niunka04 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Sallcia']czeeść :hand: Przyszliśmy z walentynkowymi życzeniami! dużo, dużo psiej miłości, wspólnego szczescia, pracy i dorastania! :loveu: dziekujemy ślicznie;) [quote name='Nikolaaa']Dla Ciebie i mojej imienniczki : http://img23.imageshack.us/img23/6740/39448171.png Wesołych Walentynek! Były wesołe były;) Nika dostała ucho;) [quote name='Nati28']Witamy :) mam nadzieje ze sprawa oczek jakos pozytywnie sie skonczy ;) No cześć;) też mam taką nadzieje... po jutrze podjade z nią do wetki naszej.. [quote name='bianka19']Cześć Wam ;) hej:) [quote name='kaho']Witam serdecznie- już wróciłam i znowu będę Was nawiedzać:cool3:. Dzięki za wsparcie :loveu:. Slyszę, że moja ulubienica ma problem z oczkami - zmartwiłam sie strasznie :shake:. Działaj wg wskazówek Doginki - Ona naprawdę wie co mówi:lol:. Cześć kaho!!! Brakowało nam Ciebie i Holly. Zaraz do was wpadne!!! Słucham słucham już pokornie..;) [quote name='karkakarka']Hej! Ale śliczny baner :) moim też oczy ropieją ale to ponoć taka uroda yorków... A może włoski jej przy oczach odrastają i drażnią oczko dzięki...;) No włoski odrastają troszkę już może za miesiąc półtora kolejne trymowanko z prawidziwego zdarzenia bo już Nika odrosła... [quote name='Tośka&Nemo']Ale masz piękny bannerek :) taki kolorowy! A co tam ciekawego słychać u twojej Niuni? Miał być taki radosny bo już mam dość zimy. A u Niki wszystko oki ogołem jest obrażona bo wczoraj cały dzień mnie nie było no i dziś z godzine temu wróciłam [quote name='Pegaza']A co tu dzis od rana taka cisza? czyzby juz szkola sie zaczela? No szkoła i to pełną parą. Już nam Pani od polskiego pogroziła że bedzie ciężko w czwartek sprawdzian a do za miesiąc musze oddać prezentacje maturalna.. Problem w tym że w wypracowaniach srednio daje rade tak na 3 Quote
Nati28 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dobrze ze ja juz po maturze :eviltong: Quote
jolek68 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 córeczko, dziękuję za śliczny banerek dla Cezara :) Quote
niunka04 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 już w domku...;) Po drodze zakupiłam szampon http://www.zoo-sklep.pl/index.php?p2725,gottlieb-szampon-szczeniecy-z-olejkiem-norkowym-300ml Pani powiedziała że bardzo dobry myślicie że zda egzamin???? Oczywiście w zoologu przepłaciłam jak to ja..;) Quote
jolek68 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 szampon ma ładny kolorek i pachnie cudo, ciekawe czy się sprawdzi :) znowu wynalazek :) Quote
Evelynkaa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tego szamponu nie miałam, ale w zoologu jak to w zoologu zawsze się przepłaca, ale z przesyłką byś więcej zapłaciła, no chyba że więcej rzeczy się bierze na raz to się opłaca. Ja mam te szczęście że moja siostra też ma psiaka i jak co to zazwyczaj razem zamawiamy :evil_lol: Quote
niunka04 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 ja mam taki luxus z tatą ale już ostatnio zamawiał karmę dla Viki i narazie nic mu nie potrzebne a doczesny szampon się nie sprawdzał;) widzisz to my spróbujemy i najwyżej polecimy;) Quote
Evelynkaa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 hehe no my już dla szczeniaka kupować nie będziemy bo Alex ma rok a jeszcze mi zostało trochę, więc następny będzie dla szorściaków, już wiem że z KW nie jest najlepszy bo też puszy włos....ale jak będziemy na tym etapie to się pochwalimy :D Quote
niunka04 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 no widzisz nie pomyślałam;) nam jeszcze trochę na szczenięcym zostało;) Quote
*kleo* Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Cześć kobity :) My dla sznaucerków używamy szamponu dla szorstkich włosów i taki fajny niebieski dla białych i czarnych co ładnie kolor wysyca :) Quote
Pegaza Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nie znam sie na sznaucach..wiec nie doradze czy akurat ten co kupilas bedzie dla Nico idealny..ale firme poniekad znam bo dla yorkow tez sa tej firmy szampony..ja juz tyle szamponow sprawdzilam..;) i chyba najlepszy jest z all system..no i na 2 miejscu Bis&y...:) bynajmniej na moich psach te sie sprawdzają.. Quote
Evelynkaa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 *kleo* napisał(a):Cześć kobity :) My dla sznaucerków używamy szamponu dla szorstkich włosów i taki fajny niebieski dla białych i czarnych co ładnie kolor wysyca :) A jakiej firmy?? Quote
Tośka&Nemo Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 U tak ten snieg już prZesadza ... My tez mamy go dosyć,już nie możemy doczekać się wiosny.pozdrawiamy i ciepelka zyczymy ;) Quote
jolek68 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 mała wykąpana w nowym szamponie i pachnie cudnie :) ale jak nie pies :) Quote
kaho Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Uzywaj szamponow dla czarnej siersci - ladnie nasycaja kolor a nie zabarwiaja bialych wstawek (jutro podam Ci firme i nazwe juz przetestowanego produktu). Poza tym zwykly dzieciecy Bambino rowniez jest dobry (choc nie za czesto) - lapki sa po nim bardzo puszyste :). Quote
*kleo* Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 evelynka napisał(a):A jakiej firmy?? Summerwinds. Cześć Nicolki :) Quote
niunka04 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 hej wszystkim czesc;) narazie musi szampon wystarczyć bo się spłukałam;) mam po nim dobre wrazenia wszędzie sierść jest puszysta na łapkach i firanka a tam gdzie trymowana to szorstka więc nie narzekam, szampon ma świetny zapach super wywabia zapach podwórkowego owczarka;) Będę wpadać coraz rzadziej chyba bo szok w szkole się dzieje. Jutro klasówa z renesansu zobaczymy jak będzie;) Quote
Pegaza Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Oj ja bym nie chciala chodzic do szkoly..choc moj M dzis mnie namawial na powrot..chyba go postraszylo niezle :evil_lol: Quote
jolek68 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 szampon faktycznie super :) aż miło mi było spać z tym pluszakiem :) Quote
kaho Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 jolek68 napisał(a):szampon faktycznie super :) aż miło mi było spać z tym pluszakiem :) Wiem cos o tym:cool3: , a tak zarzekalam sie ze nie pozwole Holly na spanie w/na lozku :evil_lol:. Quote
Doginka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 kaho napisał(a):Wiem cos o tym:cool3: , a tak zarzekalam sie ze nie pozwole Holly na spanie w/na lozku :evil_lol:. Ja wytrzymałam kilka godzin bez szczeniaka w łóżku:evil_lol: Wiedziałam, że i Ty odpuścisz:diabloti: Quote
kaho Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Doginka napisał(a):Ja wytrzymałam kilka godzin bez szczeniaka w łóżku:evil_lol: Wiedziałam, że i Ty odpuścisz:diabloti: Łobuzica :evil_lol::loveu::loveu:. Quote
Recommended Posts