszystkie nie wyszły bo obie wariatki biegały wszędzie a potem dołączyły suki sąsiadki zza siatki :) Niki wyglądała jak czupiradło ale zawsze tak się kończy jak biega z Viktorią :)