Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie ja też odpoczywam na dogomani...:evil_lol:ale od sprzątania:)
No jeszcze troszke i wakacje:multi:ja to sie ciesze bardziej niż moje córcie,zero odwożenia,zadań domowych i morze:multi:już za miesiąc i pare dni kudłate będą sie wylegiwać na plaży:)
A obrazu piękne:loveu:właśnie droga ta impreza?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny chyba się szykuje na poprawke z prezentacji nie zdam tego juz to wiem ja na sama mysl wszystko zapominam.. to jest straszne okrutne nie wiem co robić... Taki to dla mnie stres wogole mi nie idzie siedze godzine i rycze totalna załamka

Posted

niunka04 napisał(a):
Dziewczyny chyba się szykuje na poprawke z prezentacji nie zdam tego juz to wiem ja na sama mysl wszystko zapominam.. to jest straszne okrutne nie wiem co robić... Taki to dla mnie stres wogole mi nie idzie siedze godzine i rycze totalna załamka

Niunka, ty sie nie zalamuj:glaszcze: 'chyba' a 'napewno' to duza roznica, poza tym jezeli musisz sie porawic to to zrob i bedziesz miala wreszcie zasluzona labe :multi: i tego sie trzymaj, a my bedziemy nadal trzymac kciuki :kciuki:.

Posted

niunka04 napisał(a):

:glaszcze: Niunka nie zalamuj sie ...
bedzie dobrze.. MUSI!!

Posted

niunka04 napisał(a):

Weź głęboki oddech, idź na spacer i wróć do tematu jak juz odpoczniesz;-)
A na egzaminie pójdzie Ci doskonale:thumbs:

Posted

No jakoś poszło...;) Mam straszny problem z Niką dziś zaczęła na mnie kłapać zębami nie wspominając o moim bracie którego wręcz chciała ugryźć. Nie mam pojęcia co się z nią dzieje i jak temu zaradzić...

Posted

He jakoś nie lubię się chwalić;) I to jeszcze nauka bo zbyt często w dzieciństwie dzieci mi troche dokuczały i jakoś teraz o tym nie mówię... No nic z charakterkiem będziemy walczyć;) Troszkę fotek żebyście nie zapomniały jak Nika wygląda;)

Pochwalę się z mojego osiągnięcia;) No więc jak wiecie Nika miała cieczkę już jej się po mało kończy. Bardzo się dziewczyna czyściła i zrobiły jej się na tylnich łapach takie kołtuny że szok... No kurcze kiedyś to bym je wycięła i po sprawie;) Ale wciąż pamiętam minę Doginki jak jej już wycinałam kiedyś a ona to zauważyła:crazyeye: No więc metalowy grzebyk w rękę i kawałek po kawałku i rozczesałyśmy to:loveu: He he trwało to z godzinę no ale było warto:eviltong:

Posted

[quote name='jolek68']zdała :) wynik 80% :)
ach ta młodzież :evil_lol:
Ogromniaste gratulki:klacz::klacz::klacz:
[quote name='niunka04']...Pochwalę się z mojego osiągnięcia;) No więc jak wiecie Nika miała cieczkę już jej się po mało kończy. Bardzo się dziewczyna czyściła i zrobiły jej się na tylnich łapach takie kołtuny że szok... No kurcze kiedyś to bym je wycięła i po sprawie;) Ale wciąż pamiętam minę Doginki jak jej już wycinałam kiedyś a ona to zauważyła:crazyeye: No więc metalowy grzebyk w rękę i kawałek po kawałku i rozczesałyśmy to:loveu: He he trwało to z godzinę no ale było warto:eviltong:

No teraz jestem z Panienki dumna:klacz::multi:
[quote name='jolek68']a co tu robi mój prywatny zwierz :mad:
http://img13.imageshack.us/img13/499/zdjcie0095z.jpg
Wydaje mi się, że leży w łóżku:roflt:

Posted

Pająk jej zwiał.. Ona tak ma że wynajduje drobne owady i je zjada;) Jak się jej w brodę zaplączą to dopiero sa śmiechy jak zarzuca głową;) Dokładnie leży;) Taka poza że nie mogłam przejść obojętnie... U nas od rana leje... chyba sie chmura oberwała...:(