Nati28 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Sorry z gory ze pisze to u Ciebie ale tu zagladaja sznauceromaniacy ;) znalazlam takie ogloszenie w necie, sznaucerek mini z rodowodem do oddania: http://www.morusek.pl/ogloszenie/15519/Sznaucer-miniatura---oddam-w-dobre-rece/ Quote
Pegaza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Kolezanka bardzo duza:) http://i48.tinypic.com/290ss2s.jpg i ma smieszny rozowy pysk hehe oj nie chcialabym sie z nim spotkac;) http://i46.tinypic.com/wm18w7.jpg ale Nico widac ze ją lubi..:) Quote
*kleo* Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 http://i46.tinypic.com/wm18w7.jpg piękna koleżanka ajjjj uwielbiam te mordy :loveu: Quote
jolek68 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 koleżanka starsza, kiedyś bawiła się też i z Cezarem :) Quote
niunka04 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Witam wszystkich no Nika właśnie taka mała jest przy czym desta nie jest wcale duża waży 25 kg;) Ona taka na zdjęciach i w wyglądzie taka straszna. W rzeczywistości potrafi zalizać na śmierć;) Quote
wiki4 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jeej jak wyrosła :-o Miłego wtoreczku :D Quote
Yorkomanka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [http://i46.tinypic.com/2nn0xl.jpg] słodkie maleństwa ;) Quote
kaho Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wreszcie widze zdjecia :multi: - sa super! a kolezanka tez fajowa:loveu:. Przyznam szczerze, ze chyba bym sie bala konfrontacji Holly z taaaka sunia.:cool3:. Quote
niunka04 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Cześć wszystkim;) U nas grypka ale jutro juz do szkoły niestety... Myślę już o wakacjach i nie wiem czy brac Nike czy nie... Quote
Ciapkowa. Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witamy się po raz pierwszy i będziey tu częstymi gośćmi ;) Śliczna Nicolcia ;* Oczywiście, że bierz.! Quote
Evelynkaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zdrowiejcie :D a Nikę weź, przynajmniej będziesz wiedzieć czy wspólne wakację to to. Quote
kaho Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 niunka04 napisał(a):Cześć wszystkim;) U nas grypka ale jutro juz do szkoły niestety... ... W takim razie trzymaj sie jutro!:razz: niunka04 napisał(a):Myślę już o wakacjach i nie wiem czy brac Nike czy nie... Brac, brac - nie ma sie nad czym zastanawiac. Ja juz sobie nie wyobrazam wyjazdu bez mojego 'malenstwa'. Dowiedz sie tylko czy w danym osrodku, pensjonacie akceptuja zwierzeta a co do plaz to zawsze znajdziesz niestrzezone. Ja bylam do tej pory w Łazach i Niechorzu i nie bylo problemu a plaze byly duze, czyste, malo ludzi i mozna bylo odetchnac :lol: . Quote
niunka04 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Bardzo chce ja wziąć gorzej jest z kimś odpowiedzialnym kto mógłby z nią zostać na miejscu:( A tu mamusia jako opiekun.. Ale nie wiem jak ja bez niej wytrzymam więc raczej ją wezmę. To taka moja córeczka kochana śpi ze mną bawi się no wogóle jakoś jest moja;)... Mieliśmy iść na trymowanko niedługo ale budżet się rozsypał;) Quote
Pegaza Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No jesli jest mozliwosc by zostala u siebie w domku z mamą to ja bym nie brala;) Quote
Cavy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witamy się wieczornie, jak Wam minął dzień. ;-) ? Quote
Paulinka10 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 witamy sie pierwszy raz:) właśnie pisałam u Alexa że Maja była z nami w zeszłym roku i w tym też jedzie nad morze,piesek ma radoche a ja sie nie martwie;) A Nicolka słodka:) Quote
niunka04 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 dzień jakoś minął jednak jutro do szkoly nie ide bo zbierala nauczycielka zeszyty a ja nie mam kilku lekcji i za brak jednej lekcji ocena w dół do tego jeszcze błędy.. Jadę jutro po zeszyt do cywilizacji i muszę to nadrobić wszystko. Co do Niki razem ze mna na wakacjach to dodam że jadę sama z chłopakiem i jego bratem dlatego się zastanawiam.. Jakby z rodzicami albo kimś odpowiedzialnym kto by z nią np został to bym się wogóle nie zastanawiała;) Quote
