magenka1 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [FONT="]Jednorazowo:[/FONT] [FONT="]Malibo 57 – 100 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT] [FONT="]Ellig – 25 zł[/FONT] [FONT="]Gazzy 10 zł[/FONT] [FONT="]Avii – 30 zł[/FONT] [FONT="]Ollalaa – 15 zł[/FONT] [FONT="]Maliza – 20 zł [/FONT] Selenga BAZAREK 30 zł togaa - 20 zł Bazarek Ra_duni 50 zł katunia - 100 zł Lik_a bazarek - 95 zł dogo07 - 20 zł Jolanta 08 - 30 zł kmurdz - 10 zł Caha - 10 zł (nie wiem czy jednorazowo czy stałe?) Bazarek APSY - 25 zł [FONT="]---------------------------------- 590z[/FONT][FONT="]ł[/FONT] [FONT="]Deklaracje stałe marzec:[/FONT] [FONT="] [/FONT][FONT="]- Awit - 20 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="] AnnaA – 10 zł Javena - 5 zł Apsa - 5 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="] dota&koka - 20 zł Selenga - 15 zł gonia66 – 5 zł Kama spoza dgm – 20 zł baldek2 - 20 zł Avii – 20 zł agata51 - 10 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="] ollalaa - 10 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="] sabina02 - 25 zł syla - 20 zł[/FONT][FONT="] M[/FONT][FONT="]onika W (spoza dgm)- [/FONT]15 zł kmurdz - 15 zł [FONT="]---------------------------- 235 zł[/FONT] [FONT="]Kwiecień stałe:[/FONT] [FONT="]Gonia66 – 5 zł[/FONT] AnnaA - 10 zł sabina02 - 25 zł [FONT="]baldek2 - 20 zł[/FONT] Javena - 5 zł Javena 10 zł Dobrze? kmurdz - 15 zł Ollalaa - 10 zł Awit - 10 zł ------------------ 110 zł Maj stałe [FONT="]baldek2 - 20 zł -------------------20 zł [/FONT] Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane Na kocie zostało dnia 30.03.2010 r - 545 zł Cioteczki sprawdźcie czy nie ma błędu i czy Was dobrze zapisałam, Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cioteczki moje psy przynoszę kleszcze jestem przerażona, po moje Suni chodziło 15 kleszczy jutro ide kupować preparaty uważajcie na swoje ogonki Quote
Awit Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Renia wysłałam.... Dajesz im kości z kurczaka, nie boisz się, że im gdzieś staną? Renia myślałam, że nie będę mogła wejść na dogo w dzień, ale weszłam, więc adres miałam. Napisałam Ci smsa, ale tel masz wyłączony. Magenka a ja właśnie wczoraj sobie pomyślałm, że juz chyba trza kupowac obroże przeciwkleszczowe i pchelne. Teraz kupie jeszcze prędzej:-) Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Awit kupuj i to jak najszybciej, po Heli już 20 chodzą i to duże ,Duduś 2 , Koksik jeszcze żadnego Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 APSA napisał(a):Przepraszam z góry, ze tak o wszystkim w jednym Opalowym wątku, mam nadzieję, że wybaczycie. Kiedy będą badania? U Opalisia można pisać o wszystkim:) Na badania pojadę jak tylko zrobimy samochód,bo po zimie pod chmurką zastało sie to i owo.Chyba jutro albo pojutrze pojedziemy Awit napisał(a):Renia wysłałam.... Dajesz im kości z kurczaka, nie boisz się, że im gdzieś staną? Napisałam Ci smsa, ale tel masz wyłączony. Awit Kochanie daję kurczaka,ale surowego,a takie kości raczej nie staną żadnemu psiakowi,bo moje starowinki i Opalik mają takie ząbki,że nie pogryzą kości jedynie sobie pomemłają i mięsko obgryzą.A poza tym surowe nie są niebezpieczne tak jak gotowane Dzięki za wysyłkę konga:loveu: Mój nr na w razie co,to na razie 506-673-040.Dopóki nie naprawię tamtego telefonu. Quote
lilk_a Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 moja suka też je surowego kurczaka , razem z kościami :) jak do tej pory nic jej nie stanęło :) Quote
Lionees Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='lilk_a']moja suka też je surowego kurczaka , razem z kościami :) jak do tej pory nic jej nie stanęło :) No wiesz,martwiłabym się jakby suczce coś stanęło:cool3:.A jak nie stanęło,to znaczy,że jest gites:p Quote
lilk_a Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Renata5 napisał(a):No wiesz,martwiłabym się jakby suczce coś stanęło:cool3:.A jak nie stanęło,to znaczy,że jest gites:p kość w gardle :diabloti::evil_lol::evil_lol::crazyeye: i nie wiem jaką emotkę tu jeszcze wstawić :lol::lol::lol: Quote
Lionees Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Awit-doszedł kong:multi: Dziękuję serdecznie:loveu: Dzisiaj kupie pachnący pasztet i wcisnę w dziurkę:diabloti: i dam Opalisiowi;) Na badanie jedziemy w jutro,bo przyjeżdżają do mnie dziewczyny z dogo,zawiozą nas do wetki i od razu przelecimy wzdłuż i w szerz naszego chłopaka:) Dziewczyny porobią też profesjonalne fotki,to przydadzą się do ogłoszeń Opaliś grzeczny,wyciszony,przytulaśny,sama słodycz.Jesteśmy teraz troszkę dłużej na dworku,Opaliś wącha i wącha i nawąchać się nie może tych wszystkich zapachów.To bardzo kochana psina jest:loveu:......Zaczyna już z zachowania coraz bardziej przypominać mi Antoniuszka,bo z wyglądu to cały czas mi Go przypomina....... Awit,a co Ty sobie w podpis nawciskałaś,że aż Ci go usunęli?:razz: Quote
