Lionees Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Ewanka']Luksusowe warunki ma Opaliś i inne psiaki u ciebie Renatko ... nareszcie znalazłam ten wątek ;)[/QUOTE] Oj Ewanko,niektórzy mają inne zdanie:diabloti: Witaj w moim domu:loveu: Quote
Ewanka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Musimy nareszcie się spotkać ... to w sumie bardzo blisko :) ... tylko człowiek zawsze czymś zajęty i najchętniej nie rusza się poza ogrodzenie ;) ... ale coś wymyślimy!!!!!!!!!!!!! Quote
Lionees Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ewanka napisał(a):Musimy nareszcie się spotkać ... to w sumie bardzo blisko :) ... tylko człowiek zawsze czymś zajęty i najchętniej nie rusza się poza ogrodzenie ;) ... ale coś wymyślimy!!!!!!!!!!!!! Jasne,bardzo chętnie:):) A teraz nasza pięknotka:loveu: na dzisiejszym spacerku:) Opaliś ma łaskotki,poważnie:):D Nasze cudo:loveu::loveu::loveu: Tu był pocałunek z Manią,ale nie zdążyłam go uwiecznić;),ale złapałam chociaż końcówkę:cool3: Quote
Lionees Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A tu radośc po pocałunku:D:D Wracamy do domku,ale od zapachów nie można nosa oderwać:razz: Quote
Ewanka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Cudna psinka :) Buziaki naszych psiaków są zawsze takie ... rozczulające :) Quote
danka4u1 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Ewanka']Cudna psinka :) Psinka cudna, futrzata, kawał psa i kawaler chyba, co się zowie:evil_lol::evil_lol: Ta buźka była smaczna, bo Opal aż się oblizuje TAK TEŻ MOŻNA.... Quote
magenka1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 cześć Opaliku, przyszły nowe wpłaty od ciotek zaraz dopiszę Quote
magenka1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 CZERWIEC Sabina 02 - 25 zł Monika W spoza dogo – 15 zł Javena - 5 zł Awit - 10 zł Anna A - 10 zł Kama spoza dogo 20 zł Apsa 5 zł Selenga - 15 zł gonia66 - 5 zł ollalaa - 10 zł Avii - 20 zł Kmurdz - 15 zl Baldek - 20 zł Agata 51 - 10 zł Syla - 20 zł ----------------205 zl Jednorazowa : Kama spoza dogo 80 zł LIPIEC: gonia 66 - 5 zł Kmurdz - 15zł Baldek - 20 zł KAMA 20 zł i jednorazowo 20 zł Awit - 10 zł AnnaA - 10 zł Apsa - 5zł Sabina02 - 25 zł ollalaa - 10 zł ------------140 zł SIERPIEŃ: Baldek - 20 zł Sabina02 - 25zł --------------45 zł Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane, 300 zł za kwiecień wysłane 30.03.2010, 310 zł na maj wysłane 26.04.2010 310 zł za czerwiec plus 20 zł wysłane 29.05.2010 300 zł za lipiec wysłane 28.06.2010 Na kocie zostało dnia 09.07.2010 r -280 zł Quote
Lionees Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 a ja informuję,że 29.czerwca otrzymałam 300zł.dziekuję:) Quote
magenka1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Renatko to My dziękujemy, ze tak ładnie opiekujesz się psiakami :) Quote
ollalaa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ależ Opalik jest fotogeniczny. Ślicznie wygląda i taki szczęśliwy. Moja deklaracja na lipiec przed chwilką "poszła" Quote
magenka1 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Przyszła wpłata od ollalaa dopisałam na stronie 97, Quote
Lionees Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Kochane jest to nasze psisko,poczciwe i przepiękne:loveu: A tutaj wszedł na moją miejscówkę.Mimo,że druga część balkonu jest zasłonięta przed słońcem,to Opaliś wybrał miejsce do opalania.Jednak mimo jego sprzeciwu przetransportowałam go do części zacienionej,żeby tam na kocyku sobie polegiwał,bo na słoneczku jest za gorąco Quote
halcia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Moze chłopak chcał miec ciemniejsza karnację....Moje tez chwile lubia wywalic sie na ostrym słońcu,zasze mnie to dziwi... Quote
