ollalaa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja na razie się dorzucę 10zł i po wypłacie (około 10 marca) też dam dyszkę. Poproszę o nr konta na pw. Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 DZieki wielkie Olala..:) Czyli to nie jest deklaracja stala, a "dwurazowa":p dobrze zrozumiałam???NA razie trzymaj kaskę, myślę, że lada dzień APSA będzie podawała numer konta na PW:):) Quote
ollalaa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No na razie dwurazowa. Przykro mi, ale tyle tu biedactw, że jakoś trzeba podzielić kaskę, żeby obdarować po troszku choć kilka. To bardzo trudne, staram się wybierać najbardziej potrzebujące (moim zdaniem) pieski. Żadnego na razie zabrać nie mogę, bo już mam w domu 5 psów, więc choć grosikiem wspomogę. Quote
Ra_dunia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 sobie szybko zaznaczę, żeby mi wątek nie uciekł i zabieram się za czytanie... Quote
avii Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Renata5 napisał(a):Jak do mnie przyjedzie to będzie spał z Moruskiem...Morusek wtuli sie w Niego jak w Antosia:-( Jak jedzie do Renatki to odemnie 20 zl deklaracji stałej ( mam na razie inne zobowiązania) potem zobaczymy i 30 jednorazowo np na weta .... Nie przeczytałam całego wątku dlatego pytam ktoś wie dlaczego stracił wzrok ??? przyczyna przecież byc musi -- cukrzyca ? starość? Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ollalaa napisał(a):No na razie dwurazowa. Przykro mi, ale tyle tu biedactw, że jakoś trzeba podzielić kaskę, żeby obdarować po troszku choć kilka. To bardzo trudne, staram się wybierać najbardziej potrzebujące (moim zdaniem) pieski. Żadnego na razie zabrać nie mogę, bo już mam w domu 5 psów, więc choć grosikiem wspomogę.NO coś TY?Dlaczego Ci przykro??To jest tez ogromna pomoc:):) I bardzo dziekujemy:D Quote
APSA Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 ... albo pra - stopniowe zanikanie czegoś (siatkówki?) Trafił do schroniska już niewidomy - tyle wiadomo. Mamy 135 zł deklaracji stałych, zbliżamy się do połowy. Nr. konta wyślę, jak ustalę coś z wyciągnięciem go ze schroniska, mam nadzieję, że uda się jak najszybciej. Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 avii napisał(a):Jak jedzie do Renatki to odemnie 20 zl deklaracji stałej ( mam na razie inne zobowiązania) potem zobaczymy i 30 jednorazowo np na weta .... Nie przeczytałam całego wątku dlatego pytam ktoś wie dlaczego stracił wzrok ??? przyczyna przecież byc musi -- cukrzyca ? starość?Kochana Avii jak zwykle śpieszy z pomocą:):)Wiedzialam, ze tu bedziesz "lada chwilka":):)BArdzo bardzo dziekujemy za deklaracje stałą i jednorazowa:):) Nie jest napisane dlaczego Opalik stracił wzrok niestey:( Siedzi w schrpnie ponad 5 lat..pewnie nie miał dokładnej diagnostyki..moze będzie mu można jeszcze jakos pomoc???NAjważniejsze najpierw, żeby wyszedł jak najszybciej do domku:):)Ale jak widać doemk sie zbliza "wielkimi krokami":):)DZiekujemy wszystkim i dalej zapraszamy:D Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 APSA napisał(a):... albo pra - stopniowe zanikanie czegoś (siatkówki?) Trafił do schroniska już niewidomy - tyle wiadomo. Mamy 135 zł deklaracji stałych, zbliżamy się do połowy. Nr. konta wyślę, jak ustalę coś z wyciągnięciem go ze schroniska, mam nadzieję, że uda się jak najszybciej.APSA..a na pierwszej stronce chyba przeczytałam, że w czasie pobytu w schronisku stracił wzrok...ale może się mylę...??:) TAk w ogóle, to Twoj post chyba nam ucięło:) Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ra_dunia napisał(a):sobie szybko zaznaczę, żeby mi wątek nie uciekł i zabieram się za czytanie... Wiraj Ra_dunia:):)DObrze, że jestes z nami:)CZym nas wiecej , tym na pewno lepiej dla Opalika) Quote
Lionees Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A może by zapisać Opalika na badanie wzroku do dr.Garncarza?Podobno terminy nie są długie. Jest kilka deklaracji jednorazowych,na pewno starczy na wizyte i na badania krwi,bo takowe chyba tez trzeba zrobić Quote
ollalaa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 gonia66 przykro mi, bo jak widzę te wszystkie nieszczęścia, to chciało by się dać jak najwięcej i pomóc każdemu. Quote
Javena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Witaj Opalku z wieczora.Trochę Cię w górę podrzuce,zeby Cię było lepiej widac biedaku. WITAJ Ra_dunia!!!!!! Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Renata5 napisał(a):A może by zapisać Opalika na badanie wzroku do dr.Garncarza?Podobno terminy nie są długie. Też nieśmiało o tym pomyślałam...tylko, czy bedzie nas stać..???To byłoby cudowne zdiagnozowac go i mieć pewność co do dalszego postepowania...:) Najważniejsze jednak, żeby wyszedł stamtad jak najszybciej...:) Quote
