Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ketunia napisał(a):
Mogę dorzuć parę groszy z bazarku.
Niestety stałej deklaracji dać nie mogę.
Kasiu...Dopiero wyslalam PW a TY już tutaj???:O Dziekuję kochana naprawdę:):):)..każda pomoc na wagę złota dla tego biedaczka...Jak zobaczyłam go w tej miseczce....:(:(

Posted

[quote name='gonia66']Kasiu...Dopiero wyslalam PW a TY już tutaj???:O Dziekuję kochana naprawdę:):):)..każda pomoc na wagę złota dla tego biedaczka...Jak zobaczyłam go w tej miseczce....:(:(
Jak do mnie przyjedzie to będzie spał z Moruskiem...Morusek wtuli sie w Niego jak w Antosia:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Jak do mnie przyjedzie to będzie spał z Moruskiem...Morusek wtuli sie w Niego jak w Antosia:-(

PRzyjedzie przyjedzie...nie ma innej opcji Reniu....
Antosiu...:(:(:(

Posted

Ja juz ryczę:( nie wiem,czy ze szczescie,ze sa tacy wspaniali ludzie tutaj,czy z bezsilnosci. Tak bardzo chciałabym pomóc jeszcze wiecej a nie moge.Jestem pewna,że sie uda.Tak jak z Dylanka. Ona już sie pakuje po 12 -tu latach skazania.

Posted

:-(:-(znowu obejrzałam zdjęcia i wzruszyłam się, że cioteczki przybyły i niech jeszcze przybywają... I ja też dziękuję cioteczkom że tu są
Opalik słoneczko nasze kochane, siedzisz w tym geriatrium i nic nie wiesz, a tu cioteczki oczy wypłakują nad Twoim losem i kasę zbierają.
Jak dobrze pójdzie będziesz spał z Moruskiem w prawdziwym kochającym cieplutkim domku u cudownej Renatki.
Opalik wyjątkowo mi zapadł w serce:-(

Posted

Myśle,że ktokolwiek go zobaczył ,to długo bedzie o nim pamiętał. Taki słodki misio ,,który widzi tylko serduchem.Za to my widzimy wszystko i nie damy mu zginąć.

Posted

[quote name='Awit']:-(:-(znowu obejrzałam zdjęcia i wzruszyłam się, że cioteczki przybyły i niech jeszcze przybywają... I ja też dziękuję cioteczkom że tu są
Opalik słoneczko nasze kochane, siedzisz w tym geriatrium i nic nie wiesz, a tu cioteczki oczy wypłakują nad Twoim losem i kasę zbierają.
Jak dobrze pójdzie będziesz spał z Moruskiem w prawdziwym kochającym cieplutkim domku u cudownej Renatki.
Opalik wyjątkowo mi zapadł w serce:-(

Pójdzie dobrze, pójdzie:):)APSA wejdzie i pozbiera mam nadzieję deklaracje te, które już mamy:):)
Bedziemy dalej szukać i prosić...ja wiem, ze na dogo ludzie sa zapsieni i zadeklarowani do granic..mam tego świadomość, ale nie sposób przejść obojętnie wobec takiego pięknisia i Jego osobistej biedy...:(
DAmy radę, damy radę, a Opalik niech już śni o Reni, Morusku i kochającym domeczku:):)

Posted

Pozbierałam, spójrzcie proszę na pierwszy post, czy się wszystko zgadza.
Wyszło, że mamy już jedną trzecią potrzebną + trochę deklaracji jednorazowych.
Trzeba szukać dalej, ziarnko do ziarnka...

Posted

Przeczytalam, pooglądałam i ślepaczek poruszył moje serce....Jednorazowo ciut moge wpłacic,tak na dobry początek.
Na jakie konto?
Zeby tylko to miejsce u Renatki zaczekało..! To fakt ,miałby tam chłopak jak w raju..

Posted

morisowa napisał(a):
:mad:Na razie zbieramy deklaracje :) Potem pewnie na konto Apsy.
Malibo , Ty to jesteś niesamowita!!! Szóstkę w totka trafiłaś, przyznaj się ! :mad:

Już trzeci raz;-)

Posted

Ojej ponad 100zł, jeszcze niecałe 200. Opaliczku, światełko coraz jaśniejsze w Twoim szpitaliku się świeci, światełko wyjścia na wiosenne słoneczko....

Posted

togaa napisał(a):
Przeczytalam, pooglądałam i ślepaczek poruszył moje serce....Jednorazowo ciut moge wpłacic,tak na dobry początek.
Na jakie konto?
Zeby tylko to miejsce u Renatki zaczekało..! To fakt ,miałby tam chłopak jak w raju..

DZiękujemy togaa...bardzo:):)

Posted

togaa napisał(a):
Na jakie konto?

Dzwonią i piszą juz do mnie dziewczyny o miejsce,bo sie dowiedziały o Antosiu:-(
Ale Opalik to taki drugi Antoś i to dla Niego będzie to miejsce na posłanku i w moim sercu...

Posted

Renata5 napisał(a):
Dzwonią i piszą juz do mnie dziewczyny o miejsce,bo sie dowiedziały o Antosiu:-(
Ale Opalik to taki drugi Antoś i to dla Niego będzie to miejsce na posłanku i w moim sercu...

uuuuuuuuuufffffffffff.....:):):)...no to jestem spokojna:):)
Kto jeszcze dorzuci piątaczka dla kochanego małego Ślepaczka????Prosiiiiimy:):):)