Awit Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dogo chodzi jak burza:-) U mnie tak świetnie nie chodziło nigdy.......... Renia cudownie piszesz o Opalu:-) Zobaczcie taka kosteczka, inny psiak by opędzlował w dwie godziny a Opalik cały dzień się radował:-) Quote
APSA Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Wczoraj próbowałam przekopiować na pierwszą stronę rozliczenie, ale chyba mi nie wyszło. Poczekam na zaktualizowaną wersję :) A Opalik oby okazał sie zdrowy! Quote
togaa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Renatko!!!! Ciocie Kochane....!!!! kong Opalikowi bardzo by sie przydał..! KONG !!!! To bardzo sprytna zabaweczk a dla naszego slepaczka wręcz wymarzona !!!! Zajmie go na długie godziny. To taki kawał gumy z dziurą w środku w którą sie wpycha pasztet. Trzeba tylko dobrać odpowiednią wiekość ... Oryginalny jest piekielnie drogi, podróby maja słaba gumę i kong jest 'zjadany' z pasztetem. Ciocie Opalikowe !!! Pomyślcie ! Może jakaś zrzutkę zrobić ,a może ktoś się ulituje i sprezentuje ???? Quote
magenka1 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [FONT="]Jednorazowo:[/FONT] [FONT="]Malibo 57 – 100 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT] [FONT="]Ellig – 25 zł[/FONT] [FONT="]Gazzy 10 zł[/FONT] [FONT="]Avii – 30 zł[/FONT] [FONT="]Ollalaa – 15 zł[/FONT] [FONT="]Maliza – 20 zł [/FONT] Selenga BAZAREK 30 zł togaa - 20 zł Bazarek Ra_duni 50 zł katunia - 100 zł Lik_a bazarek - 95 zł dogo07 - 20 zł Jolanta 08 - 30 zł kmurdz - 10 zł Cana - 10 zł (nie wiem czy jednorazowo czy stałe?) [FONT="]---------------------------------- 565 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT] [FONT="]Deklaracje stałe marzec:[/FONT] [FONT="] [/FONT][FONT="]- Awit - 20 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="] AnnaA – 10 zł Javena - 5 zł Apsa - 5 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="] dota&koka - 20 zł Selenga - 15 zł gonia66 – 5 zł Kama spoza dgm – 20 zł baldek2 - 20 zł Avii – 20 zł agata51 - 10 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="] ollalaa - 10 z[/FONT][FONT="]ł[/FONT][FONT="] sabina02 - 25 zł syla - 20 zł[/FONT][FONT="] M[/FONT][FONT="]onika W (spoza dgm)- [/FONT]15 zł kmurdz - 15 zł [FONT="]---------------------------- 235 zł[/FONT] [FONT="]Kwiecień stałe:[/FONT] [FONT="]Gonia66 – 5 zł[/FONT] AnnaA - 10 zł sabina02 - 25 zł [FONT="]baldek2 - 20 zł[/FONT] Javena - 5 zł Javena 10 zł Dobrze? kmurdz - 15 zł Ollalaa - 10 zł ------------------ 100 zł Maj stałe [FONT="]baldek2 - 20 zł -------------------20 zł [/FONT] Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane Na kocie zostało dnia 22.03.2010 r - 510 zł Cioteczki sprawdźcie czy nie ma błędu i czy Was dobrze zapisałam, Quote
Awit Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ja mam kong, moje dziewczyny nie umieją wyjadać frolica z niego. Nie oryginalne, taka zwykła guma<uwielbiam zapach gumy> z dziurką w środku. Mogę dać, tylko jak? Quote
Lionees Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Taki Kong to byłaby frajda dla Opalisia:).Nawet taki nie oryginalny byłby dobry,bo nasz Niuniuś nie ma jakiś super extra ząbków,żeby to rozbroić razem z pasztetem.Myślę,że guma by wytrzymała;) Ja mówię do Opalika OPALISIU,mój mąż mówi MISU,a ponieważ psy generalnie reagują na akcentowaną końcówkę,także Opalik reaguje na SIU:roll: i wtedy tak uroczo sie patrzy i wie,że do niego mówimy;) Quote
Lionees Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dogo07 napisał(a):Opalik w kąciku adopcyjnym MP. A co to za kącik adopcyjny,bo jakoś nie kojarzę:shake: Quote