Lionees Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 gonia66 napisał(a):Też nieśmiało o tym pomyślałam...tylko, czy bedzie nas stać..???To byłoby cudowne zdiagnozowac go i mieć pewność co do dalszego postepowania...:) Najważniejsze jednak, żeby wyszedł stamtad jak najszybciej...:) Tak nieśmiało spytam,może jakiś bazarek by ktoś zrobił? Quote
lilk_a Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ja mogę zrobić ... tylko za jakiś tydzień ... wcześniej nie dam rady .... Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 lilk_a napisał(a):ja mogę zrobić ... tylko za jakiś tydzień ... wcześniej nie dam rady ....Liluś...ja już nic nie powiem....żywcem do Nieba pojdziesz...Twoje bazarki uratowały juz chyba setki psow na dogo..... BArdzo Ci dziekujemy za propozycję..będziemy czekac cierpliwie na kolejne cudeńka:):) Quote
Ra_dunia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Przeczytałam... Matko... on naprawdę jak Antoś... przy okazji dowiedziałam się o Antosiu ['] Renatko - wiesz jak mi przykro :( Widzę tu tytle kochanych cioteczek! Na pewno Opalika nie zostawimy! Na razie nie zadeklaruje stałej kwoty, ale w tym tygodniu wystawiam bazarki na mielczaki i Tosce, to i dla Opalika coś się znajdzie. A jak tylko wszystko mi się finansowo uporządkuje to na pewno będę o ślepaczkowym kudłaczku pamiętała. Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ra_dunia napisał(a):Przeczytałam... Matko... on naprawdę jak Antoś... przy okazji dowiedziałam się o Antosiu ['] Renatko - wiesz jak mi przykro :( Widzę tu tytle kochanych cioteczek! Na pewno Opalika nie zostawimy! Na razie nie zadeklaruje stałej kwoty, ale w tym tygodniu wystawiam bazarki na mielczaki i Tosce, to i dla Opalika coś się znajdzie. A jak tylko wszystko mi się finansowo uporządkuje to na pewno będę o ślepaczkowym kudłaczku pamiętała.Dzięki Ra_dunia:):) Quote
Lionees Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ra_dunia napisał(a):Przeczytałam... Matko... on naprawdę jak Antoś... przy okazji dowiedziałam się o Antosiu ['] Renatko - wiesz jak mi przykro :( Widzę tu tytle kochanych cioteczek! Na pewno Opalika nie zostawimy! Na razie nie zadeklaruje stałej kwoty, ale w tym tygodniu wystawiam bazarki na mielczaki i Tosce, to i dla Opalika coś się znajdzie. A jak tylko wszystko mi się finansowo uporządkuje to na pewno będę o ślepaczkowym kudłaczku pamiętała. Wiem Kochana,to też między innymi dzięki Tobie Antoś był u mnie... Quote
Lionees Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Mam też 150zł co zostały mi po Antosiu:-(,baldek2 Antosia wirtualna opiekunka prosiła,żeby przekazać to na Opalika.Zostawię te pieniążki,w razie jakiejś nieprzewidzianej wizyty u weta,bo Opalik to tez starszy psiaczek Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Renata5 napisał(a):Mam też 150zł co zostały mi po Antosiu:-(,baldek2 Antosia wirtualna opiekunka prosiła,żeby przekazać to na Opalika.Zostawię te pieniążki,w razie jakiejś nieprzewidzianej wizyty u weta,bo Opalik to tez starszy psiaczek OOOOOOOOOOOO...to super wiadomość:):) A baldek2 chyba nawet tutaj się deklarowala dla Opakika cos..??CZy mi się pomylilo...ale tak czy siak- to 150 zł , to juz jest jak "prezent z Nieba":):)DZiękujemy bardzzo baldek2:D Quote
__Lara Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jestem u Opalika, tak podobnego do mieleckiego Antosia.... Quote
Selenga Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 robiłam bazarek na Tadzika, ale zanim go rozliczyłam Tadzik trafił do nowego domu pomyślałam, że w takim razie przeznaczę te pieniądze na Edusia, ale widzę, że Eduś ma zapasik więc myślę, że ciotki nie będą miały nic przeciwko temu żeby przeznaczyć bazarek na Opalika 30 zł - niewiele, ale zawsze coś Quote
Lionees Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Selenga napisał(a):robiłam bazarek na Tadzika, ale zanim go rozliczyłam Tadzik trafił do nowego domu pomyślałam, że w takim razie przeznaczę te pieniądze na Edusia, ale widzę, że Eduś ma zapasik więc myślę, że ciotki nie będą miały nic przeciwko temu żeby przeznaczyć bazarek na Opalika 30 zł - niewiele, ale zawsze coś Selenguś,Słońce:loveu: dziękuję,że pomyślałaś o psiaczkach,które są u mnie.Na pewno pieniążki się bardzo przydadzą.3o zł-niewiele? Toż to ogrom,Opalik musi być przebadany dokładnie na te oczęta:-(Każda suma to skarb dla Niego Quote
Recommended Posts