Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magenka1 napisał(a):
królik się nie stresuje olewa ich je jedzonko to psy się stresują

magenka, u mnie wygląda to tak samo, tylko psior jeden, ale zainteresowanie królisiem z jego strony- olbrzymie niestety.
Czasami jeszcze fruwa mi nad głową papuga, ale litościwa córka zabrała ją do siebie.
Królik totalne olew psa i oddaje się swojej podstawowej i notorycznej czynności życiowej, mianowicie chrupie swoje przysmaki systematycznie.
Jak znajde chwilkę, zrobię zdjęcie Oskara i Wafla.
Opaliś, mądry pies nie pogniewa się chyba za bardzo na nas za off-y

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kochani:):loveu:
Przyleciałam i już wstawiam nowe fotki Królewicza naszego jedynego:loveu:

Nocną porą...;)

Kupiłam Opalisiowi nowe posłanko,bo te po Antosiu(:-() już się zużyło i tak oto Opaliś mości się w swoim łożu:cool3:

Posted

Posłanko,posłankiem,ale i tak Opaliś lubi polezec na moich klapkach;)
Opalisiowi towarzyszy moja Myszka:loveu:

Opaliś zgarnął moje klapencje,a ja w skarpetcynach:p

Wierne,kochane psiaki:loveu:

Posted

APSA napisał(a):
5 zł za październik, to wcześniejsze 10 zł to dodatkowa jednorazowa. Możesz zapisać, że 15 jest październikowe :)

Opal gotowy na wizytę fotoreportera? ;)

Gotowy:)
Kupiłam furminator,to tak wyczeszę kawalera,że go nie poznasz;):)

Posted

No niestety nie wyczesałam Opalisia tak pieknie jakbym chciała,bo se palec wybiłam:/
Ale i tak piękny z Niego kawaler:loveu:
W oczekiwaniu na fotorelację APSY wkleje swoje fotki;)
To jeszcze jak nie było dwóch nowych sierotek z Paluchowego koszyczka staruszków,które dzisiaj APSA do mnie przywiozła...
http://www.dogomania.pl/threads/191875-Maleńki-stareńki-jamniczek-na-granicy-życia-i-śmierci-nie-ma-po-co-żyć-gaśnie
http://www.dogomania.pl/threads/193754-Punio-stereńki-i-chory-staruszek-z-guzami-błaga-o-pomoc!

Mój koszyczek staruszków:loveu:

A tu Opalis został wysiedlony ze swojego nowego posłanka przez nowego pieska,ale chyba nie był z tego powodu nieszczęśliwy,bo dostał mięciutką poduchę,którą przywiozła APSA i jak widać spało mu sie całkiem wygodnie:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Gotowy:)
Kupiłam furminator,to tak wyczeszę kawalera,że go nie poznasz;):)

Renatko gdzie kupiłaś to cudo i za ile? Podziel się wiedzą z koleżanką.Czy się sprawdził?

Posted

Pewnie, miejsce Opalisia jest na podusi, a nie w małym jamniczym koszyczku.
Opaliś piękny jak zwykle, Twój palec pewnie nieco stracił na urodzie. Do wesela...syna???...zagoi się

Posted

Syla napisał(a):
Renatko gdzie kupiłaś to cudo i za ile? Podziel się wiedzą z koleżanką.Czy się sprawdził?

Na allegro,razem z przesyłką dałam chyba 34 zł.Wyczesuje kuuupe sierści-polecam:)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Pewnie, miejsce Opalisia jest na podusi, a nie w małym jamniczym koszyczku.
Opaliś piękny jak zwykle, Twój palec pewnie nieco stracił na urodzie. Do wesela...syna???...zagoi się

No...palec jak bania:diabloti:
mam nadzieje,że szybciej sie zagoi,niz do wesela syna-niech nu sie jeszcze nie spieszy,ma czas:p

Posted

Jestem :-)
Dziś sobie przypomniałam, ze chciałam przecież zobaczyć kameleona i... zapomniałam.

Kajtuś, dobrze pamiętam?

I film (trzeba kliknąć)

Posted

Mam trochę więcej zdjęć, ale pozostałe wymagają ciut więcej obróbki niż sama zmiana rozmiaru, więc się wstawią z opóźnieniem.

Posted

podpisuje się pod tym co napisała Lara piękne są ale modele się spisały :)
Są nowe wpłaty od Seci 20 zł i Selenga 15 zł dziękuję bardzo bardzo jutro dopiszę do listy

Posted

Śliczne masz Reniu te niby staruszki, bo szczekliwe toto i zadziorne. Znowu szczekał mi Oskar po nocy..razem z Twoim Kajciną - dziarskim starutkiem. Gdzie on tam staruszek?
Jak Ty to wszystko ogarniasz?? Jestem pełna podziwu czyli szacun..

Posted

[quote name='danka4u1']Śliczne masz Reniu te niby staruszki, bo szczekliwe toto i zadziorne. Znowu szczekał mi Oskar po nocy..razem z Twoim Kajciną - dziarskim starutkiem. Gdzie on tam staruszek?
Jak Ty to wszystko ogarniasz?? Jestem pełna podziwu czyli szacun..

Danuś to nie tylko ja sama ogarniam to wszystko.Mam do pomocy męża i 2 synów.Wszyscy pomagają mi w pracach domowych i wszyscy opiekujemy sie tymi psiakami,a żeby to tak obrazowo oddać,to napiszę,ze każdy z nas ma po dwa psiaki;).Oczywiście w trakcie dnia przez kilka godzin sama opiekuję sie psinami,bo dzieci w szkole,mąż w pracy,ale to są grzeczne psiaczki,nie wariują,nie szaleją,na spacerkach drepczą wolniutko,więc nie muszę sie z nimi ganiać...także daję radę:)

APSA-ja tez zapomniałam pokazać Ci kameleona;).Ale jak przyjedziesz następnym razem,to głośno sie dopominaj:cool3:

Posted

zamieszcze tu coś bo to ważne myle że sie nie pogniewacie jeśli możecie to też sie podpiszcie
link pokażuje maltretowanie psów oi kotow w chinach film drastyczny i to bardzo chodzi o to by podpisać petycję trzeba tylko wpisac imie nazwisko i adres mailowy potem otworzyć skrzynkę i odebrać wiadomość nie trzeba oglądać fimu
http://www.ptroa.co.il/petition/ porozsylajcie to po dogo i innych portalach proszę
wpólnie moze możemy pomóc

przepraszam że się wciełam

p.s trzymam kciuki za Opalika

aneta.w