danka4u1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 magenka1 napisał(a):królik się nie stresuje olewa ich je jedzonko to psy się stresują magenka, u mnie wygląda to tak samo, tylko psior jeden, ale zainteresowanie królisiem z jego strony- olbrzymie niestety. Czasami jeszcze fruwa mi nad głową papuga, ale litościwa córka zabrała ją do siebie. Królik totalne olew psa i oddaje się swojej podstawowej i notorycznej czynności życiowej, mianowicie chrupie swoje przysmaki systematycznie. Jak znajde chwilkę, zrobię zdjęcie Oskara i Wafla. Opaliś, mądry pies nie pogniewa się chyba za bardzo na nas za off-y Quote
Secia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 poproszę numer konta do wpłaty na Księcia Opalika , którego serdecznie ściskam z okazj Dnia Chłopaka :-) Quote
magenka1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 a to ja powinnam podać nr konta już lecę :) Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Cześć Kochani:):loveu: Przyleciałam i już wstawiam nowe fotki Królewicza naszego jedynego:loveu: Nocną porą...;) Kupiłam Opalisiowi nowe posłanko,bo te po Antosiu(:-() już się zużyło i tak oto Opaliś mości się w swoim łożu:cool3: Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Posłanko,posłankiem,ale i tak Opaliś lubi polezec na moich klapkach;) Opalisiowi towarzyszy moja Myszka:loveu: Opaliś zgarnął moje klapencje,a ja w skarpetcynach:p Wierne,kochane psiaki:loveu: Quote
danka4u1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Opalis w pozycji embrionalnej i na kolorystycznie do niego dopasowanym posłanku. Super łoże, tylko nie wiadomo, gdzie głowizna, a gdzie pupa, gdy tak jest zwinięty... Quote
magenka1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 przyszły nowe wpłaty odświeżyłam :) http://www.dogomania.pl/threads/175266-Opalik-nie-umrze-na-metrze-kwadratowym-posadzki!-BRAKUJE-100-z%C5%82-DEKLARACJI-!!!?p=15445317#post15445317 APSA Twoja wpłata już za listopad? Quote
Lionees Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 APSA napisał(a):5 zł za październik, to wcześniejsze 10 zł to dodatkowa jednorazowa. Możesz zapisać, że 15 jest październikowe :) Opal gotowy na wizytę fotoreportera? ;) Gotowy:) Kupiłam furminator,to tak wyczeszę kawalera,że go nie poznasz;):) Quote
Lionees Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 No niestety nie wyczesałam Opalisia tak pieknie jakbym chciała,bo se palec wybiłam:/ Ale i tak piękny z Niego kawaler:loveu: W oczekiwaniu na fotorelację APSY wkleje swoje fotki;) To jeszcze jak nie było dwóch nowych sierotek z Paluchowego koszyczka staruszków,które dzisiaj APSA do mnie przywiozła... http://www.dogomania.pl/threads/191875-Maleńki-stareńki-jamniczek-na-granicy-życia-i-śmierci-nie-ma-po-co-żyć-gaśnie http://www.dogomania.pl/threads/193754-Punio-stereńki-i-chory-staruszek-z-guzami-błaga-o-pomoc! Mój koszyczek staruszków:loveu: A tu Opalis został wysiedlony ze swojego nowego posłanka przez nowego pieska,ale chyba nie był z tego powodu nieszczęśliwy,bo dostał mięciutką poduchę,którą przywiozła APSA i jak widać spało mu sie całkiem wygodnie:) Quote
Syla Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Renata5 napisał(a):Gotowy:) Kupiłam furminator,to tak wyczeszę kawalera,że go nie poznasz;):) Renatko gdzie kupiłaś to cudo i za ile? Podziel się wiedzą z koleżanką.Czy się sprawdził? Quote
danka4u1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Pewnie, miejsce Opalisia jest na podusi, a nie w małym jamniczym koszyczku. Opaliś piękny jak zwykle, Twój palec pewnie nieco stracił na urodzie. Do wesela...syna???...zagoi się Quote
Lionees Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Syla napisał(a):Renatko gdzie kupiłaś to cudo i za ile? Podziel się wiedzą z koleżanką.Czy się sprawdził? Na allegro,razem z przesyłką dałam chyba 34 zł.Wyczesuje kuuupe sierści-polecam:) Quote
Lionees Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 danka4u1 napisał(a):Pewnie, miejsce Opalisia jest na podusi, a nie w małym jamniczym koszyczku. Opaliś piękny jak zwykle, Twój palec pewnie nieco stracił na urodzie. Do wesela...syna???...zagoi się No...palec jak bania:diabloti: mam nadzieje,że szybciej sie zagoi,niz do wesela syna-niech nu sie jeszcze nie spieszy,ma czas:p Quote
APSA Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Jestem :-) Dziś sobie przypomniałam, ze chciałam przecież zobaczyć kameleona i... zapomniałam. Kajtuś, dobrze pamiętam? I film (trzeba kliknąć) Quote
APSA Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Mam trochę więcej zdjęć, ale pozostałe wymagają ciut więcej obróbki niż sama zmiana rozmiaru, więc się wstawią z opóźnieniem. Quote
magenka1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 podpisuje się pod tym co napisała Lara piękne są ale modele się spisały :) Są nowe wpłaty od Seci 20 zł i Selenga 15 zł dziękuję bardzo bardzo jutro dopiszę do listy Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Śliczne masz Reniu te niby staruszki, bo szczekliwe toto i zadziorne. Znowu szczekał mi Oskar po nocy..razem z Twoim Kajciną - dziarskim starutkiem. Gdzie on tam staruszek? Jak Ty to wszystko ogarniasz?? Jestem pełna podziwu czyli szacun.. Quote
Lionees Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='danka4u1']Śliczne masz Reniu te niby staruszki, bo szczekliwe toto i zadziorne. Znowu szczekał mi Oskar po nocy..razem z Twoim Kajciną - dziarskim starutkiem. Gdzie on tam staruszek? Jak Ty to wszystko ogarniasz?? Jestem pełna podziwu czyli szacun.. Danuś to nie tylko ja sama ogarniam to wszystko.Mam do pomocy męża i 2 synów.Wszyscy pomagają mi w pracach domowych i wszyscy opiekujemy sie tymi psiakami,a żeby to tak obrazowo oddać,to napiszę,ze każdy z nas ma po dwa psiaki;).Oczywiście w trakcie dnia przez kilka godzin sama opiekuję sie psinami,bo dzieci w szkole,mąż w pracy,ale to są grzeczne psiaczki,nie wariują,nie szaleją,na spacerkach drepczą wolniutko,więc nie muszę sie z nimi ganiać...także daję radę:) APSA-ja tez zapomniałam pokazać Ci kameleona;).Ale jak przyjedziesz następnym razem,to głośno sie dopominaj:cool3: Quote
aneta.w Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 zamieszcze tu coś bo to ważne myle że sie nie pogniewacie jeśli możecie to też sie podpiszcie link pokażuje maltretowanie psów oi kotow w chinach film drastyczny i to bardzo chodzi o to by podpisać petycję trzeba tylko wpisac imie nazwisko i adres mailowy potem otworzyć skrzynkę i odebrać wiadomość nie trzeba oglądać fimu http://www.ptroa.co.il/petition/ porozsylajcie to po dogo i innych portalach proszę wpólnie moze możemy pomóc przepraszam że się wciełam p.s trzymam kciuki za Opalika aneta.w Quote
Onaa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A jak u Opalisia z czystością ? Pytam bo na początku to chyba w pieluszce miał chodzić. Quote
Recommended Posts