Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powiem jej jutro by zrobiła fotki i Ci podesłała to spojrzysz okiem eksperta :)
a prywatnie to szkoda że wcześniej nie napisałaś że masz pewne kłopoty...ja pomagam szpicom w potrzebie i trochę doświadczenia w tym mam i z krzykaczkami z dogo też :)

Posted

Ja tam na wakacje Womba zabieram, bo jedziemy na tydzień się wakacjować do koleżanki z hodowlą Sheltie.
A potem to tak po różnych miastach w celach wystaw, więc i tak razem, chyba, że sędzia nam się nie spodoba, wtedy sama - MPowo :D

zapraszamy na bazarki!

Posted

Kisses napisał(a):
Ja tam na wakacje Womba zabieram, bo jedziemy na tydzień się wakacjować do koleżanki z hodowlą Sheltie.
A potem to tak po różnych miastach w celach wystaw, więc i tak razem, chyba, że sędzia nam się nie spodoba, wtedy sama - MPowo :D

zapraszamy na bazarki!

a jezdzisz z rodzicami???:)

No mama jej dzis nie widziała;) Ucho jest ładnie załamane tylko na końcu przez co wywija się w kokardke... Chyba zmienimy technike klejenia.

Posted

O dawno mnie nie było ale jakoś znowu mam problemy z DGM i subskrypcje mi nie zawsze przychodzą :(
O to widzę że już po mału uszka zaczynają się układać i może już bliżej niż dalej do nie podklejania :D
Nicolka ma fajne to wdzianko z bazarków :loveu:

A ta fotka mnie rozczuliła http://i48.tinypic.com/290ss2s.jpg
Piękna ta Astka :loveu: Uwielbiam AST :loveu:

Posted

no na Twoim miejscu w sumie też miałabym wątpliwości,my mamy dwójke dzieci i o imprezach i dłuższych wypadach niema mowy,więc i pies nie jest problemem,ale Wy młodzi to pewnie chcielibyście poszaleć a jak masz się martwić że psiak sam w pokoju a Twoja mama zajmie sie psiakiem to też bym sie zastanawiała prawde mówiąc,trudna decyzja...
poza tym prosze wiecej zdjęć ślicznotki:)

Posted

niunka04 napisał(a):
a jezdzisz z rodzicami???:)

Na wystawy? Raczej tak, ale jako, że ja jestem wystawowo niewyżyta, to szukam po cichu transportów na dalsze wystawy, na które rodzicom się nie chce wlec :evil_lol:

Posted

podklejania już koniec małej znowu robi się coś w uszach... Zdrowie ważniejsze. Będę masować jak nic nie wyjdzie to trudno;) Właśnie dlatego trzymają się mnie wątpliwości.. A chcemy jechać na 6 nocy więc nie dużo... zjęcia wstawie później jak pójdziemy na dwór;)

Posted

Ona tak juz zarosła od ostatniej wizyty u frycki?:crazyeye:
Uszy faktyczne stoją i chyba już nic to klejenie nie pomoże.:hmmmm:
A czy Nikusia ma być wystawowa, bo nie pamiętam?:hmmmm:
Bo jak nie wystawowa, to po co ją męczyć klejeniem;-)

Posted

nie jest wystawowa;) Pisałam Ci kiedyś Doginko co i jak...;) Ale jak dorwe ta hodowczynie to ją opieprze... No szybko zarasta strasznie... Dlatego musimy iść niedługo się wytrymować...

Posted

niunka04 napisał(a):
No ona jak dorośnie to będzie ważyć ze trzy razy więcej niż york;) Raczej powinna...
Taka maleńka już nie jest zaczynam ją czuć na rękach...:)

Wiem wiem, mam styczność z hodowlą sznupków przecie :) i wiem, że wcale nie są maleńkie, za to ludzie zawsze się dziwią widząc standardową miniaturę, że jak to, niby miniaturowy a taki duży.

Posted

bianka19 napisał(a):
Śliczne fotki ;)

Dzięki

*kleo* napisał(a):
Wiem wiem, mam styczność z hodowlą sznupków przecie :) i wiem, że wcale nie są maleńkie, za to ludzie zawsze się dziwią widząc standardową miniaturę, że jak to, niby miniaturowy a taki duży.

sama się spotykałam z komentarzem że ojej jaka duża...;) a mała waży tylko 2.7kg;) to i tak dużo za dużo jak na yorka;) Zapomniałam kurcze a jeszcze nie dawno miałaś o sprzedaży szczeniaków;)