Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Zaznaczamy,by poczytać jak wiedzie się bieduli u Renatki.
E/W

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki wejdę tu później,napiszę co nieco o Opaliku i wkleję pierwsze foty;)
Boziulku...to drugi Antoś...jak Go zobaczyłam gdy wysiadał z samochodu Awit,to łzy mi stanęły w oczach,ale byłam twarda przy gościach i się nie rozbeczałam
Teraz muszę uciekać,bo moje dzieci jeszcze potrzebują internetu do celów naukowych...a prosiłam,żeby wcześniej pozałatwiali swoje sprawy,bo ja będę potrzebować komputera...ale mnie nie posłuchali:mad:
Niuniuś zjadł,położył sie na posłanko Antosia i śpi aż chrapie.Morusek jeszcze nie świadomy kolegi,bo odkąd Opalik przyjechał,to Morusek cały czas śpi.
Lecę,będę później :)

Posted

[FONT=Tahoma]Doczekałam się:-) [/FONT]
[FONT=Tahoma]Ale się denerwowałam, bo do końca to nigdy nie wiadomo, bo a nuż coś się komuś nie spodoba.... [/FONT]
[FONT=Tahoma]Na żywo jest taki jak na zdjęciach, kochaniutki jest:-) [/FONT]
[FONT=Tahoma]Szedł ładnie na smyczce, pomalutku, wąchał wszystko przed sobą, nie załatwił się. [/FONT]
[FONT=Tahoma]W samochodzie jechał na ręczniczku i kocyku, kręcił się co jakis czas, chciał stać, ale prosiłam by leżał bo będzie nim telepało i będzie spadał:-) [/FONT]
[FONT=Tahoma]Tulił się główką, dostałam 3 lizy w nos, 3 w dłoń, 2 w bluzkę...Dziękował:-) Głaskałam go cały czas, dotykałam, obejrzałam zęby, uszy, nic nie mówił:-) [/FONT]

[FONT=Tahoma]Mówiłam mu, ile czasu jazdy, ile kilemetrów, że niedługo wysiadamy. Im bliżej byliśmy, okazywał radość, wycierał pyszczek w łapki, plecki w kocyk, w końcu wyłożył się jajkami do góry <ma ciemne:-)>, przekręcił na brzuch i usnął:-) Już pod domkiem Renatki:-) [/FONT]
[FONT=Tahoma]Po wyjściu miał bardzo dużo wąchania, na górę Renatka go wniosła, na dzień dobry coś zjadł:-) [/FONT]

[FONT=Tahoma]Siedzieliśmy w pokoju, Opal leżał w przedpokoju, potem siedział tyłem do nas. Jest kochany, puszysty, jest piękny, musiał być przepiękny jak był młodszy. Renatka zrobi z niego cudownego szczęśliwego psa:-) [/FONT]
[FONT=Tahoma]Bardzo się cieszę, że go zawiozłam po nowe życie, takie na jakie zasługuje......[/FONT]

[FONT=Tahoma]Poznałam piękności Renatki, trzy nie ruszyły sie z miejsca:-) Było im obojętne, że są goście i nowy towarzysz, reszta przydreptała na powitanie czyli Edzio, mini sunia, czarny i pies Państwa. Renatka pzepraszam jeśli kogos ominęłam i zapomniałam imion..... Psy tam żyją jak w raju, taki dom to marzenie dla zwierzaka. Widać, że są szczęśliwe, w każdym ruchu, spojrzeniu, włażeniu na łóżko itd....[/FONT]

[FONT=Tahoma]Bardzo się cieszę, że go poznałam i zawiozłam po nowe życie, takie na jakie zasługuje...... [/FONT]
I cieszę się, że poznałam Renię i jej psiaki. Stworzyła psom niebo na ziemi:-)

Posted

Hihihi..ale za to jak pojechalas Awit, to Opalik(ciagle na Nego mowie Antoś i juz tak chcialam pisac) zrobil sobie siiii na srodku pokoju u Reni:):) A co...teren musi byc zaznaczony- nie..???Kaluza podobno byla pokaźnych rozmairów, a Renia się smiała....to ci kobitka z tej naszej psiej Mamusi:):)

Posted

Juz komputer wolny:multi:Zaraz wrzucam foty i info :)
Awit-aleś mi nasłodziła:oops:
Oddam komplementy-Wy tez jesteście super ludzie,niesamowicie ciepli i wrażliwi:loveu:mogłybyśmy gadać godzinami,ale niestety musieliście szybciutko jechać,ogromna szkoda:placz:
sekunda,zaraz będą fotki;)

