Onaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 On tam nawet kocyka nie ma tylko leży w tej plastikowej misce :(. Jaki on biedniusi :(. Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dogo07 mnie przygnała... nie wiem jak mogę pomóc. Finansowo na pewno nie, bo już i tak jestem na minusie a TŻ za mną chodzi i mówi, żebym się pilnowała, bo wydaję więcej niż mamy... Banerki potrzebne? Kocyk? Kocyk mogę załatwić... Quote
gonia66 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Zobaczyłam fotki i teraz to naprawde mi smutno:(:(Poplakalam się...jessssssooooo..co to za życie???Kawałek podłogi i miseczka...a On taki sliczny..kochany...dobrze, że chociaż ma ciepełko... Błagam Was- wymyślmy coś szybko...zróbmy nalot na PW...bo miejsce u Renatki pewnie długo wolne nie bedzie...jak pomyslę, że On już mógłby grzać tam doopeczke i miec solidną porcję izianka..i zamisat zmnej miski- cieple łóżeczko...:(...przecież ten biedaczek zasługuje na miłość...błagam...zróbmy coś....te fotki- juz mi nie dadza spokoju...:( Quote
Onaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A może ktoś bazarek na Opalika zrobi :oops: ? Quote
polubek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 i mnie Dogo07 też przygoniła. jezusicku aż się popłakałam jak to zobaczyłam. nic totalnie nic na razie nie mogę zadeklarować na stałe. (mam już kilka stałych deklaracji). moja wypłata wsio idzie na długi, długi i jeszcze raz długi(wynik łatwowierności i naiwności do wydawałoby się odpowiedniej osoby-potem zrobił w balona i na pamiątkę są długi). a teraz jestem przez to na utrzymaniu babci. jeżeli będę coś miała wolnego podrzucę, ale niestety nie w tym miesiącu. z ogłoszeniami będę mogła pomóc, ale też niestety dopiero od 1 marca. jeżeli taka pomoc może być to ja sie na nią piszę jak najbardziej. Quote
Javena Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Boze ,te zdjecia mnie dobiły. Tyle tej biedy. Sama pisałam do ponad setki dogomaniaków o deklaracje chocby 5 zł. na nasza Dylanke i udało sie. .......Deklaruje 5zł, :( więcej nie mogę ,jak wiekszosć z nas zadeklarowani po szyje.Jednak spac tej nocy nie będę mogła,po tym co tu zobaczyłam.Nawet kocyka piesek nie ma. Quote
Onaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dziękuję wszystkim za przybycie na wątek Opalika :). Każda pomoc , również wsparcie duchowe jest ważne i potrzebne, bo tam gdzie są pozytywne i ciepłe myśli oraz nadzieja, spełniają się marzenia. A teraz największym marzeniem tego biednego pieseczka jest własny domek i ktoś kto będzie go kochał. Nie wiadomo ile czasu pozostało jeszcze Opalikowi, oby zdążył jeszcze w swoim psim życiu zaznać co to ciepły bezpieczny prawdziwy dom. Może jedyny dom jaki miał ? Quote
Chantell Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 o Boże :( będzie jakiś bazarek? Przekazałabym kilka par kolczyków Quote
Awit Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 JEZU!!!:-(:-( Koszmar, ciemno, ciasno, kraty i ściana, dookoła takie same bidy, kawałek plastikowej leżanki bez kocyka, łapki takie brudne, nosek pokiereszowany:-(:-( Mogę dać 20zł, pomóżmy maleńkiemu... Zdjęcia mnie dobiły, rozwailiły emocjonalnie:-( Co za los, żebym miała więcej kasy, ale nie mam:-( Tak opłacić mu domeczek:-( Biedaczyna taka kolorowa Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 B.nam przykro,ale nie mamy możliwości pomóc.Może w następnym m-cu. E/W Quote
APSA Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Zmieniłam tytuł, może pomoże, dodałam też ten film i zdjęcia na pierwszą stronę. Dopisałam też deklarację od siebie, skromnie, ale zawsze coś. W sumie jest 45 zł, brakuje 255... . Quote
Awit Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dobrze że zmieniłaś tytuł. Jedyny maleńki maciupeńki plusik tego geriatrium to ogrzewane pomieszczenia:-( Quote
dota&koka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 dołożę 20zł mies. ale wypłata dopiero 10 marca.więcej nie dam rady:-(moja sucz chora,tymczasowicz tez leczony. Quote
Selenga Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ponieważ Hero z zamojskiego schronu przepadł bez wieści, to przeniosę swoją deklarację na Opala - 15 zł miesięcznie Jak się Hero znajdzie, to się będę wtedy martwić jak zarobić pieniądze dla niego :) Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Nie...no dopiszcie moje choć 5 zł....nie moge przestać mysleć o Opaliku..choc i o reszcie też..ale On taki biedny slepaczek..tak bardzo potrzebuje ręki czlowieka i jego serduszka..a renia ma takie wielkie serce..takie wielkie.... JUtro postaram sie poprosić kilka osób...musi sie udać.... Opaliku- Ty sie chlopaku juz zaczynaj pakować...tylko kurde...co Ty masz do pakowania..:(:(:( Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dota&koka napisał(a):dołożę 20zł mies. ale wypłata dopiero 10 marca.więcej nie dam rady:-(moja sucz chora,tymczasowicz tez leczony. DZiękujemy!!!!!!!:):):) Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dota&koka napisał(a):dołożę 20zł mies. ale wypłata dopiero 10 marca.więcej nie dam rady:-(moja sucz chora,tymczasowicz tez leczony. DZiękujemy!!!!!!!:):):) Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Selenga napisał(a):Ponieważ Hero z zamojskiego schronu przepadł bez wieści, to przeniosę swoją deklarację na Opala - 15 zł miesięcznie Jak się Hero znajdzie, to się będę wtedy martwić jak zarobić pieniądze dla niego :)I TObie Selenga wielkie dzieki!!!:):):)JUz powolutku Opalik zbilża się do wyjścia...oby jak najszybciej....tym bardziej, że domek Renatki jest blisko... Quote
Poker Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 zrobiłam bazarek na kudłacze, może uda się coś wygospodarować na Opalika. Podbijcie czasem moje wypociny .http://www.dogomania.pl/threads/180393-BAE-dA-pachnAE-ca-na-wiosnAE-pomA-A-kudA-aczom-Do-25-02-godz-22?p=14158845#post14158845 Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Poker']zrobiłam bazarek na kudłacze, może uda się coś wygospodarować na Opalika. Podbijcie czasem moje wypociny .http://www.dogomania.pl/threads/180393-BAE-dA-pachnAE-ca-na-wiosnAE-pomA-A-kudA-aczom-Do-25-02-godz-22?p=14158845#post14158845 Dzięki Pokerku, że przybyłaś:):) Będę wpadala na Twój bazarek:D Quote
malibo57 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 100 jednorazowej dla Opalika. Kto zbiera? Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 malibo57 napisał(a):100 jednorazowej dla Opalika. Kto zbiera?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: Goniu!!!!!!!!!Dzięki kochana, że przybyłaś:):):)Jeszcze nikt nie zbiera:):)Mam nadzieję, że APSA:):)JAkby co- dam CI znać:) No to musi sie udać....:multi::multi::multi: Quote
morisowa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :mad:Na razie zbieramy deklaracje :) Potem pewnie na konto Apsy. Malibo , Ty to jesteś niesamowita!!! Szóstkę w totka trafiłaś, przyznaj się ! :mad: Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 lilk_a napisał(a):zapiszę ... DZięki Liluś, że jestes z nami:):) Quote
Recommended Posts