Lionees Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 halcia napisał(a):Moze chłopak chcał miec ciemniejsza karnację....Moje tez chwile lubia wywalic sie na ostrym słońcu,zasze mnie to dziwi... Hihihi,może...w końcu ja tez w tym samym celu wystawiam sie do słońca;) Słońce potrzebne jest do produkcji wit D3,aby kości były mocniejsze,także generalnie jak psiaki polegują na słoneczku,to jest ok,ale jak jest 80 stopni na balkonie,to przeganiam je,bo to stare psiaki i aż takie mocne słońce może im zaszkodzić.Ja sama tez uciekam w południe ze słońca,chociaż aż taka stara nie jestem:p Dzięki Halciu,ze zaglądasz do Opalisia:loveu:,to taki drugi Antoniuszek...:-( Quote
magenka1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Opalik uwielbia się opalać , ja tam wolę siedzieć w domu w chłodnych pomieszczeniach moje psiaki też w domu lub pod drzewami w cieniu Quote
danka4u1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Jeśli Opalik chce mieć ciemniejszą karnację, to nie uda mu się, jak mnie...Moja " ciemniejsza" karnacja ma kolor czerwony..ale Opaliś- Antoniuszek wie, co robi. Quote
Awit Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Czasem psisko potrzebuje się wyleżeć na słońcu własnie, tak porządnie, aż do ledwo zipienia:-) Quote
Syla Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Opaliczku kochany, kaska ode mnie poszła, a magenka1 niech trybi.Z powodu Renatki, ciągle się gubię ;):evil_lol:Czemu jak wysyłam inne deklaracje to nie zapomnę wpisać?Pewnie myślę o TZ Renatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam jak zawsze serdecznie. Quote
Awit Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Opalik witam Ciebie i cioteczki w ten upalny weekend. Quote
magenka1 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 pieniążki doszły ale dopiero w poniedziałek zrobie rozliczenie bo nie ma mnie wdomu w weekend Quote
Lionees Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Syla']Opaliczku kochany, kaska ode mnie poszła, a magenka1 niech trybi.Z powodu Renatki, ciągle się gubię ;):evil_lol:Czemu jak wysyłam inne deklaracje to nie zapomnę wpisać?Pewnie myślę o TZ Renatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam jak zawsze serdecznie. Pozdrowienia Syla ode mnie,no i od TZ jak zawsze;) [quote name='Awit']Opalik witam Ciebie i cioteczki w ten upalny weekend. Witamy i my:) Troszkę sie schłodziło na szczęście,ale upalne dni Opaliś spędzał tak: No i obowiązkowo najlepsza miejscówka była przy wiatraku;) Poz tym oczywiście spacerki na dworku i wylegiwanie sie na balkonie:)I tak sobie spędzaliśmy te upalne dni.Ponieważ w taki upał psy wyprowadziły sie od nas z łózka,została tylko maleńka 2 kilowa Niunia i starutki Niuniuś,bo on nigdy nie położy się na podłodze,ani na posłanku(chyba miał dość leżenia 8 lat na betonie),więc miejsca w łózku jest dostatek,to opalik postanowił,że co on bedzie leżał na parterze,jak można piętro wyżej z nami;).Budzę sie w nocy któregoś razu,bo coś mi gorąco i łaskocząco sie zrobiło,a to Opaliś leży obok mnie:evil_lol:.No i każdej nocy sie wdrapuje na łózko.Ot cwana bestyjka.Usypia grzecznie na posłanku obok łózka(no bo sie wyprowadził od syna z pokoju i przeprowadził sie do nas:),a dlaczego?nie wiem,chyba u nas jest weselej,no i pewnie juz mu sie deskorolka znudziła:mdrmed:),a w nocy hop i juz przy mnie słodko śpi.I to jeszcze musi sie przytulić do mnie;)A gorąco mi jest...bo jednak takie futro to daje trochę ciepła.No nic,w zimę w łóżku(o ile Opalis do tego czasu nie znajdzie domku)taki futrzak to skarb:) Quote
Recommended Posts