Doginka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 niunka04 napisał(a):Cześć wszystkim;) U nas grypka ale jutro juz do szkoły niestety... Myślę już o wakacjach i nie wiem czy brac Nike czy nie... Też masz dylemat - weź sobie do serca to, co napisała Kaho;-) niunka04 napisał(a):dzień jakoś minął jednak jutro do szkoly nie ide bo zbierala nauczycielka zeszyty a ja nie mam kilku lekcji i za brak jednej lekcji ocena w dół do tego jeszcze błędy.. Jadę jutro po zeszyt do cywilizacji i muszę to nadrobić wszystko. Co do Niki razem ze mna na wakacjach to dodam że jadę sama z chłopakiem i jego bratem dlatego się zastanawiam.. Jakby z rodzicami albo kimś odpowiedzialnym kto by z nią np został to bym się wogóle nie zastanawiała;) Od samego początku wszędzie gdzie mogę zabieram moje psy ze sobą, a jak Twój chłopak nie zechce, to zamień go na innego:evil_lol: (żartuję) A tak na serio, to ja nie wyobrażam sobie wakacji bez moich psów. Jada ze mną wszędzie i tylko jak jadę na narty, to zdarza się, że zostawiam je z mamą, ale to jest baaaardzo rzadko, bo mamy taki hotelik, gdzie psy same zostają;-) tylko wtedy trzeba przed nimi schować wszystko, co jest papierowe:lol: Quote
jolek68 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 mam znajomą co ma się rozejrzeć w Trójmieście za sensowną kwaterą i myślę że kiedyś ten pierwszy raz musi być :) a co wiara zdecyduje, zobaczymy... Quote
niunka04 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Nie no Tomkowi to wisi zresztą on bardzo lubi Nikę także bez problemu;) Poradzimy sobie jakoś... Najwyżej wrócimy szybciej i tyle...;) Quote
kaho Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Niunka, wydaje mi sie ze powinnas to jeszcze przemyslec. Ja osobiscie malej bym juz nie zostawila, ale tez mam 'juz' inne priorytety na wakacjach ;). Wydaje mi sie, ze (w tym wypadku) gdy jada sami mlodzi ludzie, chetni nowych wrazen, znajomosci, odkrywania roznych miejsc pies (nawet najbardziej ukochany) moze powodowac niepotrzebne frustracje - nie bedziesz mogla jej wszedzie wziasc (chocby na dyskoteke) i bedziesz sie z tym zle czula. Bedziesz rozdarta miedzy przyjaciolmi a chcecia pozostania z Nicola :shake:- czy to bedzie mialo sens? A w domu Niki bedzie u siebie, z dobra opieka i niewatpliwie bedzie czekala na Ciebie z utesknieniem ;). Kwestia do przemyslenia:cool3:. Quote
Tośka&Nemo Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A co do wakcaji to ja swojego urwisa biorę :D ...napewno odwiedzimy góry i morze ... mam nadzieje że jakoś to bedzie bo to mój pierwszy pies i pierwsze wakcaje z nim gdzieś po za naszym miastem będą:) Ja juz nie moge się doczekać !;p Pozdrawiam i życzę dobrej decyzji :* Quote
niunka04 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 kaho napisał(a):Niunka, wydaje mi sie ze powinnas to jeszcze przemyslec. Ja osobiscie malej bym juz nie zostawila, ale tez mam 'juz' inne priorytety na wakacjach ;). Wydaje mi sie, ze (w tym wypadku) gdy jada sami mlodzi ludzie, chetni nowych wrazen, znajomosci, odkrywania roznych miejsc pies (nawet najbardziej ukochany) moze powodowac niepotrzebne frustracje - nie bedziesz mogla jej wszedzie wziasc (chocby na dyskoteke) i bedziesz sie z tym zle czula. Bedziesz rozdarta miedzy przyjaciolmi a chcecia pozostania z Nicola :shake:- czy to bedzie mialo sens? A w domu Niki bedzie u siebie, z dobra opieka i niewatpliwie bedzie czekala na Ciebie z utesknieniem ;). Kwestia do przemyslenia:cool3:. Kochana własnie super przytoczyłaś moje obawy... No wiadomo że będę się chciała pobawić i w sumie to moje jedyne takie wakacje a nie odpoczynek od pracy.. Chciałabym trochę poszaleć.. Oficjalnie chyba rezygnuje z klejenia uszu. Robie to miesiąc i zero efektów mam już tego po dziurki w nosie no.. Nika po zdjęciu plastrów zupelnie inny pies. Aż mnie boli jak muszę jej to zakładać... Quote
Recommended Posts