dzasta Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 O to niech się przygotowuje do matury bo co racja to racja ale czas leci nie ubłaganie :D Quote
*kleo* Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Hehe niedługo i ja zacznę się do matury przygotowywać ;) Quote
Nati28 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Niech sie dziewczyna uczy ;) pamietam jak ja sie "uczylam" hehe :) Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Oj no to faktycznie nauka na 1 planie musi byc;) Quote
niunka04 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 cześć dziewczyny dziś mam trochę wolnego więc jestem;) Ostatnie dni to codziennie klasówki do tego godzinę dziennie nauki do matury no nie mogę już... Ale już postaram się być. Zaraz odwiedzę wasze galerie porobię fotki Nikolce;) w piątek ostatni sprawdzian z angielskiego;) 15 kwietnia wystawienie ocen... Dziękuje wam że jesteście naprawdę miło mnie zaskoczyłyście że jesteście i w ogóle pamiętacie o mnie;) A co do Niki to przechodzę fazę oglądania ja albo mój pies w wolnym czasie i uczę ją sztuczek(mama też). Musimy się zabezpieczyć przed kleszczami niedługo no i szczepienie na wściekliznę;) No i odrósł waciak jeden strasznie Quote
Evelynkaa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Oj ucz się ucz. Pochwal się co nauczyłaś Nikolkę :D My przed kleszczami zabezpieczamy się przez cały rok, bo pieruny to w mig wyjdą z jakiejś nory nawet w mróz....wrrr Quote
Tośka&Nemo Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 niunka04 napisał(a):cześć dziewczyny dziś mam trochę wolnego więc jestem;) Ostatnie dni to codziennie klasówki do tego godzinę dziennie nauki do matury no nie mogę już... Ale już postaram się być. Zaraz odwiedzę wasze galerie porobię fotki Nikolce;) w piątek ostatni sprawdzian z angielskiego;) 15 kwietnia wystawienie ocen... Dziękuje wam że jesteście naprawdę miło mnie zaskoczyłyście że jesteście i w ogóle pamiętacie o mnie;) A co do Niki to przechodzę fazę oglądania ja albo mój pies w wolnym czasie i uczę ją sztuczek(mama też). Musimy się zabezpieczyć przed kleszczami niedługo no i szczepienie na wściekliznę;) No i odrósł waciak jeden strasznie Coś o tej nauce wiem, dlatego tak długo mnie tu nie było :( Ale teraz jestem i zapraszam na foteczki wytrymowanego Nemika :D Quote
Doginka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Najpierw nauka, później foteczki, ale odpoczynek też ważny, więc wklej juz te foty:mad::diabloti: Quote
jolek68 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ach ta młodzież :) jak dam radę to wyciągnę wiarę na piaskowe górki i porobię fotki :) zobaczycie jak moja Zuzia bawi się z Niką :) ja uwielbiam z nimi wychodzić i one też :) Quote
Evelynkaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No to w takim razie liczymy na Panią Jole :) Quote
niunka04 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 he he mama wymiękła zero zdjęć;) Aparat tylko mamy w postaci komórki jak narazie cyfrówka pożyczona więc dupcia... Quote
jolek68 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 wcale nie wymiękła :) jutro będzie ponoć słoneczko, wezmę swój fonik z super aparacikiem i zobaczysz co tu wstawię :) jeszcze Ci gul śmignie jak zobaczysz :) Quote
Doginka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='niunka04']he he mama wymiękła zero zdjęć;) Aparat tylko mamy w postaci komórki jak narazie cyfrówka pożyczona więc dupcia... A ja myślę, że to tylko odroczenie:diabloti: [quote name='jolek68']wcale nie wymiękła :) jutro będzie ponoć słoneczko, wezmę swój fonik z super aparacikiem i zobaczysz co tu wstawię :) jeszcze Ci gul śmignie jak zobaczysz :) haaaaaaa, miałam rację, jutro będą foty:multi: Quote
niunka04 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Mama się postarała i mamy duzo fot;) Quote
dzasta Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ale już zarosła :) Śmiszna taka teraz jest :) Quote
wiki4 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jejciu jak ona wyrosła :-o Ile już ma ? :razz: Ale ma śmieszny fryz :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Mi sie podobają takie kudłacze zarośnięte;)rośnie panienka,rośnie,też bym chciała żeby moja klucha była już większa...... Quote
jolek68 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 mówiłam że zrobię fotki :) wszystkie nie wyszły bo obie wariatki biegały wszędzie a potem dołączyły suki sąsiadki zza siatki :) Niki wyglądała jak czupiradło ale zawsze tak się kończy jak biega z Viktorią :) Quote
*kleo* Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cześć :) No faktycznie maleństwo już nieźle zarosło :) Quote
Evelynkaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Śliczna psiunia :D:D:D robi się mały niedzwiadek :P ale już wiosna....:) Quote
niunka04 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Hi hi a pamiętam tekst Pani fryzjerki przy trymowaniu.. Trymuje sie raz do roku dwa to max bo psy tak szybko nie odrastają:evil_lol: Quote
Evelynkaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Łojezu to ja bym miała niedzwiadka bo trymuje co miesiąc :D:D:D Quote
Recommended Posts