Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 mnie przygnała... nie wiem jak mogę pomóc. Finansowo na pewno nie, bo już i tak jestem na minusie a TŻ za mną chodzi i mówi, żebym się pilnowała, bo wydaję więcej niż mamy...
Banerki potrzebne?
Kocyk? Kocyk mogę załatwić...

Posted

Zobaczyłam fotki i teraz to naprawde mi smutno:(:(Poplakalam się...jessssssooooo..co to za życie???Kawałek podłogi i miseczka...a On taki sliczny..kochany...dobrze, że chociaż ma ciepełko...
Błagam Was- wymyślmy coś szybko...zróbmy nalot na PW...bo miejsce u Renatki pewnie długo wolne nie bedzie...jak pomyslę, że On już mógłby grzać tam doopeczke i miec solidną porcję izianka..i zamisat zmnej miski- cieple łóżeczko...:(...przecież ten biedaczek zasługuje na miłość...błagam...zróbmy coś....te fotki- juz mi nie dadza spokoju...:(

Posted

i mnie Dogo07 też przygoniła. jezusicku aż się popłakałam jak to zobaczyłam. nic totalnie nic na razie nie mogę zadeklarować na stałe. (mam już kilka stałych deklaracji). moja wypłata wsio idzie na długi, długi i jeszcze raz długi(wynik łatwowierności i naiwności do wydawałoby się odpowiedniej osoby-potem zrobił w balona i na pamiątkę są długi). a teraz jestem przez to na utrzymaniu babci. jeżeli będę coś miała wolnego podrzucę, ale niestety nie w tym miesiącu.

z ogłoszeniami będę mogła pomóc, ale też niestety dopiero od 1 marca.

jeżeli taka pomoc może być to ja sie na nią piszę jak najbardziej.

Posted

Boze ,te zdjecia mnie dobiły. Tyle tej biedy. Sama pisałam do ponad setki dogomaniaków o deklaracje chocby 5 zł. na nasza Dylanke i udało sie. .......Deklaruje 5zł, :( więcej nie mogę ,jak wiekszosć z nas zadeklarowani po szyje.Jednak spac tej nocy nie będę mogła,po tym co tu zobaczyłam.Nawet kocyka piesek nie ma.

Posted

Dziękuję wszystkim za przybycie na wątek Opalika :). Każda pomoc , również wsparcie duchowe jest ważne i potrzebne, bo tam gdzie są pozytywne i ciepłe myśli oraz nadzieja, spełniają się marzenia.

A teraz największym marzeniem tego biednego pieseczka jest własny domek i ktoś kto będzie go kochał.
Nie wiadomo ile czasu pozostało jeszcze Opalikowi, oby zdążył jeszcze w swoim psim życiu zaznać co to ciepły bezpieczny prawdziwy dom.
Może jedyny dom jaki miał ?

Posted

JEZU!!!:-(:-(
Koszmar, ciemno, ciasno, kraty i ściana, dookoła takie same bidy, kawałek plastikowej leżanki bez kocyka, łapki takie brudne, nosek pokiereszowany:-(:-(
Mogę dać 20zł, pomóżmy maleńkiemu...
Zdjęcia mnie dobiły, rozwailiły emocjonalnie:-(
Co za los, żebym miała więcej kasy, ale nie mam:-( Tak opłacić mu domeczek:-( Biedaczyna taka kolorowa

Guest Elżbieta481
Posted

B.nam przykro,ale nie mamy możliwości pomóc.Może w następnym m-cu.
E/W

Posted

Zmieniłam tytuł, może pomoże, dodałam też ten film i zdjęcia na pierwszą stronę.
Dopisałam też deklarację od siebie, skromnie, ale zawsze coś. W sumie jest 45 zł, brakuje 255...

.

Posted

Ponieważ Hero z zamojskiego schronu przepadł bez wieści, to przeniosę swoją deklarację na Opala - 15 zł miesięcznie
Jak się Hero znajdzie, to się będę wtedy martwić jak zarobić pieniądze dla niego :)

Posted

Nie...no dopiszcie moje choć 5 zł....nie moge przestać mysleć o Opaliku..choc i o reszcie też..ale On taki biedny slepaczek..tak bardzo potrzebuje ręki czlowieka i jego serduszka..a renia ma takie wielkie serce..takie wielkie....
JUtro postaram sie poprosić kilka osób...musi sie udać....
Opaliku- Ty sie chlopaku juz zaczynaj pakować...tylko kurde...co Ty masz do pakowania..:(:(:(

Posted

Selenga napisał(a):
Ponieważ Hero z zamojskiego schronu przepadł bez wieści, to przeniosę swoją deklarację na Opala - 15 zł miesięcznie
Jak się Hero znajdzie, to się będę wtedy martwić jak zarobić pieniądze dla niego :)
I TObie Selenga wielkie dzieki!!!:):):)JUz powolutku Opalik zbilża się do wyjścia...oby jak najszybciej....tym bardziej, że domek Renatki jest blisko...

Posted

malibo57 napisał(a):
100 jednorazowej dla Opalika. Kto zbiera?
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:
Goniu!!!!!!!!!Dzięki kochana, że przybyłaś:):):)Jeszcze nikt nie zbiera:):)Mam nadzieję, że APSA:):)JAkby co- dam CI znać:)
No to musi sie udać....:multi::multi::multi: