Awit Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No właśnie, czy dozbiera się te 115zl..... Cioteczki poproście jeszcze tu cioteczki...... Renatka wysłałam Ci pw z telefonem, nie wiem czy poszło, bo dogo fatalnie chodzi. Daj mi swój tel, albo na maila albo smsa jeśli doszło te pw. Quote
Ellig Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 __Lara napisał(a):To w niedzielę :D trzymam kciuki!!! :D Trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Awit Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ciągle myslę o jutrze. I nie mogę przestać. Opalik trzymaj się maleńki, cioteczki zrobia wszystko byś jutro zaczął nowy etap.....Renatka jak rozmawiałam z Toba to tak się czułam, jakbyśmy się znały. Masz znajomy głos, znajomy akcent. Pewnie się nie spotkałyśmy nigdy, ale masz w sobie coś bliskiego, swojskiego dla mnie:-) Quote
Syla Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Witam.Awit, to nie tylko Twoje takie wrażenie.Ja mam to samo jak gadam z Renatką.My , pewnie jak psy, wyczuwamy dobrego człowieka hhihi.Przy okazji...zwolniło mi się 20 zł.Mogę zrobić deklarację na Opalika, tym bardziej, że idzie do Renatki.Super się czyta takie wątki.Pozdrawiam serdecznie. Quote
gonia66 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Syla napisał(a):Witam.Awit, to nie tylko Twoje takie wrażenie.Ja mam to samo jak gadam z Renatką.My , pewnie jak psy, wyczuwamy dobrego człowieka hhihi.Przy okazji...zwolniło mi się 20 zł.Mogę zrobić deklarację na Opalika, tym bardziej, że idzie do Renatki.Super się czyta takie wątki.Pozdrawiam serdecznie. BArdzo bardzo dziękujemy SYla:):)Kochana jesteś:):) CZyli brakuje nam już "tylko" 95 zł deklaracji stalych... Kto pomoże i dołozy złotóweczkę na kudłatą Poduszeczke ????:):) Quote
Syla Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nie dziękuj, gonia66, bo sama się do tego przyczyniłaś i maczałaś w tym palce.Czytałam wątek od jakiegoś czasu.Czekam na PW.Wpłacam zawsze po 10 każdego miesiąca.Pa. Quote
ollalaa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A można już Opalikowi grosiki wpłacać? Poproszę o nr konta. Quote
Lionees Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No Opaliku Kochany...mam nadzieję,że to ostatnia Twoja nocka w tej plastikowej miseczce... Już dzisiaj będziesz ze mną WSZYSTKIM WAM DZIĘKUJĘ,że dałyście Opalikowi szansę,na inne,lepsze życie. Jak tylko dziewczyny do mnie przyjadą i pojedzą,popiją,popalą(?),posiedzą i pogadają-wszystko na "p" :evil_lol:...no nie wszystko,bo jest jeszcze coś na "p":cool3::diabloti:...to od razu wrzucę fotki i info o Opaliku Quote
halcia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Czekamy!Dzis twój wielki dzien mały... Quote
Awit Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Z tego co wiem to U Ciebie Renatka ma być tylko Awit z mężem. A ta dziewczyna nie pali, wszystko inne z p robi:-) Siedzę jak na szpilkach... Jak siedzę bo mnie nosi. Denerwuję się, nie będę ukrywała. Panie Boże pomóż Opalikowi.... Quote
magenka1 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Cioteczki trzymam kciuki bardzo mocno Quote
ollalaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Awit, a wiesz o której Opali ma do Renatki dojechać? Quote
gonia66 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 CZekamy, czekamy..brak wiadomości, to chyba dobre wiadomosci:):):) Quote
gonia66 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 OPalik już u Reni:):) DZwonila przed chwilką:):) Jupi!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ollalaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='gonia66']OPalik już u Reni:):) DZwonila przed chwilką:):) Jupi!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE :sweetCyb: Quote
Daga&Maks Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 super. Teraz będzie już tylko lepiej :) Quote
Ellig Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 gonia66 napisał(a):OPalik już u Reni:):) DZwonila przed chwilką:):) Jupi!!!!!!!!!!!!!!! Fantastycznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts