Awit Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Żeby tylko dogo. To będzie bestseller. Pełen ciepła, uczuć, milości ale i trudu jaki wkładasz aby zapewnić im szczęśliwe pełne życie, aby zrekompensować im to czego być może nigdy nie otrzymały. Ludzie czytając wylewaliby litry łez:-( Quote
magenka1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja to bym czytała tą książkę razem z chusteczkami do nosa bo coś czuje, że bym ryczała oczywiście byłby to łzy podziwu! Quote
__Lara Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Czy Wy musicie tyle pisać? :eviltong: potem człowiek musi przeglądać kilka stron wstecz żeby się połapać :eviltong: To obecnie brakuje tylko deklaracji? Quote
gonia66 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 __Lara napisał(a):Czy Wy musicie tyle pisać? :eviltong: potem człowiek musi przeglądać kilka stron wstecz żeby się połapać :eviltong: To obecnie brakuje tylko deklaracji? ta info jest calkiem niedaleko...:):) Quote
Onaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oj, przydałyby się takie książki, może wtedy ludzie by się bardziej wrażliwi zrobili. Quote
Lionees Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Książki nie napiszę,bo nie mam czasu i weny twórczej:placz:.Ale na pewno będę sumiennie pisała tu na wątku o Opaliku,o Jego zachowaniu,o smutkach i radościach,o naszych przeżyciach i o wspólnym poznawaniu się.Mam nadzieję,że już od jutra zacznę pisać nasze pierwsze wrażenia z pobytu Opalika u mnie ;) :) Quote
gonia66 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Renata5 napisał(a):Książki nie napiszę,bo nie mam czasu i weny twórczej:placz:.Ale na pewno będę sumiennie pisała tu na wątku o Opaliku,o Jego zachowaniu,o smutkach i radościach,o naszych przeżyciach i o wspólnym poznawaniu się.Mam nadzieję,że już od jutra zacznę pisać nasze pierwsze wrażenia z pobytu Opalika u mnie ;) :)Ze co?????????????????????????????????????:o....Reniu,.....serio???????:o....dobrze myślę..????? Quote
Lionees Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 gonia66 napisał(a):Ze co?????????????????????????????????????:o....Reniu,.....serio???????:o....dobrze myślę..????? Dobrze :),ale ciiiii...żeby nie zapeszać:cool3: Quote
ollalaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ejjjj.......! Od jutra! To jutro Opalik zawita w Renatki. a może już dupcie grzeje, a my tu ciemna masa nic nie wiemy:oops: Quote
Lionees Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ollalaa napisał(a):Ejjjj.......! Od jutra! To jutro Opalik zawita w Renatki. a może już dupcie grzeje, a my tu ciemna masa nic nie wiemy:oops: No ja też ciemna masa,bo nic nie wiem:shake: Quote
ollalaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Renatko, ja jednak jestem ciemniejsza, bo już nic nie rozumiem. Ale nie ważne. Ważne, że chyba będzie dobrze... Quote
gonia66 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Renata5 napisał(a):Dobrze :),ale ciiiii...żeby nie zapeszać:cool3: A ja tanczyc chcę..może nauczysz mnie jak tańczy sie- ja bujam sie bujam:D. lalllallalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallalalallaaaaaaaaaaaaaaaalalllalalalalllllllaaaaaa:):):) Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 gonia66 napisał(a):A ja tanczyc chcę..może nauczysz mnie jak tańczy sie- ja bujam sie bujam:D. lalllallalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallalalallaaaaaaaaaaaaaaaalalllalalalalllllllaaaaaa:):):) Nie wiem,czy tańczyć umiesz,czy nie umiesz,ale śpiewać to Ty potrafisz:mdrmed: Quote
gonia66 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Renata5 napisał(a):Nie wiem,czy tańczyć umiesz,czy nie umiesz,ale śpiewać to Ty potrafisz:mdrmed: Ale za to tańczyc to Ty Reniu mnie uczysz:p Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 APSA-dzisiaj mnie nie będzie do południa na dogo,będę też chwilowo mało w domu,więc jakby co,to czekam na tel,lub sms;). Quote
APSA Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Jakby już były konkrety, to bym napisała, na razie siedzę i się na zapas denerwuje najbliższą przyszłością ;) Renata5 napisał(a):Książki nie napiszę,bo nie mam czasu i weny twórczej:placz:.Ale na pewno będę sumiennie pisała tu na wątku o Opaliku,o Jego zachowaniu,o smutkach i radościach,o naszych przeżyciach i o wspólnym poznawaniu się. Jedna dziewczyna z forum miau zebrała wpisy ze swojego wątku i to wydała w formie książki - czyta się genialnie :) Rozważ to, niech ludzie wiedza, jak można pomagać :cool3: Quote
Ulka18 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 APSA napisał(a):Jedna dziewczyna z forum miau zebrała wpisy ze swojego wątku i to wydała w formie książki - czyta się genialnie :) Chodzi o Pamietnik Babuni czy jeszcze inna ksiazke? Pamietnik mieleckiej Babuni czyta sie z zapartym tchem. Quote
halcia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Nic nie pytam,czekam.... i trzymam kciuki! Quote
APSA Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ulka18 napisał(a):Chodzi o Pamietnik Babuni czy jeszcze inna ksiazke? Pamietnik mieleckiej Babuni czyta sie z zapartym tchem. Miałam na myśli "Moje domowe tygrysy". A "Pamiętnik Babuni" to w ogóle majstersztyk :loveu: Quote
Ra_dunia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Oj tak... "Pamiętnik Babuni" czyta się z zapasem chusteczek... Renatko - to powinnaś mieć kogoś, kto na podstawie Twoich wpisów skompilowałby książkę :) Jacyś chętni na dogo? Quote
APSA Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Awit napisał(a):Apsa jakby coś trzeba było pomóc po 16 jestem po pracy, w wekend mój Tz być może mógłby wspomóc podwiezieniem. Wogóle napisz kiedy ta wspaniała chwila ma nastąpić.... Czy to aktualne? Mamy małe obsunięcie. Mam nadzieję, że już więcej nic nie wyskoczy i jeśli dobrze pójdzie, Opal opuści schronisko w niedzielę. Quote
Onaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Można by zrobić taką książkę złożoną z wielu psich historii. Quote
Daga&Maks Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 taka książka szybko stała by się hitem :) Quote
ollalaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 APSA żeby nic nie wyskoczyło. W niedzielę... Jeszcze się nie cieszę, żeby nie zapeszać. Quote
Recommended Posts