magenka1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A ja tak przyziemnie podam wpłaty CZERWIEC Sabina 02 - 25 zł Monika W spoza dogo – 15 zł Javena - 5 zł Awit - 10 zł Anna A - 10 zł Kama spoza dogo 20 zł Apsa 5 zł Selenga - 15 zł gonia66 - 5 zł ollalaa - 10 zł Avii - 20 zł Kmurdz - 15 zl Baldek - 20 zł Agata 51 - 10 zł Syla - 20 zł ----------------205 zl Jednorazowa : Kama spoza dogo 80 zł LIPIEC: gonia 66 - 5 zł Kmurdz - 15zł Baldek - 20 zł KAMA 20 zł i jednorazowo 20 zł Awit - 10 zł AnnaA - 10 zł ------------100 zł SIERPIEŃ: Baldek - 20 zł --------------20 zł Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane, 300 zł za kwiecień wysłane 30.03.2010, 310 zł na maj wysłane 26.04.2010 310 zł za czerwiec plus 20 zł wysłane 29.05.2010 300 zł za lipiec wysłane 28.06.2010 Na kocie zostało dnia 01.07.2010 r -215 zł Quote
Javena Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='migdalena']Na brak zajęcia Renata na pewno nie narzeka, ale w Jej progach czyściutko( byłam i widziałam).Pewnie po nocach sprząta;)[/QUOTE] Własnie chciałam to podkreslić,ile trudu kosztuje,zeby przy tylu zwierzakach było tak czysto.Wcale nie twierdziłam,że jest inaczej. Napewno po nocy sprzata.....;) Quote
Lionees Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Co Wy dziewczyny,wcale nie jest u mnie tak czysto:shake:Sierść mam oczywiście wszędzie,nawet w lodówce,w szafkach,a czyscików do sierści mam ze 20,bo przed kazdym załozeniem czegokolwiek,trzeba się odkłaczyć:p,kupiłam se pralkę z funkcją pupil,czyli z odsierścianiem ubrań podczas prania,ale g***o daje:watpliwy:.Kupiłam se tez odkurzacz chyba z turbo silnikiem,bo fakt,wciąga wszystko,ale za to huczy jak odrzutowiec,prawie wszystkie psy uciekają przed nim jak go usłyszą:shake:. No a teraz cos milszego:) 2 fotki naszego pięknisia-Opalisia:loveu: Quote
danka4u1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Opaliś jak zwykle futrzany, dostojny, z łobuzersko otworzoną buźką. Czy to uśmiech czy ostrzeżenie? Quote
Lionees Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Usmiech Danus,uśmiech:)Opaliś zrobił sie oazą spokoju i łagodności,to chodzące dobro,pies po prostu idealny i niesamowicie kochany i kochający:loveu: Quote
gonia66 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Nie bylo mnie tu kilka dni i teraz musze siedziec godzine, zeby obejrzec dokladnie wszystkie zdjęcia i filmiki:) Reniu- chyba żadne hotelik nie umieszcza tylu fotek i nie pisze takich czestych relacji, jak Ty to robisz:) Ogromnie wielkie dziekuję- bo wlasnie dlatego, ze wiem, ze Opalis ma mega super- rzadziej tu zaglądam..zajęta zwykle jakimis biedami "w potrzasku"..ale widze, że tu nie mozna "nie zagladac":):):):-) Quote
Lionees Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Goniu a co ja mam do roboty?A NIC,no bo jak ktoś powiedział na jednym z wątków,że przy starych psach,to aby się liczy kasę spływającą na konto,bo roboty przy takich psach nie ma żadnej:roll:.No więc liczę kasę i cykam fotki:p Quote
gonia66 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Renata5']Goniu a co ja mam do roboty?A NIC,no bo jak ktoś powiedział na jednym z wątków,że przy starych psach,to aby się liczy kasę spływającą na konto,bo roboty przy takich psach nie ma żadnej:roll:.No więc liczę kasę i cykam fotki:p[/QUOTE] Hiihihihi:) I jeszcze sprzatasz czyste pokoje..zapomnialas..??:) FAjnie CI Reniu...nie powiem;) JAk kiedys Cie odwiedze, to dasz mi wskazówki, jak dojśc do takiego luxusu;):):):D:p Quote
danka4u1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Pracuj, pracuj, a ....garb Ci sam wyrośnie....i dojdziesz może do luksusu. Pod warunkiem oczywiście, że wyzbierasz wszystkie stare psy z dogo, ale to jest oczywiste.... Quote
Lionees Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='danka4u1']Pracuj, pracuj, a ....garb Ci sam wyrośnie....i dojdziesz może do luksusu. Pod warunkiem oczywiście, że wyzbierasz wszystkie stare psy z dogo, ale to jest oczywiste....[/QUOTE] No właśnie...stare psy to podobno niezły biznes....nie narobisz się,a pies będzie żył u ciebie aż do śmierci,a kasa leciiii na konto:p Quote
