kizimizi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kochani zapraszam an wątek Azy, która jak 10 innych psów mieszka sobei w .... beczce http://www.dogomania.pl/threads/181071-A-aA-cuch-beczka-wycieA-czenie-prawie-A-mierAE-czy-Aza-bAE-dzie-musiaA-a-wrA-ciAE-na-wieA Quote
ollalaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Właśnie "poszło" ode mnie 15zł. 10zł stała na kwiecień, 5zł proszę odliczyć z dodatkowych (jednorazowych) Quote
APSA Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='kizimizi']Kochani zapraszam an wątek Azy, która jak 10 innych psów mieszka sobei w .... beczce Przecież ona już od dawna jest w hotelu/DT :roll: Quote
magenka1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Pisałam z kmirdz zaraz naniosę poprawki, potem sprawdzę konto, A jak się ma Opalik kochany na pewno czuje się już jak u siebie w domku :) Quote
magenka1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ollalaa napisał(a):Właśnie "poszło" ode mnie 15zł. 10zł stała na kwiecień, 5zł proszę odliczyć z dodatkowych (jednorazowych) Ollalaa te 5 zł mam doliczyć do jednorazowych bo za bardzo nie rozumiem? Quote
ollalaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Tak meganka1 5zł to z puli jednorazowych. A 10zł to na kwiecień stała. Quote
Lionees Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='magenka1']Pisałam z kmirdz zaraz naniosę poprawki, potem sprawdzę konto, A jak się ma Opalik kochany na pewno czuje się już jak u siebie w domku :) Normalnie nie uwierzycie.Opalik dopiero teraz odsypia schronisko.Śpi jak król a chrapie jak stary chłop:diabloti:.Pośpi sobie ładnie w dzień,a potem też prawie całą noc przesypia:)Jutro porobię nowe fotencje;) Quote
magenka1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 olallaa naniosłam poprawki wg życznia sprawdź proszę czy jest OK, rozliczenie jest na stronie 59, Na koncie Opalika jest 500 zł, Renatko jesteś Aniołem dla Tych starszych psiaków, tyle jest ich na Palucu Ja nie miałam jeszcze do czynienia ze starszymy psiakami ale ostatnio byłam w gościnie u jednej naszej cioteczki z dogo, która ma Rysia 11 letniego z Żywca chyba i jak usiadłam to Rysio wszedł tak ok 10 minut i jakoś tak się dziwnie poczułam tak jak by przyszedł taki dziadziuniu któremu należy się szacunek takie dziwne uczucie nie wiem jak to nazwać Quote
togaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jejku, jaki ten nasz świat dogomaniacki mały..! Witaj magenka1 !!!! Wiozłam przecież dziadzia Rysia ze schronu w Zywcu do Bielska..To był 1-szy etap jego podróży do Anetki,do Olsztyna..! Wiem,ze jest w Raju ! Wiem...;) Quote
__Lara Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Renata5 napisał(a):Normalnie nie uwierzycie.Opalik dopiero teraz odsypia schronisko.Śpi jak król a chrapie jak stary chłop:diabloti:.Pośpi sobie ładnie w dzień,a potem też prawie całą noc przesypia:)Jutro porobię nowe fotencje;) Wow! :D :D :D Quote
togaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Awit Słońce, wiem że przynudzam a czy ten KONG lekko używany pofrunął już do Opala ???;) Quote
Awit Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Opalik kochany Ty śpij ile chcesz, pewnie nigdy nie mialeś tak spokojnego pięknego snu jak u Reni...... Quote
magenka1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ha a ja go też poznałam jest cudny właśnie z Anetką na gg rozmawiałam o nim , ten świat jest bardzo bardzo mały :) A Ryszard jest taki dziadziunio przemiły bardzo ładnie nas przywitał powąchał :) Quote
Lionees Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='togaa']Jejku, jaki ten nasz świat dogomaniacki mały..! Ano mały...więc dlaczego nie odwiedzasz wątku mojego Prysia/Niuniusia,co?:mad::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/109285-Pryszczyk-po-7-latach-w-schronisku-ma-szanse-na-dom-JUZ-W-DOMKU/page42 (post 414,szczególnie ostatnie zdanie:cool3::eviltong:) Quote
