Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to widzę, że Opalik jest coraz pewniejszy siebie:-)
Nawet nowiutkie czyste rzeczy znaczy...... Paskudny sikacz
Fajnie sie czyta Reniu, jak je z apetytem, jak się przytula, kochany ma swojego człowieka, swój domeczek, posłanko cieplutkie:-)
Tzn tymczasowe wszystko, ale przecież on tego nie wie, jest w domku prawdziwym i to dla niego jest ważne......

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj chłopaki zamienili się miejscami...Opalik spał na duzym posłanku,Morusek na małym;)Wreszcie nasze psisko rozwaliło się jak król na całej długości posłania i nic mu nie wystawało:)
A Morusiątko i tak śpi zwinięty w kłębuszek,także mu na jedno,czy w małym,czy w dużym.
Duże posłanko było czyściutkie,ale pachniało Antosiem:-( więc Może dlatego Morusek tam szedł....wczoraj uprałam posłanie,zmyłam wszelkie zapachy i teraz psiaki śpią tak jak powinny,duży na dużym,mały na małym;)

Posted

Zaktualizowałam rozliczenie w pierwszym poście.

Przypominam o bazarku - jakby się udało wszystko sprzedać, prawie starczy na rozszerzone badanie krwi!

Magenka, podasz link do tego bazarku?
Jeden z moich prywatnych psów przez jakiś czas chodził w pampersie dla dorosłych :p

Posted

APSA napisał(a):
Zaktualizowałam rozliczenie w pierwszym poście.

Przypominam o bazarku - jakby się udało wszystko sprzedać, prawie starczy na rozszerzone badanie krwi!

Magenka, podasz link do tego bazarku?
Jeden z moich prywatnych psów przez jakiś czas chodził w pampersie dla dorosłych :p

Takich zapieluchowanych i to na stałe to tu wiecej na dogo...;);)

Posted

magenka1 napisał(a):
Renatko a pieniądze doszły??? A propo pieluszek na jednym z bazarków są do kupienie pieluchy dla piesków może warto by kupić??

Podaj proszę link do tego bazarku:)

Posted

[quote name='magenka1']Cioteczki dopiero jestem w domu zaraz wszystko pozapisuję, JAVANA doszły Twoje pieniążki więc już się nie martw :)
http://www.dogomania.pl/threads/181657-TU-ZNAJDZIESZ-WSZYSTKO-MEGA-BAZAR-NA-BB-do-25-marca/page2
a tu bazarek zapraszam przy okazji
Post 548 odświeżony na koncie jest 275 zł

Byłam dzis na poczcie.Przyjeła mnie pani naczelnik,okazało sie ,ze pani kasjerka pomyliła jedną cyferke. Przeprosiły i wypisały drugi druk.Osobiscie p.NACZELNIK WYSŁAŁA.To sie nazywa miła obsługa. W końcu tam też ludzie pracują i o pomyłkę nie jest trudno.Cieszę sie ,ze doszło.Pozdrawiam wszystkich i mizianko dla Opalika.

Posted

magenka1 napisał(a):
Przez cały dzień nie mogłam wejść na dogo :(
Kiedy będzie chodziło normalnie?

Strasznie działa :( teraz coś lepiej. Pozdrowienia dla całej bandy Reniowej :D

Posted

Dogo chyba dalej powalone..tak szzcezrz mowiac to u mnie od tygodnia juz ledwo chodzilo..a dzis bylo apogeum..w zasadzie caly zcas jest:/..nigdy nie wiem czy otworze nastepna stronke, czu uda mi sie wyslac wiadomosc:/

Posted

O matko jedyna,wcale,ale to wcale nie mogłam wejść na to cholerne dogo.Albo nie dało się zalogować,albo jak sie zalogowałam,to nie dało pisać.Koszmar:mad:
U Opalika wszystko dobrze,znaczy tak jak znaczył i jest z siebie bardzo zadowolony.Jak obsika to i owo,to merda tym swoim ogonkiem aż wiatr robi:p.W ogóle jest to pogodny piesek:)Cieszy się jak się do niego mówi,jak się go głaszcze,jak mu się pieluszkę zakłada:razz:,jest bardzo wdzięczny za każdy przejaw zainteresowania.A jaką ma siłę...jak są lekko uchylone drzwi od łazienki,to tak będzie się rozpychał nosem,aż je sobie otworzy;).A jak chcę go wyprowadzić,to tak się zaprze,że aż ciężko jest go wysunąć stamtąd.Więc go wynoszę i jest 1:0 dla mnie:)Pocieszny jest misio z niego:)Ostatnio dałam mu taką sporą ugotowaną kość z mięskiem.Oj jak się cieszył,jak szczekał,żeby każdy wiedział,że on ma kość i kość jest jego.Cały dzień miał zajęcie.Jak już mu się znudziło obrabianie kostki,to sobie ją zakopywał w posłanku,przykrył kocykiem i położył się na tym.Jak sobie chciał pocmokać kostkę,to sobie ja odkopywał i tak w kółko:).Miał chłopak zajęcie,już pewnie bardzo długo nie gryzł sobie pachnącej kości...Muszę mu co chwila dawać taką kostkę,bo smakołyków psich,ani zabawek nasz Opalik nie chce,a taką kostką to sobie zajmie czas,gdy akurat ja nie mogę mu go poświęcić.U niewidomych psiaków bardzo ważne jest aby się nie nudziły.Pies który widzi,to nawet jak odpoczywa to obserwuje co się wokoło dzieje,a niewidomy psiak leży jak ta sierotka jak nie ma się czym zająć.
Magenko1-jak wpłynęły by Ci pieniążki na badania krwi,to prześlij mi 100zł,to za jednym zamachem obejrzymy Opalisia u wetki i pobierzemy krew,żeby nie jeździć z nim 2 razy.Rachunek za badania i wyniki wkleję na wątku.Pieniążki na marzec doszły-dziękuję:loveu:Fotki wkleję jak ponownie zreperuję telefon:shake:.W tym tygodniu go naprawię.Mam w planach kupić jakiś aparat,żeby robić w końcu jakieś normalne zdjęcia.Myślę,że niedługo zrobię ten zakup.
Dziewczynki,może któraś ma jakieś info na temat dobrej suchej karmy dla staruszków co ma małe granulki,najlepiej takie jak 2-grosze?

Posted

Cioteczki doszło 100 zł od ketuni więc te 100 zł prześlę Ci Renatko, moje dogo stoi więc nie wiem czy dam radę zmienić wpływy w każdym razie na kocie jest 375 zł

Posted

Mo nie mogę uwierzyć, ze weszłam na dogo
Cioteczki dzisiaj jestem w gościach znowu na zlej klawiaturze,
100 zł wysłane dla Renatki jutro zrobię porządek z wpłatami,
Jak fajnie być znowu w domku hurra
Ps Kochana Syla Twoje pieniążki doszły sprawdziłam, jutro na niosę wpłaty,

Posted

Jestem i ja:multi:.Mam nadzieję,że dogo nie zaserwuje nam już więcej takich wątpliwych atrakcji:shake:
Doszło 100zł,na dniach lecimy do wetki na przegląd;)
Ketunia,Lilk_a-dzięki dziewczyny:loveu: