*kleo* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Doginka napisał(a):Przyjedzie misio, a wróci potffffffffffffór:roflt: Widzimy się jutro o 11:00;-) Nie mogę się doczekać efektu ;) Doginka, a terrierzyska też umiesz skubać tak wystawowo? Quote
megi82 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 gdzie jesteście? wpadnij do nas-str.102,103 nowe fotki moich diabłów Quote
niunka04 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 cześć wszytkim miałam poodwiedzać was do końca ale straszna burza i mama każe wyłaczyć komputer;) Mała łysolek zdjęć mam kilka zrobiłam ale wstawie jutro.. Doginka jak zwykle stanęła na wysokości zadania!!! Mała wygląda super... Przepraszam i obiecuje że jutro wpadnę do was kochane!!! Quote
Doginka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 *kleo* napisał(a):Nie mogę się doczekać efektu ;) Doginka, a terrierzyska też umiesz skubać tak wystawowo? Na wystawę to tylko sznaucery mini;-) Ale zamierzam zapisać się na kurs groomerski;-) niunka04 napisał(a):cześć wszytkim miałam poodwiedzać was do końca ale straszna burza i mama każe wyłaczyć komputer;) Mała łysolek zdjęć mam kilka zrobiłam ale wstawie jutro.. Doginka jak zwykle stanęła na wysokości zadania!!! Mała wygląda super... Przepraszam i obiecuje że jutro wpadnę do was kochane!!! No właśnie, burza była straszna, ja mam nowy laptop i zanim wkleję foty, to muszę go skonfigurować i wgrać kilka programów, ale rano będą foty - obiecuję;-) Quote
Paulinka10 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cześć Nicolki;)wpadam sie przywitać i lece obiad robić,a jak mi sie niechce... Quote
niunka04 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 wstawiła bym fotki ale nie chce psuć efektu tą moją cyfrówką:) tak wogóle to też muszę lecieć jakieś śniadanko zjeść;) Paulinko u nas jak mamie się nie chce to zwala na mnie;) Za co jestem jej wdzięczna bo przynajmniej umiem gotować(w miare) Quote
megi82 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='niunka04']cześć wszytkim miałam poodwiedzać was do końca ale straszna burza i mama każe wyłaczyć komputer;) Mała łysolek zdjęć mam kilka zrobiłam ale wstawie jutro.. Doginka jak zwykle stanęła na wysokości zadania!!! Mała wygląda super... Przepraszam i obiecuje że jutro wpadnę do was kochane!!! [quote name='niunka04']wstawiła bym fotki ale nie chce psuć efektu tą moją cyfrówką:) tak wogóle to też muszę lecieć jakieś śniadanko zjeść;) Paulinko u nas jak mamie się nie chce to zwala na mnie;) Za co jestem jej wdzięczna bo przynajmniej umiem gotować(w miare) cześć ja już po śniadanku-smigam po dogo,a mąz zrobił takie pyszne....hihi dziś będą fotki? Quote
Paulinka10 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 niunka04 napisał(a):wstawiła bym fotki ale nie chce psuć efektu tą moją cyfrówką:) tak wogóle to też muszę lecieć jakieś śniadanko zjeść;) Paulinko u nas jak mamie się nie chce to zwala na mnie;) Za co jestem jej wdzięczna bo przynajmniej umiem gotować(w miare) Ja niemam kogo zagonić do robienia obiadu:placz:córki jeszcze za małe No to fajnie że Ciebie mama goni ja też tak będę robić,na przyszłość będzie jak znalazł:evil_lol:ja dopiero gotuje gdzieś od roku,wcześniej gotowała mi teściowa:p Quote
*kleo* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Doginka napisał(a):Na wystawę to tylko sznaucery mini;-) Ale zamierzam zapisać się na kurs groomerski;-) To się naucz, a ja się uśmiechnę za parę lat jak sobie kupię to co mi się marzy ;) Quote
Doginka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Obiecane fotki - trochę mi się to rano przeciągnęło w czasie:roflt: Taka byłam:razz::diabloti: Quote
dzasta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 O załapałam się na Doginkowe fotki :) To czekam na więcej :D Quote
*kleo* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Evelynkaa napisał(a):No a gdzie efekt końcowy ??:) Doginka chyba chce nas potrzymać w niepewności ;) Quote
Doginka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 U nas straszna burza, nic nie działa, tzn. nie działa TV, a kompa boję się używać, ale J mnie pociesza, że nic się nie stanie, więc powklejam trochę fot;-):roll: Quote
Recommended Posts