Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaroślaczek niedługo idzie pod paluszki;) Ojć ta kupa to nic.. Mamy wykop pod dom i takie góry piachy jak nie wiem. Tam to dopiero szaleję wariatka z Zuzką;)

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Z tym piachem na nochalku świetnie wygląda:)
że niby taka niewinna:):):)

Bo to jest tak jak jej coś dam do jedzenia i nie ma ochoty to robi taką małą dziurkę i zakopuje noskiem;) potem jak biega Wiki to to odkopuje tylko że robi wielką dziurkę...:razz: i mama się wkurza

Doginka napisał(a):
Zarosła okrutnie:crazyeye:

no straszliwie... Trzeba coś z tym zrobić mistrzu:evil_lol:

Ewa&Duffel napisał(a):
Witamy, sunia śliczna :) strasznie zarośnieta :cool3:
Będziemy zaglądać ;)

Witamy i częściej zapraszamy:grins:

evelynka napisał(a):
Śliczna kruszynka :D

Ostatnio po tym karmieniu nam trochę w końcu przytyła strasznie mnie to cieszy bo można jej było wszystkie kości policzyć:shake:

A teraz mam pytanie bo kompletnie nie wiem co jest. Nice na grzbiecie włosy zaczynają się mienić brązem co to znaczy??? że martwe???

Posted

niunka04 napisał(a):
.... Co tak rzadko wpadasz:(

Bylam strasznie 'zarobiona' a poza tym ogarnela mnie niemoc :shake:- dobrze, ze juz wiosna przyszla bo odzywam :multi:i bede juz czestszym gosciem :cool3:

niunka04 napisał(a):
..... waży 3.55 i wet mówi że to troszkę przy mało.

Rzeczywiscie jest 'szczuplutka' :shake:- moja Hollcia przy Niki to serdel :evil_lol:(wazy ok. 7 kg :mad:).

Posted

No mam nadzieję;) No ale Nika ma dopiero 6 miesięcy... także jeszcze urośnie troszkę. Wet mówi że małe rasy to wagę stała osiągają koło 8-9 miesiąca.

Posted

Spokojnie jeszcze ma czas, Alex w wieku 9 miesięcy tez ważył 7 kilo, potem dopiero przestał rosnąć i nabierał masy, teraz waży 8 kilo, a gdyby tak jeszcze kilo przytył to by się nic nie stało. Takie to już niejadki z tych naszych pociech :D W wieku 6 miesięcy ważył 5 kilo więc też niewiele jak na westika.

Posted

[quote name='evelynka']Spokojnie jeszcze ma czas, Alex w wieku 9 miesięcy tez ważył 7 kilo, potem dopiero przestał rosnąć i nabierał masy, teraz waży 8 kilo, a gdyby tak jeszcze kilo przytył to by się nic nie stało. Takie to już niejadki z tych naszych pociech :D W wieku 6 miesięcy ważył 5 kilo więc też niewiele jak na westika.

No a ja się martwiłam że moja Nika jest za duża...;)

[quote name='Cavy']http://img535.imageshack.us/img535/2133/zdjcie0061j.jpg
ale fajnie tutaj wyszła, tak niewinnie. :loveu: :D
Ona tak tylko na zdjęciach...

Nie pomoże nikt z tą sierścią???

Posted

Doginka napisał(a):
Pomogę, pomogę:lol: Przecież już po świętach;-)

Ale do tego czasu to nic się jej nie stanie nie??? żem się naczytała o zapaleniach skóry... mam sznaucerkę srebrno ciemno brązową...;)

Posted

niunka04 napisał(a):
Ale do tego czasu to nic się jej nie stanie nie??? żem się naczytała o zapaleniach skóry... mam sznaucerkę srebrno ciemno brązową...;)

Brazowa, bo nie trymowana;-)
Tylko do czasu wizyty u mnie nic nie rób, zeby nie zepsuć;-)

Posted

Niunka, kolorem siersci sie nie przejmuj - poczekaj do 'po swietach':cool3:.
A ja juz nie moge doczekac sie fotek Niki 'po':evil_lol: (bedzie zmiana:eviltong:) - licze na ich duza ilosc;).

Posted

obiecane fotki z górek piaskowych pozostałych po wykopie pod fundamenty :)
Nika z piłeczką :)

zbrojenia do fundamentów jako skrytki :)

zobacz jakie mam ząbki :)