Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj należy się już Nikolce poprawka z rwanka;-)
Ale mimo zarośnięcia, to nadal widać po główce, że to sznupek:lol:Bo po pierwszym "trymowaniu" (nie u mnie) głowa była okrągła jak u zwykłego kundelka:roflt:

Posted

Śliczna Nikolka i faktycznie szybko zarasta :D prawie jak mój, tak dla pocieszenia Ci powiem że ja trymuje Alexa raz w miesiącu, też należy do tych watowatych. Ale przynajmniej nigdy nie jest zaroślakiem tylko wygląda cały czas tak samo. Musisz się nauczyć od Doginki Niunka trochę trimmingu i robić Nike między wizytami :D

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Śliczna Nikolka i faktycznie szybko zarasta :D prawie jak mój, tak dla pocieszenia Ci powiem że ja trymuje Alexa raz w miesiącu, też należy do tych watowatych. Ale przynajmniej nigdy nie jest zaroślakiem tylko wygląda cały czas tak samo. Musisz się nauczyć od Doginki Niunka trochę trimmingu i robić Nike między wizytami :D

Dokładnie. Nawet zapiszę Jej jakie nozyki musi kupić, żeby wyrwać podzszerstek między wizytamu i mnie;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Dokładnie. Nawet zapiszę Jej jakie nozyki musi kupić, żeby wyrwać podzszerstek między wizytamu i mnie;-)

Tiaaa, aby tylko nie bylo jak ze mna :splat:- dziura, dziura, wszedzie dziura:evil_lol: (widac, jestem do tego antytalenciem:evil_lol:). Dobrze, ze przynajmniej pozniej na dobre to wyszlo:cool3:.

Posted

Doginka napisał(a):
Oj należy się już Nikolce poprawka z rwanka;-)
Ale mimo zarośnięcia, to nadal widać po główce, że to sznupek:lol:Bo po pierwszym "trymowaniu" (nie u mnie) głowa była okrągła jak u zwykłego kundelka:roflt:

Doginko nie wracajmy do tamtego:angryy: to była kompletna porażka:-o Teraz jestem z niej dumna;)

Evelynkaa napisał(a):

troszkę tam jej skubie najbardziej jak odrasta takie pokręcone to aby w palce złapać i ją przeskubuja;) to najczęściej okolice glowy bo grzbietu nie ruszam;)

Doginka napisał(a):

Oj coś czuję że się wykosztuje:evil_lol:

Paulinka10 napisał(a):
Cześć dziewczyny:)
wpadłam poprawić sobie humor i szukam fotek i są:)
śliczna Nicusia:loveu::loveu::loveu:

Ciemne!mi chodziło nie czarne;)ciemne i duże takie:)

Przepraszam kochana ale coś mi chyba rozum zaćmiło:evil_lol:

kaho napisał(a):
Tiaaa, aby tylko nie bylo jak ze mna :splat:- dziura, dziura, wszedzie dziura:evil_lol: (widac, jestem do tego antytalenciem:evil_lol:). Dobrze, ze przynajmniej pozniej na dobre to wyszlo:cool3:.

kaho ja właśnie też tak mam że dziury robie;) ale moja suczka nie wystawowa więc nie jest źle:lol:

Ogółem przesiąka u nas wał w kilku miejscach mam nawet kilka fot potem wstawie... Ale nie jest źle nie umywa się do tego co się dzieje na południu....

Posted

[quote name='Cavy']http://img696.imageshack.us/img696/1425/p5200282.jpg
Zabawa z dziećmi najlepsza :loveu:

Zarosła zarosła, ale fajnie wygląda sobie ;-)

futrzak z niej totalne ale już się wstępnie umówiliśmy u Doginki więc znowu zrobi z niej cudo

[quote name='Pegaza']Gratuluje zdania matury:multi:
fotki podworkowe przejrzalam :loveu:
a braciszek to lubi fotografa gdyz nam ladnie pozuje:p
e to ja robilam a on mnie wcale nie lubi diabelek jeden;) ale lubi jak robi mu się zdjęcia
bardzo dziękuje;)

[quote name='karkakarka']Po pierwsze gratuluję super wyniku z matury :)
Po drugie http://i41.tinypic.com/sb5xz4.jpg słodka!
dzięki;)

[quote name='*kleo*']O losie, gdzie ta Wasza galeria tak daleko uciekła? Wracaj bo się gdzieś zakopie na amen.
jestem jestem;)
[quote name='Paulinka10']Cześć Nicolki:)
A gdzie wy sie znowu zgubiłyście?;)
A zaćmienie wybaczam:eviltong:
już będę wpadać normalnie;) ale teraz zmykam bo burza jest... eh nie wiem jak te wały to wyrzymaja caly czas przecieki ze strony Wisły i Narwi nie jest dobrze.. A Nice jedno uszko stoi drugie klapie cudak z niej totalny;)

Posted

[quote name='zuzolandia']http://img12.imageshack.us/img12/9235/p5200292.jpg

a kuku tu jestem ;-) hihih

świetna jest ...a jak tak patrze na to słonce na fotach to we mnie zazdrość jakowaś kiełkować zaczyna hihih

wariatka smakołyk dostała taki dość duży i sie schowała co by jej nie zabrać...;) Oj słońca już nie ma tylko chmurzyska... Ale ciepło jest dość dzwi otwarta a mała lata po podwórku muszę iść zobaczyć co ona tam robi bo zaczęły jej pasować mamy drzewka;)

Posted

Witam witam no Kacper to wyjątkowo towarzyskie dziecko ale daje popalić jak nikt;) Dziewczyny powiedzcie mi bo ja panikuje po cieczce jakies kilka dni dopiero jak Nika ma powiększone cycuszki to wszystko jest ok nie???

Mała wycałowana;)

Posted

niunka04 napisał(a):
a ja już jakieś schizy miałam ze jej coś jest;)

Nie przejmuj sie, tez tak mialam:evil_lol:, dopiero pozniej (jak wszystko juz przezyje sie pierwszy raz) podchodzisz do tego 'na zimno';).

Posted

Doginka napisał(a):
Zapisałam Cię w zeszyciku na środę 2 kwietnia;-)

Rozumiem ze Doginko zapisałaś Nikolkę na trymowanko i to dopiero za rok :crazyeye: przecież ona zarośnie i zniknie do tego czasu :evil_lol: