Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Goni :diabloti: Poczytam sobie jutro. Dzisiaj 10zł/mies. Fajnie, że do Renatki jedzie.

Kolejna niezawodna, kochana cioteczka Agata:):)Baardzo wielkie dzieki za deklaracje i za to, że jesteś z nami:D:D...ale fakt jest faktem:) Jak do Rebatki, to można w ciemno deklarować:):)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA napisał(a):
Nie kombinujmy z wyciąganiem go na samo badanie.
Drogą oficjalną strasznie ciężko, a tydzień czy dwa nie zrobią różnicy.
Przede wszystkim muszę zorganizować zabranie go ze schroniska do Renaty, potem na spokojnie można się zastanowić, co dalej.
Wizytę u Garncarze trzeba wcześniej umówić, a na razie nie mam jeszcze ustalone, co i jak z jego 'wyjściem na wolność'.

APSA..jak mamy to rozumieć???Moga być problemy???Juz są jakieś???Może mozemy jakos pomóc..???
Tez myślę, że z wizyta ewentualna u dr Garncarza trzeba zaczekac, jak juz wyjdzie...

Posted

Mam propozycję, aby nie pisać tu glośno o wyciąganiu go ze schronu. Nie wiemy kto i co czyta, a ludzie mogą być perfidni. Jeśli będzie mowa o szczegółach to lepiej PW.
Same wiecie, w różnych schronach dzieje się różnie, a jak się nieraz ktoś uprze to psa nie wydadzą i koniec.
Ja adoptowałam od nich w ciągu pół roku dwa psiaki, odpukac wszystko się obyło bardzo profesjonalnie, kontakty z pracownikami idealne, mogę te schronisko pozytywnie zareklamować:-)

Opalek skarbie chciałabym Cie poznać, bo mi wyjątkowo wkroczyłeś do serca

Posted

yoko100 napisał(a):
zapisuje sobie watek bo nie moge sie doczekac jak juz Opalik bedzie u Renatki, oy to bylo jak najszybciej

Witam kolejne dziewczynki z wątku Antosia:loveu:...Dziękuję,że jesteście i będziecie z nami.Opalik to takie jakby drugie życie Antosia,tak bardzo są podobni:-(
Mam tez niewidomego starutkiego Moruska,który zawsze spał z Antosiem,teraz Morusek szuka wszędzie Antosia,nie może sobie miejsca znaleźć:-(.Mam nadzieję,że Opalik będzie chciał spać z Moruskiem,bo posłanko czeka...

Morusek z Antosiem...

Posted

Renata! nie pisz tak bo mi ryczeć w pracy nie wypada...
Opaliku - czeka na ciebie domek najlepszy z możliwych...

Czy wiadomo już kiedy będzie można Opala wyciągać? Czy czekacie na zebranie całości stałych deklaracji?

Posted

Nie czekamy.
Co do terminu - jestem w trakcie ustalania.
Renata, jak tu się uda, to można go do Ciebie przywieźć w każdej chwili (oczywiście po zapowiedzi)?
W jakiej miejscowości mieszkasz?

Posted

Ja nie zdążyłam poznać Antosia, ale widzę, że naprawdę są podobni.
Jeszcze mam pytanie do Renatki, jak radzą sobie niewidome pieski w codziennym życiu (spacerki, siusianie, jedzenie, poruszanie się po domu i podwórku itp.) oraz jak odnajdują się w grupie innych psów?

Posted

Jak dobrze pójdzie, to już za chwileczkę, już za momencik...
Ale nic nie piszę, żeby nie zapeszyć!

To znaczy jedno napiszę:
Nadal potrzeba 150 zł deklaracji!!!

Posted

APSA napisał(a):
Jak dobrze pójdzie, to już za chwileczkę, już za momencik...
Ale nic nie piszę, żeby nie zapeszyć!

To znaczy jedno napiszę:
Nadal potrzeba 150 zł deklaracji!!!

To i ja ponowie info...
POTRZEBUJEMY DLA OPALIKA 150 ZŁ, ABY BYŁ SZCZĘSLIWY...KTO DOŁOZY GROSIKA..???

Posted

Poczynione....Super:-)
Apsa jakby coś trzeba było pomóc po 16 jestem po pracy, w wekend mój Tz być może mógłby wspomóc podwiezieniem. Wogóle napisz kiedy ta wspaniała chwila ma nastąpić....
Maleńki trzymam kciuki, po nocach myślę o Tobie, o Twoim nowym życiu.
Cioteczki przybywajcie i dociągnijmy jeszcze te 150zł.