Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):
Królewicz po prostu ma taki sposób spożywania pokarmów. Najlepiej na leżąco, w miękim posłaniu, miseczka z przysmakami w zasięgu pyszczka. Wydaje mi się, że ktoś powinien Królewiczowi usługiwać. Gdzie jest służba ??? Chyba ktoś powinien sprawdzić domek !!!

Hihihihihi:):):)Popieram;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"...gotuję ryż,albo makaron na papkę,mielę mięsko,dodaję rosołku i takie między innymi danie podaję psiakom.Ale jak widac na załączonym obrazku,nie jest to szczyt marzeń Opalisia.Co on jadł w schronie,skoro to mu nie smakuje,ani kiełbaska,ani paróweczka,ani pasztet...nad wszystkim się modli..."
Renia, normalnie dzieciom tak rodzice nie dogadzają jak Ty psiakom:-)
I jaka różnorodność:pasztet, paróweczka, kiełbaska:-)
A książę wybrzydza, jak ta księżniczka na ziarnku grochu:-)

Posted

Co jadł w schronisku? albo karmę z puszki (Tropi lub Grot) albo gotowane - kasza z mielonym kurczakiem i suszem warzywnym, czyli mniej więcej taką breję jak dostaje u Ciebie :lol:
A wiesz jaka jest główna różnica? Teraz to on MOŻE wybrzydzać :evil_lol:

Posted

Awit napisał(a):

Renia, normalnie dzieciom tak rodzice nie dogadzają jak Ty psiakom:-)
I jaka różnorodność:pasztet, paróweczka, kiełbaska:-)
A książę wybrzydza, jak ta księżniczka na ziarnku grochu:-)

No jak się ma staruszki,to trzeba im dogadzać:) One nie mogą nie zjeść posiłku,bo prawie wszystkie biorą jakieś leki,a poza tym no jak to tak można by było zostawić któregoś na głodzie.Jak jakiś nie doje posiłku,to uważam że będzie głodny i się martwię:sad:.Dlatego też zawsze staram się im dogadzać,jak nie to jedzonko,to tamto,albo jeszcze inne.I generalnie wiem,który psiak co lubi,natomiast Opalisia nie mogę wyczaić.On zachowuje się tak,jakby nic mu nie smakowało:-(.Jest u mnie "najgorszym" psem do jedzenia :roll:
morisowa napisał(a):
Co jadł w schronisku? albo karmę z puszki (Tropi lub Grot) albo gotowane - kasza z mielonym kurczakiem i suszem warzywnym, czyli mniej więcej taką breję jak dostaje u Ciebie :lol:
A wiesz jaka jest główna różnica? Teraz to on MOŻE wybrzydzać :evil_lol:

No to faktycznie przyzwyczajony jest do papki i dlatego większe kawałki kolą go w ząbki:p

Posted

Ciocia Apsa jest, ogląda i czyta, tylko się nie odzywa, bo ile w kółko można powtarzać "jaki on słodki" i "jak on ma teraz u Ciebie dobrze"? :lol:

Filmik oglądałam w pracy, po kryjomu ;) Najbardziej mi się podobają sceny z mizianiem po szyi :loveu:

Posted

APSA napisał(a):
Ciocia Apsa jest, ogląda i czyta, tylko się nie odzywa, bo ile w kółko można powtarzać "jaki on słodki" i "jak on ma teraz u Ciebie dobrze"? :lol:

Filmik oglądałam w pracy, po kryjomu ;) Najbardziej mi się podobają sceny z mizianiem po szyi :loveu:

Każdy psiak wyciągnięty ze schronu do dt ma dobrze,bo każda z nas dogadza jak może tym bidom,także tego nie trzeba powtarzać w kółko;).Ale to,że On jest słodki i najpiękniejszy to trzeba pisać bez przerwy.Ja tam cały czas powtarzam,że to najładniejszy psiak na dogo:)
Co tam słychać w sprawie ogłoszeń Opalika?On się jak najbardziej nadaje do adopcji,nie ma na co czekać,tylko milion ogłoszeń mu potrzeba:)

Posted

:lol:Dobranoc Opalisie i wszystkie Renatkowe Moruski hurtem. W marzeniach wszystko możliwe- nawet sen o lepszym życiu- ale , gdzie wam będzie tak dobrze jak u Reni. Dobranoc i pięknej, słonecznej pogody rankiem:lol:

Posted

Opaliś je wolno bo propaguje ruch slow food :)
Wie, że jak się je szybko, to się gorzej trawi, a posiłki należy celebrować :D zwłaszcza takie. A nie - raz, dwa i nawet smaku się nie wyczuje.
Mądry pies i już :)

Posted

[FONT=&quot]Kwiecień stałe:[/FONT]
[FONT=&quot]Gonia66 – 5 zł[/FONT]
AnnaA - 10 zł
sabina02 - 25 zł
[FONT=&quot]baldek2 - 20 zł[/FONT]
Javena - 5 zł
Javena 10 zł Dobrze?
kmurdz - 15 zł
Ollalaa - 10 zł
Awit - 10 zł
APSA 5 zł
AnnaA - 10 zł
Kama spoza dogo - 20 zł
kmurdz 25 zł
DOTA-KOKA - 10 zł
Selenga - 15 zł
Monika W spoza dogo - 15 zł
Syli - 20 zł
Avii - 20 zł
Agata 51 - 10 zł
------------------ 260
Maj stałe
[FONT=&quot]baldek2 - 20 zł[/FONT]
Ollalaa - 10 zł
Doda&Koka - 10 zł
[FONT=&quot]-------------------40 zł[/FONT]
Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane,
300 zł za kwiecień wysłane 30.03.2010,
310 zł na maj wysłane 26.04.2010
Na kocie zostało dnia 28.04.2010 r - 205 zł

Cioteczki sprawdźcie czy nie ma błędu i czy Was dobrze zapisałam,

Posted

magenka1 napisał(a):
Poszły pieniążki już lecą :)

Pieniążki już przyleciały-310zł.Dziękuje:)
Ra_dunia napisał(a):
Chciałby... tylko ogłoszeń chyba brak...

No właśnie...poproszę o milion ogłoszeń dla Opalisia:)

Posted

Opalik ma już najlepszą opiekę o jakiej mógłby marzyć... Lady dopiero o tym zaczyna śnić.. stara, chora, nie potrzebna i z nikłym zainteresowaniem dogo :-(
ale :cool3: z zaklepanym miejsce u *** Renaty *** !!!
Czy trafi do tego Nieba zależy jak zwykle od sprawy prozaicznej, od pieniędzy. proszę, zajrzyjcie do ewentualnej koleżanki Opalika:
http://www.dogomania.pl/threads/174767-Lady-in-red-pilnie-poszukuje-sponsor%C3%B3w.Miejsce-w-hotelu-juz-czeka.