danka4u1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Masz rację, zamierzam założyć taki dochodowy biznes w bloku na 10 piętrze. Bedzie super. Kupi sie pampersy i kasa leci. Moze cos mi jeszcze doradzisz? Quote
Lionees Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='danka4u1']Masz rację, zamierzam założyć taki dochodowy biznes w bloku na 10 piętrze. Bedzie super. Kupi sie pampersy i kasa leci. Moze cos mi jeszcze doradzisz?[/QUOTE] Hmm....wiem:thinkerg:.Uważaj z kim się zadajesz,bo....możesz trafić na CZK:diabloti: Quote
Lionees Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='danka4u1']Przeraziłaś mnie:diabloti::diabloti:[/QUOTE] No bój się,bój,bo ja juz się boję:nerwy::diabloti: Quote
danka4u1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Idź spać, bo jutro tylko ja mam wakacje. Tez super pomysł na życie- polecam- leżę, a kasa płynie ciurkiem bez przerwy. Quote
Lionees Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='danka4u1']Idź spać, bo jutro tylko ja mam wakacje. Tez super pomysł na życie- polecam- leżę, a kasa płynie ciurkiem bez przerwy.[/QUOTE] Kochana ja jestem na rencie,ktoś mi kiedyś powiedział "ale masz dobrze"...ta...no super mam:roll::p i całe 400zł mi daje ZUS:multi: Quote
Javena Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='magenka1']Cioteczko Javeno jak to pięknie napisałaś, z tą sierścią to ja też walczę w lodówce jej jeszcze nie znalazłam ale w pracy na klawiaturze to i owszem, doszła nowa wpłata od cioteczki KAMY 40 zł :loveu::multi: dziękuję bardo dopiszą ją w poprzednim rozliczeniu[/QUOTE] Jak tylko lodówke rano otwieram,cała banda leci i żebraja,żeby coś dac.Koty ocierają sie o lodówkę,jakby miała sie sama otworzyć.Jak zamykam ,to wiadomo,ze podmuchem powietrza zawsze cos tam wpadnie. Poczatkowo sie zastanawiałm skąd tam sierc? Teraz już wiem.No ,ale cóż powycierac trzeba i tyle. O meblach,klawiaturach nie wspomne.he,he. Quote
Javena Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Renata5']Kochana ja jestem na rencie,ktoś mi kiedyś powiedział "ale masz dobrze"...ta...no super mam:roll::p i całe 400zł mi daje ZUS:multi:[/QUOTE] No ,to masz super!!!! Za Twoja rente,nawet mieszkania bym nie zapłaciła....:shake: a,gdzie reszta?:-( Quote
magenka1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Przyszły nowe wpłaty :) Awit - 10 zł i AnnaA- 10 zł wpisze na poprzedniej stronie, żeby się nie powtarzać Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [IMG]http://kartki.onet.pl/_i/d/psy_d.jpg[/IMG] [B] :multi:DZIEŃ PSA 1 LIPCA :multi:- OPALIŚ, PIEKNY FUTRZANY PSIE! ŻEBYŚ ZAWSZE MIAŁ TAK JAK U RENI, BO LEPIEJ NIE MOZNA :lol:[/B] Quote
Lionees Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Opaliś dziękuje za życzenia i przesyła fotkę na balkonie:) Powiesiłam koc,coby było troszku cienia;) [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/7920/pakamera779.jpg[/IMG] Quote
majku33krakow Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Renata5']Opaliś dziękuje za życzenia i przesyła fotkę na balkonie:) Powiesiłam koc,coby było troszku cienia;) [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/7920/pakamera779.jpg[/IMG][/QUOTE] dobrze ze dbasz o te staruszki. Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='majku33krakow']dobrze ze dbasz o te staruszki.[/QUOTE] NO właśnie...:angryy: bo jak nie...:angryy::angryy: Opaliś ma w nosie namiot.....pupę woli wygrzewać w słoneczku:evil_lol: Quote
Lionees Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='danka4u1']NO właśnie...:angryy: bo jak nie...:angryy::angryy:[/QUOTE] Łoj..strach się bać:diabloti: [QUOTE]Opaliś ma w nosie namiot.....pupę woli wygrzewać w słoneczku:evil_lol:[/QUOTE] Raczej nos ma pod namiotem:cool3:,ale fakt,pupa na słoneczku,trza wygrzać jajeczka:eviltong::evil_lol: Jesuuu,jakie wielkie komary latają:mad:,normalnie wielkie jak mewy:lying: Quote
Ewanka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Luksusowe warunki ma Opaliś i inne psiaki u ciebie Renatko ... nareszcie znalazłam ten wątek ;) Quote
Recommended Posts