Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie zauważyłam po naszych sąsiedzkich sznupkach że lubią większe psy. Tzn lubią moją Yorkę ale staffiki już nie :D
A może jakieś nowe fotki Nicolki naszej ślicznej :) ?

Posted

później pójdziemy na spacerek to coś zrobie;) Nikolka jak biore ją do chlopaka do lubi sie bawić z buldożkiem francuskim jego kolegi;) staram się ja przyzwyczajać do zwierząt bo sama chcialabym mieć jeszcze troszke psów a do tego dochodzi jeszcze marzenia faceta;)

Posted

moja córcia przeżyła dziś strasznego stresa :shake: na spacerze spotkała znajomą która ma też sznupka starszego od Nikoli i z uszami stojącymi jak u nietopera :crazyeye:dziwiło ich że mała ma przyklejone uszka, no bo po co...kupili psa i nic o rasie nie wiedzą :shake:

Posted

On to coś w typie amstaff stafford;) Wogóle to jestem strasznie na Nicole zła bo się wogole mnie nie słucha. Ja wołam Nika chodź nie wolno a ona leci jak opętana...:angryy:

No ale zrobiłam trochę foteczek;)

Posted

[quote name='niunka04']On to coś w typie amstaff stafford;) Wogóle to jestem strasznie na Nicole zła bo się wogole mnie nie słucha. Ja wołam Nika chodź nie wolno a ona leci jak opętana...:angryy:

No ale zrobiłam trochę foteczek;)

http://img297.imageshack.us/img297/8585/p0802101513.jpg
QUOTE]

Kochana niestety ale długa linka przypięta i dopiero wtedy puszczamy luzem pieska....a złościć to się nie ma na co bo ona to czuje i wtedy dopiero nie chce przyjść do Ciebie. Moja droga mój roczny łobuz zazwyczaj biega z linką....bo potrafię go odwołać w 95% przypadkach i nie mogę sobie pozwolić na 5% nieposłuszeństwa bo mam blisko ulicę tzn jakieś 20 m...i ćwiczyć i ćwiczyć a komendę wypowiadaj dopiero jak psiak faktycznie do Ciebie idzie bo on jej nie rozumie...

Prześliczna jest łobuziara:D

Posted

No u nas nie ma ulicy ani nic pola i las ale szedł ten sznaucer ja ja wolam a ona nic i szczeka na niego jak opętana. Już zero spuszczania. postaram się z nią trochę poćwiczyć. Ale stresa miałam jak nic bo nie wiadomo jak się tamten zachowa:(

Posted

[quote name='niunka04']No u nas nie ma ulicy ani nic pola i las ale szedł ten sznaucer ja ja wolam a ona nic i szczeka na niego jak opętana. Już zero spuszczania. postaram się z nią trochę poćwiczyć. Ale stresa miałam jak nic bo nie wiadomo jak się tamten zachowa:([/QUOTE]
Też miałam identyczną sytuację jakis czas temu i taki właśnie psiak o mało go nie ugryzł.....dlatego już na lince potem był i sam poczół respekt do obcych psów....i nie trochę poćwiczyć ale dużo i dużo i duzo.....naprawdę się opłaca....a ona teraz Cię sprawdza co może a co nie więc się nie daj.... :D