APSA Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Wiadomości coraz lepsze :multi: To czekam cierpliwie na wyniki badań i profesjonalne zdjecia :D Koniecznie proszę o Opalika na spacerku :) Quote
Lionees Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='APSA']Wiadomości coraz lepsze :multi: To czekam cierpliwie na wyniki badań i profesjonalne zdjecia :D Koniecznie proszę o Opalika na spacerku :) Dziewczyny przyjadą koło 19 dopiero,ale może uda sie zrobić jakieś fajne zdjęcia o tej porze Quote
APSA Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Jak nie dziewczyny, to będę męczyć Ciebie o spacerowe zdjęcia nieprofesjonalne ;) Quote
Lionees Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 APSA napisał(a):Jak nie dziewczyny, to będę męczyć Ciebie o spacerowe zdjęcia nieprofesjonalne ;) Kurna jeszcze mi nie naprawili telefonu,bo już dawno były by takie foty.I ze spacerku i po kapaniu i po suszeniu...ale i tak zobaczycie jaki On piękniusi sie zrobił:) Haaahaaa,a wiecie co Opalis lubi robić?Obgryzać sznurówki przy butach:p. Quote
__Lara Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Renata5 napisał(a):Kurna jeszcze mi nie naprawili telefonu,bo już dawno były by takie foty.I ze spacerku i po kapaniu i po suszeniu...ale i tak zobaczycie jaki On piękniusi sie zrobił:) Haaahaaa,a wiecie co Opalis lubi robić?Obgryzać sznurówki przy butach:p. Tęsknie już za tymi zdjęciami Reniu! Quote
Awit Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mordeczka nasza ma nowe fotki? A sznurowadełka Renia potem z kupą będziesz wyciągała :-) W podpisie nie zmieniałam nic a nic od dawna, ale komp padł i wgrywali mi coś nowego i dziś patrzę a ja nie mam banerków. Czy ktoś wie co to może być? Może z banerkiem którym cos sie zrobiło, że mi zabrali wszystkie? A może jakąś karę na mnie nałożyli o której ja nie wiem.... Quote
Lionees Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Awit napisał(a):Mordeczka nasza ma nowe fotki? A sznurowadełka Renia potem z kupą będziesz wyciągała :-) W podpisie nie zmieniałam nic a nic od dawna, ale komp padł i wgrywali mi coś nowego i dziś patrzę a ja nie mam banerków. Czy ktoś wie co to może być? Może z banerkiem którym cos sie zrobiło, że mi zabrali wszystkie? A może jakąś karę na mnie nałożyli o której ja nie wiem.... Mordeczka będzie miała jutro nowe,piękne foty:) Napisz do Maupa4 lub do Szamanki,One Ci powiedzą dlaczego zabrali banerki A Sznurowadeł nie bedę wyciagała z kupki,bo już dzieciaki chowają buty;) Opaliś nie chce Konga:placz:.Nawaliłam tam pasztetu,takiego pysznego,pachnącego,moje wszystkie psiaki nawet te wybredne bardzo go lubią,a Opaliś nawet nie tknął:placz: Quote
halcia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Super,ze sie cywilizuje,ze przytulak.Do konga moze przekona sie z czasem...Tez czekam na fotki! Quote
Awit Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Hmmm, moje suki też nie korzystały z konga, niech pasztet wylizują Twoje inne psiaki, no chyba, że one też wzgardzą.... Dzięki, zaraz napiszę do kogoś czemu mi odebrali banerki Quote
Lionees Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Byliśmy z Opalisiem u wetki.Wyniki krwi będą jutro.Na dzisiaj wiadomości są takie:jest chore serduszko,na razie dostał furosemid.Wiek oszacowany na ponad 10 lat.Kastracji nie przeprowadzamy ze względu na wiek i serduszko.Waży 11 kilo.Dziewczyny porobiły zdjęcia,przyślą mi na maila i wstawię na wątek.W niedziele będzie u mnie jeszcze Omar,to pocyka fotki w dzień,będziemy miały więcej do ogłoszeń:) Za badanie krwi zapłaciłam 53zł,czyli 47 co mi zostało zostaje na inne cele:) Quote
Awit Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Furosemid, ma jakieś obrzęli czy nadciśnienie? Pewnie żeby odbarczyć serce Quote
Lionees Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Awit']Furosemid, ma jakieś obrzęli czy nadciśnienie? Pewnie żeby odbarczyć serce Dokładnie tak Quote
Figafiga Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witam Was cioteczki zdjęcia jakościowo kiepskie, ale wstawię Opalika z wczorajszego dnia jak wrócę z Wawy.Pozdrawiam ;-) Quote
Recommended Posts