Laruś,a nad nasza Niunią to Awit prawie sie rozpłynęła,tak Jej się spodobała:loveu:

Posted

zdjęć ciąg dalszy;)

Opalik swoim pięknym uśmiechem dziękuje Wszystkim Kochanym Cioteczkom za to,że mógł jechać po nowe życie

Za momencik napiszę co nieco o Opaliku;)

Posted

gonia66 napisał(a):
niE MA TU ZDJĘĆ...:(
Bardzo mnie wzruszyly zdjęcia w poslanku Antosia...rozpłakałam się...:(

No jak to nie ma zdjęć:roll:...zerknij no lepiej:cool3:

No....Opalik na Antosiowym posłanku...boszsze jakbym na Antosia patrzyła:-(

Posted

Niech mi ktos powie jak się wrzuca zdjęcia, bo ja ciemna masa nie wiem.
Mam nadzieję, że Opalik więcej nie będzie zaznaczał terenu w Waszym domu.....

Posted

[quote name='Awit']Niech mi ktos powie jak się wrzuca zdjęcia, bo ja ciemna masa nie wiem.
Mam nadzieję, że Opalik więcej nie będzie zaznaczał terenu w Waszym domu.....
Awit,On nie zaznaczył,On się najnormalniej w świecie zesikał i już:) a kałuża spora,bo i długo trzymał to siku;)

Posted

Renata5 napisał(a):
No jak to nie ma zdjęć:roll:...zerknij no lepiej:cool3:

No....Opalik na Antosiowym posłanku...boszsze jakbym na Antosia patrzyła:-(

JUz są juz sa:):)
OPalik jest ślicznosciowy...dla takich chwil warto zyc...

Posted

[quote name='gonia66']JUz są juz sa:):)
OPalik jest ślicznosciowy...dla takich chwil warto zyc...
Prawda?
A ten uśmiech,byc może pierwszy od wielu lat,to widok bezcenny:loveu:

Posted

Też ryczę, ze szczęścia.Na posłanku wydaje mi się mniejszy niż na podłogowych płytkach.Podobieństwo za to uderzające.Tak miało być i nic tylko się cieszyć.

Posted

[quote name='Renata5']Juz komputer wolny:multi:Zaraz wrzucam foty i info :)
Awit-aleś mi nasłodziła:oops:
Oddam komplementy-Wy tez jesteście super ludzie,niesamowicie ciepli i wrażliwi:loveu:mogłybyśmy gadać godzinami,ale niestety musieliście szybciutko jechać,ogromna szkoda:placz:
sekunda,zaraz będą fotki;)

Laruś,a nad nasza Niunią to Awit prawie sie rozpłynęła,tak Jej się spodobała:loveu:

Hihi, Niunia wymiata :D nasza mała księżniczka :D :D :D

Posted

Mordeczka jaka kochana:-)
Jak sie wrzuca zdjęcia? Wszyscy zajęli się Opalikiem, a ja chcę zdjęcia Artusia ze schronu wrzucić na jego wątek. Proszę.....

Posted

A co? Majeczka się nie podobała Awit? Pewnie Majeczki jej nie pokazałaś Renatko, bo to konkurencja hihihi.Wiesz, że żartuję, bo dla mnie Majeczka to numer one i już

Posted

[quote name='Syla']A co? Majeczka się nie podobała Awit? Pewnie Majeczki jej nie pokazałaś Renatko, bo to konkurencja hihihi.Wiesz, że żartuję, bo dla mnie Majeczka to numer one i już
No jak nie pokazałam,jak pokazałam:razz:
Tylko Majeczki nie chciałam wyciągać do pokazania w całej okazałości,bo by nam Majusia na zawał zeszła ze strachu:shake:...nowi ludzie,nowy pies,a Ona taka bojąca:sad:

Dobra,biorę się za pisanie info;)
Awit,wytłumaczył Ci już ktoś jak sie wrzuca fotki?

Posted

Majeczka to druga pod względem wielkości? Ta w kąciku w czerwieni śpiaca.....
Ślicznie spała calutki czas:-)
Wiecie, to jest piękne, te psiaki tak sobie żyja we własnym świecie, nie reagują na te hałasy, wstają gdy same zechcą.
Ktoś by powiedział, że to wegetacja. A one śpią sobie na własnych posłankach, we własnym domku, wokół siebie mają ludzi którzy dają im mnóstwo miłości, karmią, wyprowadzają, sprzątają.
Nie widziałam pysiaczka tych śpiących cudeniek, ale widziałam, że śpią spokojnym, bezpiecznym snem....