*kleo* Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ale ona zarosła od ostatnich fotek :) Na jaki kierunek się wybierasz? ;) Quote
niunka04 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 na bezpieczeństwo wewnętrzne... No musimy sie wybrać na odsierścianie ale z czasem kiepsko... Quote
Doginka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Oj należy się już Nikolce poprawka z rwanka;-) Ale mimo zarośnięcia, to nadal widać po główce, że to sznupek:lol:Bo po pierwszym "trymowaniu" (nie u mnie) głowa była okrągła jak u zwykłego kundelka:roflt: Quote
Evelynkaa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Śliczna Nikolka i faktycznie szybko zarasta :D prawie jak mój, tak dla pocieszenia Ci powiem że ja trymuje Alexa raz w miesiącu, też należy do tych watowatych. Ale przynajmniej nigdy nie jest zaroślakiem tylko wygląda cały czas tak samo. Musisz się nauczyć od Doginki Niunka trochę trimmingu i robić Nike między wizytami :D Quote
Doginka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Evelynkaa napisał(a):Śliczna Nikolka i faktycznie szybko zarasta :D prawie jak mój, tak dla pocieszenia Ci powiem że ja trymuje Alexa raz w miesiącu, też należy do tych watowatych. Ale przynajmniej nigdy nie jest zaroślakiem tylko wygląda cały czas tak samo. Musisz się nauczyć od Doginki Niunka trochę trimmingu i robić Nike między wizytami :D Dokładnie. Nawet zapiszę Jej jakie nozyki musi kupić, żeby wyrwać podzszerstek między wizytamu i mnie;-) Quote
Paulinka10 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Cześć dziewczyny:) wpadłam poprawić sobie humor i szukam fotek i są:) śliczna Nicusia:loveu::loveu::loveu: Ciemne!mi chodziło nie czarne;)ciemne i duże takie:) Quote
kaho Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Doginka napisał(a):Dokładnie. Nawet zapiszę Jej jakie nozyki musi kupić, żeby wyrwać podzszerstek między wizytamu i mnie;-) Tiaaa, aby tylko nie bylo jak ze mna :splat:- dziura, dziura, wszedzie dziura:evil_lol: (widac, jestem do tego antytalenciem:evil_lol:). Dobrze, ze przynajmniej pozniej na dobre to wyszlo:cool3:. Quote
niunka04 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Doginka napisał(a):Oj należy się już Nikolce poprawka z rwanka;-) Ale mimo zarośnięcia, to nadal widać po główce, że to sznupek:lol:Bo po pierwszym "trymowaniu" (nie u mnie) głowa była okrągła jak u zwykłego kundelka:roflt: Doginko nie wracajmy do tamtego:angryy: to była kompletna porażka:-o Teraz jestem z niej dumna;) Evelynkaa napisał(a):Śliczna Nikolka i faktycznie szybko zarasta :D prawie jak mój, tak dla pocieszenia Ci powiem że ja trymuje Alexa raz w miesiącu, też należy do tych watowatych. Ale przynajmniej nigdy nie jest zaroślakiem tylko wygląda cały czas tak samo. Musisz się nauczyć od Doginki Niunka trochę trimmingu i robić Nike między wizytami :D troszkę tam jej skubie najbardziej jak odrasta takie pokręcone to aby w palce złapać i ją przeskubuja;) to najczęściej okolice glowy bo grzbietu nie ruszam;) Doginka napisał(a):Dokładnie. Nawet zapiszę Jej jakie nozyki musi kupić, żeby wyrwać podzszerstek między wizytamu i mnie;-) Oj coś czuję że się wykosztuje:evil_lol: Paulinka10 napisał(a):Cześć dziewczyny:) wpadłam poprawić sobie humor i szukam fotek i są:) śliczna Nicusia:loveu::loveu::loveu: Ciemne!mi chodziło nie czarne;)ciemne i duże takie:) Przepraszam kochana ale coś mi chyba rozum zaćmiło:evil_lol: kaho napisał(a):Tiaaa, aby tylko nie bylo jak ze mna :splat:- dziura, dziura, wszedzie dziura:evil_lol: (widac, jestem do tego antytalenciem:evil_lol:). Dobrze, ze przynajmniej pozniej na dobre to wyszlo:cool3:. kaho ja właśnie też tak mam że dziury robie;) ale moja suczka nie wystawowa więc nie jest źle:lol: Ogółem przesiąka u nas wał w kilku miejscach mam nawet kilka fot potem wstawie... Ale nie jest źle nie umywa się do tego co się dzieje na południu.... Quote
Cavy Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 http://img696.imageshack.us/img696/1425/p5200282.jpg Zabawa z dziećmi najlepsza :loveu: Zarosła zarosła, ale fajnie wygląda sobie ;-) Quote