lilk_a Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 widzę że dotarła wpłata z bazarku ode mnie , proszę , napiszcie to osobno że dotarła to wpiszę w wątek bazarku .... Quote
Onaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Renata5 napisał(a):A co to za kącik adopcyjny,bo jakoś nie kojarzę:shake: To kącik adopcyjny w gazecie Mój Pies. Quote
Lionees Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dogo07 napisał(a):To kącik adopcyjny w gazecie Mój Pies. A....słyszałam,słyszałam:) W sumie pomału można ogłaszać Opalisia.Zrobię mu jakieś foty,coby nadawały się do ogłoszeń i wio,jedziemy z ogłaszaniem;) Quote
__Lara Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Renata5 napisał(a):Taki Kong to byłaby frajda dla Opalisia:).Nawet taki nie oryginalny byłby dobry,bo nasz Niuniuś nie ma jakiś super extra ząbków,żeby to rozbroić razem z pasztetem.Myślę,że guma by wytrzymała;) Ja mówię do Opalika OPALISIU,mój mąż mówi MISU,a ponieważ psy generalnie reagują na akcentowaną końcówkę,także Opalik reaguje na SIU:roll: i wtedy tak uroczo sie patrzy i wie,że do niego mówimy;) Chciałabym to zobaczyć :D Quote
magenka1 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dotarła wpłata od Lilk_a z bazarku 95 zł, serdecznie dziekujemy :) Quote
Lionees Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Magenko-na pierwszej stronie kmurdz wpisana jest jako deklaracja stała 15zł,a w Twoim rozliczeniu na marzec jako 40zł.Proszę dopytaj się jak to jest,żeby nie było nieporozumień;) Quote
APSA Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='magenka1'][FONT="] M[/FONT][FONT="]onika W (spoza dgm)- [/FONT]15 zł (nie wiem czy chodzi o tą osobę bo nie ma w tytule nica z dogo) Wygląda na to, że to ta sama osoba :) [quote name='Dogo07']Opalik w kąciku adopcyjnym MP. Super, może się ktoś skusi na taki słodki klejnocik ;) Quote
Ra_dunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 super by było jakby się domek dla Opalisia trafił... Quote
magenka1 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cioteczki czy jest wątek staruszków, bo chciałam dodać pieska z Palucha, cioteczki może ją kojarzycie? pokazę go tu mam nadzieje, że Opalik się nie pogniewa Quote
magenka1 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Babunia ma 14 lat i przysiadłby się spokojny domek bo to już staruszka :( Quote
Awit Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Renia te Siu to nawet pasuje do naszego sikacza ściennego:-) A Babunia jest śliczna, znam ją ze strony wolontariuszki z Palucha, byłej wolontariuszki, a szkoda wielka...... Quote
magenka1 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Śliczna jest Babuleńka przydał by się domek taki jak u Renatki :) Może jak Opalik znajdzie dom ach a to tylko takie marzenia Quote
Ra_dunia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Marzenia są od tego, żeby je mieć i żeby się spełniały :) Quote
Lionees Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 magenka1 napisał(a):Babunia ma 14 lat i przysiadłby się spokojny domek bo to już staruszka :( Boziulku to taka kochana sierotka:-( Quote
APSA Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='magenka1']Cioteczki czy jest wątek staruszków, bo chciałam dodać pieska z Palucha, cioteczki może ją kojarzycie? pokazę go tu mam nadzieje, że Opalik się nie pogniewa Nie ma wątku dla paluchowych staruszków, jest wątek do zgłaszania psów na stronę ogólną psiegrane-marzenia: http://www.dogomania.pl/threads/127014-Nowa-strona-o-adopcjach-starszych-psA-w-proszAE-dodawaA*****-i-reklamowaAE Babunia jest słodka, też bym chciała jej pomóc, tylko już za dużo tych bid do ogarnęcia :( Quote
Recommended Posts