Lionees Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 togaa napisał(a):Oj, ty Moja Zołzo Kochana....!!!!! Ale widać jak broniłaś własną piersią Prysia,żeby nie trafił byle gdzie,do byle kogo-Kochana jesteś:loveu: Quote
magenka1 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Cioteczki założyłam wątek dla jamnika Jakuba, dostałam dzisiaj telefon od wolontariuszki Juli, Kuba został znowu umieszczony gdzieś na końcu schroniska potrzebne deklaracje, potrzeby dt na cito, proszę pomóżcie, jest to pierwszy mój wątek nie wiem czy dobrze go zrobiłam, więc ja też potrzebuję pomocy, zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/1821...nie-deklaracji Quote
Lionees Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='magenka1']Cioteczki założyłam wątek dla jamnika Jakuba, dostałam dzisiaj telefon od wolontariuszki Juli, Kuba został znowu umieszczony gdzieś na końcu schroniska potrzebne deklaracje, potrzeby dt na cito, proszę pomóżcie, jest to pierwszy mój wątek nie wiem czy dobrze go zrobiłam, więc ja też potrzebuję pomocy, zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/1821...5#post14324225 Link nie działa:shake: Quote
magenka1 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cioteczki już poprawiony w każdym razie u mnie działa, sytuacja trochę opanowana szukamy domku dla Jakuba. Miłej niedzieli ja mam mieć gości:multi::p Quote
Awit Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='togaa']Awit Słońce, wiem że przynudzam a czy ten KONG lekko używany pofrunął już do Opala ???;) Słuchajcie nie wysłałam bo nikt nie powiedział by wysyłać, wogole nikt nic nie powiedział...... Wybaczcie.... Teraz dopiero zobaczyłam togaa, że pytasz. Renia daj mi adres na pw, jutro wieczorem lece na pocztę i wysyłam. Jutro wyślę na pewno. Renia ma tyle psiaków, mam nadzieję, że któremuś na pewno się przyda. Jak Opalik się czuje? Jak z Moruskiem, spokojnie? Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Już Ci Awit posyłam adres-dziękuję:loveu: Opaliś z Moruskiem na stopie koleżeńskiej,nie przyjacielskiej.Ale dobre i to.Nie każdy z każdym może się przyjaźnić ważne,że się zgadzają ze sobą i czasami razem śpią. Teraz mam troszkę mniej czasu,bo mój kolejny dziadziunio jest chorutki...chyba to przesilenie wiosenne tak daje się we znaki tym starowinkom:-( Opaliś jest grzeczniutki,nie mam z nim większych problemów,nie lubi psich smakołyków i surowego mięska.Surowe udo z kurczaka zakopał w kocyk i nawet nie spróbował:shake:.Na drugi dzień zabrałam udko nie naruszone,nawet nie oblizane.Albo nie lubi,bo nie lubi,albo w tym mięsie jest tyle chemi i syfu,że nawet pies nie chce:roll: Quote
APSA Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Przepraszam z góry, ze tak o wszystkim w jednym Opalowym wątku, mam nadzieję, że wybaczycie. [quote name='magenka1']Cioteczki czy jest wątek staruszków, bo chciałam dodać pieska z Palucha, cioteczki może ją kojarzycie? Pokazę go tu mam nadzieje, że Opalik się nie pogniewa Może ktoś by mógł założyć jej watek? Wczoraj przez moment była nadzieje, dwie panie o nią spytały. Szukały pieska starszego ale żywotnego, żeby towarzyszył starszej pani... w końcu wyszły ze schroniska z trzylatkiem... Jamnik Jakub nie jest na końcu świata, widziałam go w klateczce pod biurem. Ma jakiegoś syfa na nosie - ni to strupy, ni zgrubienia skóry :-/ Magenka, czy powinnam już aktualizować rozliczenie? Mignęło mi, że było już nowe, tylko zaraz je zgubiłam :oops: Wygląda na to, ze z mojego bazarku będzie tylko 20 zł, ale póki co Opalik zabezpieczony :) Kiedy będą badania? Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 APSA ja Ci podam nowe rozliczenie i wtedy zaktualizujesz tylko tak ok 17 Jakub został przy dyrekcji, wolontariuszka przebłagała dyrekcję, wszystko jest na wątku Jakuba, Jeśli chodzi o wątek tej babuni mogę go założyć, założyłam Jakubowi to i Babuni założę tylko teraz jestem w pracy, po powrocie mogę zrobić Quote
Recommended Posts