Sabina02 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 O Boze! Tak mi przykro, az sie poplakalam! :-( :-( :-( Badz szczesliwy po drugiej stronie Opalisiu [*] Quote
Lionees Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Awit']Renia, jednemu bliżej, innemu dalej.... Ale komu i dokąd i kiedy to nie wie nikt..... To prawda Awitko,święta prawda... Dzisiaj jest tydzień jak nie ma Opalisia...serce wciąż boli,łzy nadal płyną,brakuje mi tej puszystej kuleczki...bardzo:-( Śpieszmy się kochać zwierzęta,tak szybko odchodzą....za szybko ...A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza... *** Quote
Awit Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ilekroć czytam ten wiersz, zawsze rzewnie płaczę. Kto jest autorem? Quote
danka4u1 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki czlowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Opaliczku dla Ciebie piękny wiersz Barbary Borzymowskiej. Twoja dusza jest przecież z nami... Quote
Sabina02 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Opalisiu... Piosenka z dedykacja dla Ciebie... http://www.youtube.com/watch?v=RsUQUAfj9QQ Quote
Awit Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Bardzo ładna piosenka... Ja to jestem nie do końca jednak normalna, dziś idąc ulicą, pomyślałam o tych wierszach, o psiej duszy i się popłakałam. Mimo, że jestem katoliczką, wierzę, że zwierzęta mają duszę. Quote
Redpit Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 :( ludzie też tak odchodzą ... ale jednak te futerka są bardziej kochane - Opaliku :candle: Renata - każdy ma swój czas - ale nie wolno takim jak Ty go przyśpieszać ;) - takich w tych czasach mało - nie pisz TAK !!! :) Quote
Ewa i flatki Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Śpij spokojnie Opaliku i przyślij swojej Pani godnego następcę ... Quote
magenka1 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 APSA wyczyść pv nie mogę do Ciebie nic napisać :( Quote
Lionees Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dziękuję Wszystkim za słowa otuchy i wsparcia,dziekuję Wszystkim,którzy odwiedzają opalisia nawet teraz,dziękuję Wszystkim dzięki którym Opalis mógł byc u mnie... Stworzyłam króciutki filmik...ku pamięci... [video=youtube;jwCsIHu_nKs]http://www.youtube.com/watch?v=jwCsIHu_nKs[/video] Quote
halcia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Oczywiscie poryczałam przy obydwu filmikach...Ale pomysl,Opalik nigdy do nikogo pewnie tak szeroko sie nie usmiechał.Usmiechał sie u Ciebie i do Ciebie,bo był kochany i to doskonale wiedział. Quote
obraczus87 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Opaliku Kochany [***] ciesze sie, że zaznałeś Miłości ze strony Renatki!!!! Nie odszedłeś w schronisku... odszedłes Kochany... Renatko trzymaj się Kochana. Jestes potrzebna innym bidom w potrzebie... Quote
magenka1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Opaliku nie tak mialo być , miałeś jeszcze sobie mieszkać u Renatki długo :( Quote
Syla Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Piękny filmik Renatko.Ten "śmiejący się" Opaliś, to wzruszający widok.Pozdrawiam serdecznie. Quote
danka4u1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Opaliś był bardzo szczęsliwy u Ciebie , Reniu. Może przez całe swoje życie nie zaznał tyle dobroci i serca, ile Ty mu dałaś. Quote
moni12 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Już jakis czas stałam sobie w kącie i czytając ten wątek cieszyłam się, ze u Opalisia tak dobrze, pózniej przyszły łzy ,ze odszedł. To co robi Renatka dla nich wszystkich kazdy z nas wie a mój podziw dla Niej sięga zenitu. po obejrzeniu filmiku z Opalisiem wiem ,że jego pycholek powiedział nam wszystko.Dzięki Reni był szczęśliwy i kochany i taki odszedł.A teraz z góry patrzy na Renie oczkami, które już widzą i wie ,ze to jego Anioł , który dał mu tyle dobrego. [*] Quote
danka4u1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='moni12']A teraz z góry patrzy na Renie oczkami, które już widzą i wie ,ze to jego Anioł , który dał mu tyle dobrego. Pięknie napisane..... Quote
Lionees Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 To jest króciutki filmik poświęcony Antoniuszkowi,Króliczkowi kochanemu...tak na Niego mówiliśmy... A teraz nie ma juz ani Antosia,ani Opalisia:-(,ale są wspomnienia,przepiekne,wzruszające wspomnienia...i łzy... [video=youtube;76VZ7ySuwS0]http://www.youtube.com/watch?v=76VZ7ySuwS0[/video] Quote
magenka1 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cioteczki muszę zrobić rozliczenie , mam na kocie pieniądze dla Opalisia nie chce aby leżały bezczynnie , Rozliczenie 310 zł przelane za październik - zaległe 50 zł za wrzesień - 80 zł za 8 dni października - 70 zł za wizytę - 50 zł za sekcję - 15 zł za fiprex = + 45 zł u Renaty U mnie jest na koncie 75 zł Jeślibyście nie miały nic przeciwko aby te pieniądze przekazać na Precla, który jest u Renatki i ma dług u weta? Co Wy na to? Quote
magenka1 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wątek Precelka http://www.dogomania.pl/threads/191875-Male%C5%84ki-stare%C5%84ki-quot-jamniczek-quot-od%C5%BCy%C5%82-po-zabraniu-ze-schronu-teraz-szuka-najlepszego-DS Quote
APSA Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Bardzo proszę, żeby ktoś jeszcze się wypowiedział. Czy brak odpowiedz oznacza, że nikt się nie sprzeciwia? Renatko, widziałam oba filmy i te dwa wiecznie uśmiechnięte pycholki, których już nie ma :-( Quote
Syla Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Myślę, że brak odpowiedzi oznacza przyzwolenie.Ja dzisiaj znowu płaczę po Lejeczku.Dwa tygodnie.Tyle samo, co i Opalisia nie ma.Ten sam dzień i chyba nawet, ta sama godzina.Przynajmniej zbliżona.Niby trzeba żyć dalej, ale to jest jednak trudne.Najlepiej, jak mam cały dzień zajęty, wtedy wyłączam myślenie. Quote
magenka1 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jeśli nie ma sprzeciwu robię przelew na Precelka 75 zł na konto Renatki Quote
Recommended Posts