Pegaza Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cze:) zebole ma takie ze az strach podchodzic;) kicia pewnie za Wami chodzi krok w krok..;) Quote
niunka04 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='GaBi12']Śliczna kotka i Nicola :loveu: Dzięki;) [quote name='*kleo*']http://img694.imageshack.us/img694/3574/zdjcie0073r.jpg fajne do nauki czołgania ;) widzisz nie pomyślałam o tym a fajny pomysł...;) [quote name='Ewa&Duffel']Ale fajne te piaskowe góry :) Zwierzaki miały pewnie niezłą zabawę :D One tak codziennie to ich miejsce nr 1 [quote name='Pegaza']Cze:) zebole ma takie ze az strach podchodzic;) kicia pewnie za Wami chodzi krok w krok..;) Już wszystkie wymieniła to się chwali;) Kicia to jest agentka aktualnie rekonwalescet bo podrapał ją taki dziki kot i mama się o nią strasznie martwi ale będzie ok moim zdaniem. Z racji że wpada tu do mnie dużo osób co ma małe rasy to mam prośbę o polecenie karmy;) Oby nic z rybą... Quote
Paulinka10 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Witamy sie czwartkowo wieczorowo:multi: Ale wiesz co Niunka Ty to masz fajnie połowe roboty w tej galeri to odwala Twoja mama:evil_lol:oczywiście żartuje;) Quote
jolek68 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 piaskowe górki to faktycznie ulubione miejsce mojej kici Zuzi, Nikolki i synka :) codziennie czekają by z nimi tam iść :) postaram się po świętach porobić Wam zdjęć jak bawią się gdy córcia jest w szkole :) a moja kicia ma dziurkę od pazura tego paskudnego kocura :( całą sierść tam sobie wylizała...:( i nie chce się bawić...:( Quote
Cavalierkaa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa Wesołej Wielkanocy.! :* Quote
Cavalierkaa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych, życzą Claudia i Capri. ;* Quote
niunka04 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Dziękuję serdecznie za życzenia;) Hmm tak myślę wchodzę że może ktoś coś doradzi z tą karmą ale chyba się nie doczekam...:( Quote
*kleo* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ja już kiedyś pisałam o karmie, moje są na Acanie dla małych ras. Quote
Ewa&Duffel Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i pysznej wyżerki oraz bardzo mokrego dyngusa życzą Ewa z Dufflem :krolik: Quote
jolek68 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄT Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Moc prezentów od zajączka co kwiatuszka trzyma w rączkach Wielu wrażeń,mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ WESOŁYCH ŚWIĄT Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Quote
jolek68 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 widzę że dziewczyny nadal świętują :) a może suszą się po lanym poniedziałku :) Quote
niunka04 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Witamy witamy;) Po świętach się chyba przytyło i mi i Niki;) Zaczęła w miarę normalnie jeść.. No teraz daje jej Acane ale ta ryba jej nie podchodzi chyba i myślę o Orijen a Royala nawet nie tyka musiałam oddać 3/4 worka karmy bo nawet jej nie tknęła.. Jutro będzie niespodzianka!!!:) Quote
Paulinka10 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Niespodzianka.....?Może masz małego sznaucerka:evil_lol: To czekamy do jutra;) Quote
Evelynkaa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Hohoho a nie miała Doginka się zająć Nikolą po świętach??:D:D:D czekamy zniecierpliwieni.... Quote
niunka04 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 oj chciałabym ale chyba mama się nie zgodzi;) troszkę foteczek poświątecznie Quote
Recommended Posts