Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Przyjedzie misio, a wróci potffffffffffffór:roflt:
Widzimy się jutro o 11:00;-)

Nie mogę się doczekać efektu ;)
Doginka, a terrierzyska też umiesz skubać tak wystawowo?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć wszytkim miałam poodwiedzać was do końca ale straszna burza i mama każe wyłaczyć komputer;)
Mała łysolek zdjęć mam kilka zrobiłam ale wstawie jutro.. Doginka jak zwykle stanęła na wysokości zadania!!! Mała wygląda super... Przepraszam i obiecuje że jutro wpadnę do was kochane!!!

Posted

*kleo* napisał(a):
Nie mogę się doczekać efektu ;)
Doginka, a terrierzyska też umiesz skubać tak wystawowo?

Na wystawę to tylko sznaucery mini;-) Ale zamierzam zapisać się na kurs groomerski;-)
niunka04 napisał(a):
cześć wszytkim miałam poodwiedzać was do końca ale straszna burza i mama każe wyłaczyć komputer;)
Mała łysolek zdjęć mam kilka zrobiłam ale wstawie jutro.. Doginka jak zwykle stanęła na wysokości zadania!!! Mała wygląda super... Przepraszam i obiecuje że jutro wpadnę do was kochane!!!

No właśnie, burza była straszna, ja mam nowy laptop i zanim wkleję foty, to muszę go skonfigurować i wgrać kilka programów, ale rano będą foty - obiecuję;-)

Posted

wstawiła bym fotki ale nie chce psuć efektu tą moją cyfrówką:) tak wogóle to też muszę lecieć jakieś śniadanko zjeść;)
Paulinko u nas jak mamie się nie chce to zwala na mnie;) Za co jestem jej wdzięczna bo przynajmniej umiem gotować(w miare)

Posted

[quote name='niunka04']cześć wszytkim miałam poodwiedzać was do końca ale straszna burza i mama każe wyłaczyć komputer;)

[quote name='niunka04']wstawiła bym fotki ale nie chce psuć efektu tą moją cyfrówką:) tak wogóle to też muszę lecieć jakieś śniadanko zjeść;)
Paulinko u nas jak mamie się nie chce to zwala na mnie;) Za co jestem jej wdzięczna bo przynajmniej umiem gotować(w miare)
cześć
ja już po śniadanku-smigam po dogo,a mąz zrobił takie pyszne....hihi
dziś będą fotki?

Posted

niunka04 napisał(a):
wstawiła bym fotki ale nie chce psuć efektu tą moją cyfrówką:) tak wogóle to też muszę lecieć jakieś śniadanko zjeść;)

Ja niemam kogo zagonić do robienia obiadu:placz:córki jeszcze za małe
No to fajnie że Ciebie mama goni ja też tak będę robić,na przyszłość będzie jak znalazł:evil_lol:ja dopiero gotuje gdzieś od roku,wcześniej gotowała mi teściowa:p

Posted

Doginka napisał(a):
Na wystawę to tylko sznaucery mini;-) Ale zamierzam zapisać się na kurs groomerski;-)

To się naucz, a ja się uśmiechnę za parę lat jak sobie kupię to co mi się marzy ;)

Posted

U nas straszna burza, nic nie działa, tzn. nie działa TV, a kompa boję się używać, ale J mnie pociesza, że nic się nie stanie, więc powklejam trochę fot;-):roll: