Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Hej :)
...moze sie uda je postawic :)[/QUOTE]
Wyplój te słowa::-x
[quote name='karkakarka']D-E ona mają być klapnięte :)[/QUOTE]
Tak trzymać:klacz:

Posted

[quote name='jolek68']wypraszam sobie :mad: to jest moja prywatna kicia ;) śpi ze mną a nie z Tobą :evil_lol:
Kocham Cię:loveu:( z tej miłości następnym razem sama jedziesz 8 km w jedna stronę do tego 2km na piechotę do autobusu po jedzenie dla kota) hi hi:evil_lol:

[quote name='Pegaza']Haha to ja juz nie wiem czy one maja stac czy nie haha
wytlumaczcie mi prosze;)
A czego ta kocica tam szuka?;)
Kicia to chyba szczęścia leża tam czekolady i kiśle może jej się słodkości zachciało:cool3: No uszki u sznaucerów według wzorca przylegają do policzków lub są kopiowane;) Jak by postawiła to bym miała w domu nietoperza takie duże ma te uszy:shake: (nie to co u yorków takie śliczne maleńtasy)

[quote name='bianka19']Jaki faajny filmik :D
dzięki:oops:

TroszkęNikolki żebyście nie zapomniały jak wygląda...:-o

Śpiąca królewna i prostownik niezbędne zimowe narzędzie taty:razz:

Posted

O widzę że uszka już obciążone. A nie buntuje się ? Chcę w tym chodzić?
Fajna jest! Ja bardzo lubię sznupki w wersji mini.
A na studniówce wyglądałaś super!!!
DGM mi wariowała i miałam dość wchodzenia na nią ...

Posted

Też lubię sznaucerki :loveu: i Gracja też lubi, szczególnie swojego kumpla Kapiszona, pięknie się po ogródku ganiają jak jedziemy do jego pani w odwiedziny :p

Posted

[quote name='niunka04']
(...)No uszki u sznaucerów według wzorca przylegają do policzków lub są kopiowane;) Jak by postawiła to bym miała w domu nietoperza takie duże ma te uszy:shake: (nie to co u yorków takie śliczne maleńtasy)

Yorkasy wcale nie mają małych uszu :evil_lol: to takie złudzenie optyczne :evil_lol:
Pozwolę sobie wkleić zdjęcie z kąpieli, gdzie widać w całej okazałości ucholki :)
Cleosia

Tolka :)

Posted

[quote name='dzasta']O widzę że uszka już obciążone. A nie buntuje się ? Chcę w tym chodzić?
Fajna jest! Ja bardzo lubię sznupki w wersji mini.
A na studniówce wyglądałaś super!!!
DGM mi wariowała i miałam dość wchodzenia na nią ...
na początku się buntowała ciągle głową trzęsie;) teraz już jej bez różnicy:lol:
Dzięki sobie się nie bardzo podobałam:oops: No Dogo od kilku dni(wczoraj) nawet nawet chodzi

[quote name='*kleo*']Też lubię sznaucerki :loveu: i Gracja też lubi, szczególnie swojego kumpla Kapiszona, pięknie się po ogródku ganiają jak jedziemy do jego pani w odwiedziny :p
Ja nie wiem czemu ale Nika nie lubi takiej swojej koleżanki sznaucerki...:shake:

[quote name='evelynka']Bidulka taka obklejona :D:D:D hehe
daje rade;)

[quote name='Nati28']http://img683.imageshack.us/img683/1955/hpim0770d.jpg piekna :loveu: ucaluj ja od nas bo ona biedna sie meczy z tych ucholami ;)
Już ucałowana :loveu:
Mówi że dzięki:cool1:
[quote name='karkakarka']Yorkasy wcale nie mają małych uszu :evil_lol: to takie złudzenie optyczne :evil_lol:
Pozwolę sobie wkleić zdjęcie z kąpieli, gdzie widać w całej okazałości ucholki :)
Cleosia

Tolka :)

O kurcze no nie spodziewała bym się!!!:crazyeye: przecież te uszki wyglądają na takie maleńkie:oops:

Posted

Nika właśnie uwielbia większe psy od niej. Amstaffke chłopaka naszego owczarka.. A już kolegi sznaucera nie lubi nie wiem czemu... może też powodem jest że Abra na nią szczekała jak małą była mniejsza a teraz to już się nie da...