Paulinka10 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 No właśnie ja też odpoczywam na dogomani...:evil_lol:ale od sprzątania:) No jeszcze troszke i wakacje:multi:ja to sie ciesze bardziej niż moje córcie,zero odwożenia,zadań domowych i morze:multi:już za miesiąc i pare dni kudłate będą sie wylegiwać na plaży:) A obrazu piękne:loveu:właśnie droga ta impreza? Quote
niunka04 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 z tego co wiem to płótno chyba około 80 zł...ALE ja bym chciala tak nad morze sie wybrac...;) Quote
chrupcia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Witam:) widze że fotek brak, ale rozumiem pewnie sie uczysz pilnie dalej..:) Quote
niunka04 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Dziewczyny chyba się szykuje na poprawke z prezentacji nie zdam tego juz to wiem ja na sama mysl wszystko zapominam.. to jest straszne okrutne nie wiem co robić... Taki to dla mnie stres wogole mi nie idzie siedze godzine i rycze totalna załamka Quote
kaho Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 niunka04 napisał(a):Dziewczyny chyba się szykuje na poprawke z prezentacji nie zdam tego juz to wiem ja na sama mysl wszystko zapominam.. to jest straszne okrutne nie wiem co robić... Taki to dla mnie stres wogole mi nie idzie siedze godzine i rycze totalna załamka Niunka, ty sie nie zalamuj:glaszcze: 'chyba' a 'napewno' to duza roznica, poza tym jezeli musisz sie porawic to to zrob i bedziesz miala wreszcie zasluzona labe :multi: i tego sie trzymaj, a my bedziemy nadal trzymac kciuki :kciuki:. Quote
jolek68 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 jaka tam poprawka :mad: nie opłaca się jej przegrać zakładu ze mną :evil_lol: ja zdałam bez problemów to i córcia mając taki łepek powinna ;) Quote
Evelynkaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Spokojnie zdasz tylko nie panikuj i weź sobie to jako zwykłą odpowiedz :D uda się na pewno... Quote
Pegaza Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 niunka04 napisał(a):Dziewczyny chyba się szykuje na poprawke z prezentacji nie zdam tego juz to wiem ja na sama mysl wszystko zapominam.. to jest straszne okrutne nie wiem co robić... Taki to dla mnie stres wogole mi nie idzie siedze godzine i rycze totalna załamka :glaszcze: Niunka nie zalamuj sie ... bedzie dobrze.. MUSI!! Quote
jolek68 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 szkoda że nie mogę z nią jechać, byłoby jej może lżej... Quote
Doginka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 niunka04 napisał(a):Dziewczyny chyba się szykuje na poprawke z prezentacji nie zdam tego juz to wiem ja na sama mysl wszystko zapominam.. to jest straszne okrutne nie wiem co robić... Taki to dla mnie stres wogole mi nie idzie siedze godzine i rycze totalna załamka Weź głęboki oddech, idź na spacer i wróć do tematu jak juz odpoczniesz;-) A na egzaminie pójdzie Ci doskonale:thumbs: Quote
jolek68 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 zdała :) wynik 80% :) ach ta młodzież :evil_lol: Quote
niunka04 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 No jakoś poszło...;) Mam straszny problem z Niką dziś zaczęła na mnie kłapać zębami nie wspominając o moim bracie którego wręcz chciała ugryźć. Nie mam pojęcia co się z nią dzieje i jak temu zaradzić... Quote
Evelynkaa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 uuu to jeszcze szczylek, poczytaj tematy behawioralne, może coś znajdziesz :) No i gratuluje 80% :D:D:D Quote
Pegaza Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 No super:multi: i nic sie nie chwali...skromna jest:) Quote
niunka04 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 He jakoś nie lubię się chwalić;) I to jeszcze nauka bo zbyt często w dzieciństwie dzieci mi troche dokuczały i jakoś teraz o tym nie mówię... No nic z charakterkiem będziemy walczyć;) Troszkę fotek żebyście nie zapomniały jak Nika wygląda;) Pochwalę się z mojego osiągnięcia;) No więc jak wiecie Nika miała cieczkę już jej się po mało kończy. Bardzo się dziewczyna czyściła i zrobiły jej się na tylnich łapach takie kołtuny że szok... No kurcze kiedyś to bym je wycięła i po sprawie;) Ale wciąż pamiętam minę Doginki jak jej już wycinałam kiedyś a ona to zauważyła:crazyeye: No więc metalowy grzebyk w rękę i kawałek po kawałku i rozczesałyśmy to:loveu: He he trwało to z godzinę no ale było warto:eviltong: Quote
Paulinka10 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Hej dziewczyny;) Śliczna Nicusia:loveu:faktycznie ja już prawie zapomniałam jak wygląda ale wybaczamy brak fotek;) a no i gratuluje wyniku:multi:;) Quote
jolek68 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 a co tu robi mój prywatny zwierz :mad: http://img13.imageshack.us/img13/499/zdjcie0095z.jpg Quote
Doginka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='jolek68']zdała :) wynik 80% :) ach ta młodzież :evil_lol: Ogromniaste gratulki:klacz::klacz::klacz: [quote name='niunka04']...Pochwalę się z mojego osiągnięcia;) No więc jak wiecie Nika miała cieczkę już jej się po mało kończy. Bardzo się dziewczyna czyściła i zrobiły jej się na tylnich łapach takie kołtuny że szok... No kurcze kiedyś to bym je wycięła i po sprawie;) Ale wciąż pamiętam minę Doginki jak jej już wycinałam kiedyś a ona to zauważyła:crazyeye: No więc metalowy grzebyk w rękę i kawałek po kawałku i rozczesałyśmy to:loveu: He he trwało to z godzinę no ale było warto:eviltong: No teraz jestem z Panienki dumna:klacz::multi: [quote name='jolek68']a co tu robi mój prywatny zwierz :mad: http://img13.imageshack.us/img13/499/zdjcie0095z.jpg Wydaje mi się, że leży w łóżku:roflt: Quote
jolek68 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 no tak, ale nie w moim :evil_lol: i ta pozycja raczej nie pasuje damie do fotek :lol: Quote
Pegaza Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 A coz to Nico szuka w tej scianie?;) http://img202.imageshack.us/img202/755/zdjcie0098e.jpg wogole jak ona szybko zarosla szok... fajna poza do spania hihi http://img13.imageshack.us/img13/499/zdjcie0095z.jpg Quote
niunka04 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Pająk jej zwiał.. Ona tak ma że wynajduje drobne owady i je zjada;) Jak się jej w brodę zaplączą to dopiero sa śmiechy jak zarzuca głową;) Dokładnie leży;) Taka poza że nie mogłam przejść obojętnie... U nas od rana leje... chyba sie chmura oberwała...:( Quote
bianka19 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 U nas się jakoś ładniej zrobiło , aż dziwnie :shock: Quote
Recommended Posts