ketunia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Mogę dorzuć parę groszy z bazarku. Niestety stałej deklaracji dać nie mogę. Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ketunia napisał(a):Mogę dorzuć parę groszy z bazarku. Niestety stałej deklaracji dać nie mogę.Kasiu...Dopiero wyslalam PW a TY już tutaj???:O Dziekuję kochana naprawdę:):):)..każda pomoc na wagę złota dla tego biedaczka...Jak zobaczyłam go w tej miseczce....:(:( Quote
Lionees Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='gonia66']Kasiu...Dopiero wyslalam PW a TY już tutaj???:O Dziekuję kochana naprawdę:):):)..każda pomoc na wagę złota dla tego biedaczka...Jak zobaczyłam go w tej miseczce....:(:( Jak do mnie przyjedzie to będzie spał z Moruskiem...Morusek wtuli sie w Niego jak w Antosia:-( Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Renata5 napisał(a):Jak do mnie przyjedzie to będzie spał z Moruskiem...Morusek wtuli sie w Niego jak w Antosia:-( PRzyjedzie przyjedzie...nie ma innej opcji Reniu.... Antosiu...:(:(:( Quote
Javena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja juz ryczę:( nie wiem,czy ze szczescie,ze sa tacy wspaniali ludzie tutaj,czy z bezsilnosci. Tak bardzo chciałabym pomóc jeszcze wiecej a nie moge.Jestem pewna,że sie uda.Tak jak z Dylanka. Ona już sie pakuje po 12 -tu latach skazania. Quote
Ellig Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jestem, moge tylko jednorazowo wplacicic "ciut"..... Quote
Javena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 musi sie udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Awit Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :-(:-(znowu obejrzałam zdjęcia i wzruszyłam się, że cioteczki przybyły i niech jeszcze przybywają... I ja też dziękuję cioteczkom że tu są Opalik słoneczko nasze kochane, siedzisz w tym geriatrium i nic nie wiesz, a tu cioteczki oczy wypłakują nad Twoim losem i kasę zbierają. Jak dobrze pójdzie będziesz spał z Moruskiem w prawdziwym kochającym cieplutkim domku u cudownej Renatki. Opalik wyjątkowo mi zapadł w serce:-( Quote
Javena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Myśle,że ktokolwiek go zobaczył ,to długo bedzie o nim pamiętał. Taki słodki misio ,,który widzi tylko serduchem.Za to my widzimy wszystko i nie damy mu zginąć. Quote
Ulka18 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Opalik wygral los na loterii jak nasz mielecki Antos, na miejsce ktorego przyjedzie Opalik. Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Awit']:-(:-(znowu obejrzałam zdjęcia i wzruszyłam się, że cioteczki przybyły i niech jeszcze przybywają... I ja też dziękuję cioteczkom że tu są Opalik słoneczko nasze kochane, siedzisz w tym geriatrium i nic nie wiesz, a tu cioteczki oczy wypłakują nad Twoim losem i kasę zbierają. Jak dobrze pójdzie będziesz spał z Moruskiem w prawdziwym kochającym cieplutkim domku u cudownej Renatki. Opalik wyjątkowo mi zapadł w serce:-( Pójdzie dobrze, pójdzie:):)APSA wejdzie i pozbiera mam nadzieję deklaracje te, które już mamy:):) Bedziemy dalej szukać i prosić...ja wiem, ze na dogo ludzie sa zapsieni i zadeklarowani do granic..mam tego świadomość, ale nie sposób przejść obojętnie wobec takiego pięknisia i Jego osobistej biedy...:( DAmy radę, damy radę, a Opalik niech już śni o Reni, Morusku i kochającym domeczku:):) Quote
Javena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Opalik ,badż dzielny . Trzymaj sie .Ciotki już cosik wymyślą.:):) Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 MAm kochani deklaracje stala od cioteczki spoza dogo:):) Kama deklaruje 20 zł miesięcznie dla Opalika:):) BArdzo bardzo dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Javena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :multi::multi: To wspaniale. Kama dziekujemy.!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
APSA Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Pozbierałam, spójrzcie proszę na pierwszy post, czy się wszystko zgadza. Wyszło, że mamy już jedną trzecią potrzebną + trochę deklaracji jednorazowych. Trzeba szukać dalej, ziarnko do ziarnka... Quote
togaa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Przeczytalam, pooglądałam i ślepaczek poruszył moje serce....Jednorazowo ciut moge wpłacic,tak na dobry początek. Na jakie konto? Zeby tylko to miejsce u Renatki zaczekało..! To fakt ,miałby tam chłopak jak w raju.. Quote
malibo57 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 morisowa napisał(a)::mad:Na razie zbieramy deklaracje :) Potem pewnie na konto Apsy. Malibo , Ty to jesteś niesamowita!!! Szóstkę w totka trafiłaś, przyznaj się ! :mad: Już trzeci raz;-) Quote
baldek2 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Deklaruje na Opalika 10zl miesiecznie .Prosze o nr konta. Quote
MagdalenaP Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180357-ODDAM-NA-RZECZ-POMOCY-ZWIERZAE-TOM-Warszawa Quote
Awit Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ojej ponad 100zł, jeszcze niecałe 200. Opaliczku, światełko coraz jaśniejsze w Twoim szpitaliku się świeci, światełko wyjścia na wiosenne słoneczko.... Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 togaa napisał(a):Przeczytalam, pooglądałam i ślepaczek poruszył moje serce....Jednorazowo ciut moge wpłacic,tak na dobry początek. Na jakie konto? Zeby tylko to miejsce u Renatki zaczekało..! To fakt ,miałby tam chłopak jak w raju.. DZiękujemy togaa...bardzo:):) Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 baldek2 napisał(a):Deklaruje na Opalika 10zl miesiecznie .Prosze o nr konta. I Tobie Baldek wielkie, wielkie dzieki:):)Opalik coraz blizej celu:):) Quote
Lionees Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 togaa napisał(a):Przeczytalam, pooglądałam i ślepaczek poruszył moje serce....Jednorazowo ciut moge wpłacic,tak na dobry początek. Na jakie konto? Zeby tylko to miejsce u Renatki zaczekało..! To fakt ,miałby tam chłopak jak w raju.. Dzwonią i piszą juz do mnie dziewczyny o miejsce,bo sie dowiedziały o Antosiu:-( Ale Opalik to taki drugi Antoś i to dla Niego będzie to miejsce na posłanku i w moim sercu... Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Renata5 napisał(a):Dzwonią i piszą juz do mnie dziewczyny o miejsce,bo sie dowiedziały o Antosiu:-( Ale Opalik to taki drugi Antoś i to dla Niego będzie to miejsce na posłanku i w moim sercu... uuuuuuuuuufffffffffff.....:):):)...no to jestem spokojna:):) Kto jeszcze dorzuci piątaczka dla kochanego małego Ślepaczka????Prosiiiiimy:):):) Quote
Recommended Posts