jolek68 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 wg chyba wystarczy uszkom klejenia :) są jakie powinny być, a gdyby znów się podnosiły to wrócą plasterki :) Quote
Doginka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jeśli uszka są załamane w trójkąt, to przestań już je kleić;-) Quote
jolek68 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 powiem jej jutro by zrobiła fotki i Ci podesłała to spojrzysz okiem eksperta :) a prywatnie to szkoda że wcześniej nie napisałaś że masz pewne kłopoty...ja pomagam szpicom w potrzebie i trochę doświadczenia w tym mam i z krzykaczkami z dogo też :) Quote
Kisses Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja tam na wakacje Womba zabieram, bo jedziemy na tydzień się wakacjować do koleżanki z hodowlą Sheltie. A potem to tak po różnych miastach w celach wystaw, więc i tak razem, chyba, że sędzia nam się nie spodoba, wtedy sama - MPowo :D zapraszamy na bazarki! Quote
niunka04 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Kisses napisał(a):Ja tam na wakacje Womba zabieram, bo jedziemy na tydzień się wakacjować do koleżanki z hodowlą Sheltie. A potem to tak po różnych miastach w celach wystaw, więc i tak razem, chyba, że sędzia nam się nie spodoba, wtedy sama - MPowo :D zapraszamy na bazarki! a jezdzisz z rodzicami???:) No mama jej dzis nie widziała;) Ucho jest ładnie załamane tylko na końcu przez co wywija się w kokardke... Chyba zmienimy technike klejenia. Quote
dzasta Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 O dawno mnie nie było ale jakoś znowu mam problemy z DGM i subskrypcje mi nie zawsze przychodzą :( O to widzę że już po mału uszka zaczynają się układać i może już bliżej niż dalej do nie podklejania :D Nicolka ma fajne to wdzianko z bazarków :loveu: A ta fotka mnie rozczuliła http://i48.tinypic.com/290ss2s.jpg Piękna ta Astka :loveu: Uwielbiam AST :loveu: Quote
Paulinka10 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 no na Twoim miejscu w sumie też miałabym wątpliwości,my mamy dwójke dzieci i o imprezach i dłuższych wypadach niema mowy,więc i pies nie jest problemem,ale Wy młodzi to pewnie chcielibyście poszaleć a jak masz się martwić że psiak sam w pokoju a Twoja mama zajmie sie psiakiem to też bym sie zastanawiała prawde mówiąc,trudna decyzja... poza tym prosze wiecej zdjęć ślicznotki:) Quote
Kisses Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 niunka04 napisał(a):a jezdzisz z rodzicami???:) Na wystawy? Raczej tak, ale jako, że ja jestem wystawowo niewyżyta, to szukam po cichu transportów na dalsze wystawy, na które rodzicom się nie chce wlec :evil_lol: Quote
niunka04 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 podklejania już koniec małej znowu robi się coś w uszach... Zdrowie ważniejsze. Będę masować jak nic nie wyjdzie to trudno;) Właśnie dlatego trzymają się mnie wątpliwości.. A chcemy jechać na 6 nocy więc nie dużo... zjęcia wstawie później jak pójdziemy na dwór;) Quote
Pegaza Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Wpadlam piatkowo zobaczyc Nico i a tu zonk zadnych fotek nie ma:roll: Quote
Pegaza Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ja tam nie wiem co tam chcesz o tych uszu mnie sie podobają:) http://i45.tinypic.com/bfg6yb.jpg ona szybko zarasta:) Quote
Doginka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ona tak juz zarosła od ostatniej wizyty u frycki?:crazyeye: Uszy faktyczne stoją i chyba już nic to klejenie nie pomoże.:hmmmm: A czy Nikusia ma być wystawowa, bo nie pamiętam?:hmmmm: Bo jak nie wystawowa, to po co ją męczyć klejeniem;-) Quote
niunka04 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 nie jest wystawowa;) Pisałam Ci kiedyś Doginko co i jak...;) Ale jak dorwe ta hodowczynie to ją opieprze... No szybko zarasta strasznie... Dlatego musimy iść niedługo się wytrymować... Quote
jolek68 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 jak uszko się trochę podgoi to może wróci córcia do podklejania bo faktycznie te jedno się podnosi i tak jakoś to dziwacznie wygląda :) a trymowanko wskazane :) Quote
niunka04 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 .............. Dla porównania wielkość Niki przy bracie(5,5lat):) Quote
Paulinka10 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 jaka ona maciupka jest:loveu:na innych fotach faktycznie wydaje sie większa Quote
Evelynkaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 http://i48.tinypic.com/9ibnfo.jpg kruszynka, prześliczna jest :D Quote
*kleo* Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://i48.tinypic.com/2dqk7dl.jpg przy kocisku wygląda jak moja Gracula przy naszych kotach :crazyeye: Quote
niunka04 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 *kleo* napisał(a):http://i48.tinypic.com/2dqk7dl.jpg przy kocisku wygląda jak moja Gracula przy naszych kotach :crazyeye: No ona jak dorośnie to będzie ważyć ze trzy razy więcej niż york;) Raczej powinna... Taka maleńka już nie jest zaczynam ją czuć na rękach...:) Quote
*kleo* Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 niunka04 napisał(a):No ona jak dorośnie to będzie ważyć ze trzy razy więcej niż york;) Raczej powinna... Taka maleńka już nie jest zaczynam ją czuć na rękach...:) Wiem wiem, mam styczność z hodowlą sznupków przecie :) i wiem, że wcale nie są maleńkie, za to ludzie zawsze się dziwią widząc standardową miniaturę, że jak to, niby miniaturowy a taki duży. Quote
niunka04 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 bianka19 napisał(a):Śliczne fotki ;) Dzięki *kleo* napisał(a):Wiem wiem, mam styczność z hodowlą sznupków przecie :) i wiem, że wcale nie są maleńkie, za to ludzie zawsze się dziwią widząc standardową miniaturę, że jak to, niby miniaturowy a taki duży. sama się spotykałam z komentarzem że ojej jaka duża...;) a mała waży tylko 2.7kg;) to i tak dużo za dużo jak na yorka;) Zapomniałam kurcze a jeszcze nie dawno miałaś o sprzedaży szczeniaków;) Quote
Recommended Posts