Pegaza Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Gratuluje zdania matury:multi: fotki podworkowe przejrzalam :loveu: a braciszek to lubi fotografa gdyz nam ladnie pozuje:p Quote
karkakarka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Po pierwsze gratuluję super wyniku z matury :) Po drugie http://i41.tinypic.com/sb5xz4.jpg słodka! Quote
*kleo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 O losie, gdzie ta Wasza galeria tak daleko uciekła? Wracaj bo się gdzieś zakopie na amen. Quote
Paulinka10 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cześć Nicolki:) A gdzie wy sie znowu zgubiłyście?;) A zaćmienie wybaczam:eviltong: Quote
niunka04 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Cavy']http://img696.imageshack.us/img696/1425/p5200282.jpg Zabawa z dziećmi najlepsza :loveu: Zarosła zarosła, ale fajnie wygląda sobie ;-) futrzak z niej totalne ale już się wstępnie umówiliśmy u Doginki więc znowu zrobi z niej cudo [quote name='Pegaza']Gratuluje zdania matury:multi: fotki podworkowe przejrzalam :loveu: a braciszek to lubi fotografa gdyz nam ladnie pozuje:p e to ja robilam a on mnie wcale nie lubi diabelek jeden;) ale lubi jak robi mu się zdjęcia bardzo dziękuje;) [quote name='karkakarka']Po pierwsze gratuluję super wyniku z matury :) Po drugie http://i41.tinypic.com/sb5xz4.jpg słodka! dzięki;) [quote name='*kleo*']O losie, gdzie ta Wasza galeria tak daleko uciekła? Wracaj bo się gdzieś zakopie na amen. jestem jestem;) [quote name='Paulinka10']Cześć Nicolki:) A gdzie wy sie znowu zgubiłyście?;) A zaćmienie wybaczam:eviltong: już będę wpadać normalnie;) ale teraz zmykam bo burza jest... eh nie wiem jak te wały to wyrzymaja caly czas przecieki ze strony Wisły i Narwi nie jest dobrze.. A Nice jedno uszko stoi drugie klapie cudak z niej totalny;) Quote
zuzolandia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 http://img12.imageshack.us/img12/9235/p5200292.jpg a kuku tu jestem ;-) hihih świetna jest ...a jak tak patrze na to słonce na fotach to we mnie zazdrość jakowaś kiełkować zaczyna hihih Quote
niunka04 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='zuzolandia']http://img12.imageshack.us/img12/9235/p5200292.jpg a kuku tu jestem ;-) hihih świetna jest ...a jak tak patrze na to słonce na fotach to we mnie zazdrość jakowaś kiełkować zaczyna hihih wariatka smakołyk dostała taki dość duży i sie schowała co by jej nie zabrać...;) Oj słońca już nie ma tylko chmurzyska... Ale ciepło jest dość dzwi otwarta a mała lata po podwórku muszę iść zobaczyć co ona tam robi bo zaczęły jej pasować mamy drzewka;) Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wpadlam z pozdrowieniami:) jak kazde dziecko lubi fotki;) Quote
niunka04 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Witam witam no Kacper to wyjątkowo towarzyskie dziecko ale daje popalić jak nikt;) Dziewczyny powiedzcie mi bo ja panikuje po cieczce jakies kilka dni dopiero jak Nika ma powiększone cycuszki to wszystko jest ok nie??? Mała wycałowana;) Quote
zuzolandia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jeszcze beda powiekszone przez kilka dni ..tak samo jak doopeczka ;-) Wszystko wróci w swoim czasie do normy ;-) witanko i pozdrawianko! Quote
niunka04 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 a ja już jakieś schizy miałam ze jej coś jest;) Hej Doginko!!!:) Quote
kaho Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 niunka04 napisał(a):a ja już jakieś schizy miałam ze jej coś jest;) Nie przejmuj sie, tez tak mialam:evil_lol:, dopiero pozniej (jak wszystko juz przezyje sie pierwszy raz) podchodzisz do tego 'na zimno';). Quote
Doginka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Zapisałam Cię w zeszyciku na środę 2 kwietnia;-) Quote
Evelynkaa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Doginka napisał(a):Zapisałam Cię w zeszyciku na środę 2 kwietnia;-) Rozumiem ze Doginko zapisałaś Nikolkę na trymowanko i to dopiero za rok :crazyeye: przecież ona zarośnie i zniknie do tego czasu :evil_lol: Quote
Recommended Posts