Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Secia napisał(a):
Opaliku a może tym razem Ty będziesz miał filmik, szepnij Pańci słówko. Babuleńka ma a TY??? :loveu:

Tak, prosimy o film z Opalisiem w roli głównej.:loveu: Buziaki dla Opalisia- pięknego i dostojnego " futrzanego" psa.:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
OJ..OPalik na pewno znajdzie domek:) jest przepiękny a u Reni to odmłodniał i jeszcze bardziej wypiekniał..:)
JAk go sobie przypomne w tej miseczce w schronie...to po prostu niebo- a ziemia:):)
A jesli chodzi o deklaracje- to juz prosilysmy o takowe dla Spajkusia i tez nikt sie nie odezwał..no coz- teraz ciezkie czasy są a ludzie zdeklarowani "po czubki noskow"...nawet trudno sie dziwic, ze chca "odpocząc" jakis czas- bo jestejm pewna , ze i tak wczesniej czy poxniej zadeklaruja gdzieś te swoje pieniazki:):):)

Albo zadeklarowali jeszcze wcześniej, na wyrost...
Opalinio nasz kochany jest teraz takim opiekunem Babulinki, tak ślicznie razem leżeli na zdjęciu:-)

Posted

WRZESIEN
Kama spoza dogo – 20 zł
ollalaa - 10 zł
Awit - 10 zł
AnnaA - 10 zl
agata51 - 10 zł
magenka1 - 15 jednorazowo
APSA - 5 zł
gonia66 - 5 zł
sabina02 - 25zl
Selenga 15 zł
Baldek2 -20
Kama spoza dogo - 20 zł
bazarek Apsa i Dogo 7 - 101 zł
Javena - 5 zł
------------------------------------275 zł
PAŹDZIERNIK
Sabina02 - 25 zł
Baldek2 - 20 zł
Javena - 5 zł
------------------------------------50 zł
LISTOPAD
Baldek2 - 20 zł
-------------------------- 20 zł
Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane,
300 zł za kwiecień wysłane 30.03.2010,
310 zł na maj wysłane 26.04.2010
310 zł za czerwiec plus 20 zł wysłane 29.05.2010
300 zł za lipiec wysłane 28.06.2010
310 zł za sierpień wysłane 29.07.2010 plus 10 zł na kropelki
250 zł za wrzesień wysłane 01.09.2010
minus 50 zł u Renatki
Na koncie dnia 22.09.2010 jest 270zł

Posted

Kurza twarz a ciotka avii ..........w najlepsze zagapiwszy się :mad::mad:
puściła pożarem na jedna bide i myslała że na wszystkie ..a tu zonk :oops:
Sorry Opaliku coś ten wrzesien taki pokręcony , wszystko na opak..
przelew z rana od razu idzie
tylko nie bijcie :cool3:

Posted

Secia napisał(a):
Opaliku a może tym razem Ty będziesz miał filmik, szepnij Pańci słówko. Babuleńka ma a TY??? :loveu:

danka4u1 napisał(a):
Tak, prosimy o film z Opalisiem w roli głównej.:loveu: Buziaki dla Opalisia- pięknego i dostojnego " futrzanego" psa.:loveu:

Mówisz-masz:)
Najpierw byliśmy z psiakami na łące,ale tam trawa duża,bo ni ma komu skosić,a w domu trzy chłopa są:mad:,więc filmik byłby kijowy,no bo na co Wam oglądać pływającą w trawie białą plamkę?;)
Zrobiłam filmik koło domu,ale tam niezbyt wygodnie sie Opalisiowi chodziło,bo teren jest kamienisty.No ale ponoć jak sie pochodzi troszku po kamyczkach na bosaka,to świetny masaż stóp się uskutecznia.Przynajmniej mam taką nadzieję:)
Podkład muzyczny dają psy szczekające na kota,co wlazł na drzewo i się z nich śmiał:p
[video=youtube;Tc6eS8w-Jis]http://www.youtube.com/watch?v=Tc6eS8w-Jis[/video]

A tu Opaliś z babulinką zaraz po jej przyjeździe do mnie:loveu:

Opaliś to cwany gość i umie sobie radzić w życiu:)Po co sie wdrapywać na łóżko,jak można ściągnąć kołdrę na podłogę i tez jest wygodnie;)

Mówię Wam-CUDO,nie pies:loveu:

A to mój kot,sprawca podkładu muzycznego na filmiku;)

A tu mój kameleon-Leon...a tak se wkleiłam,bo fajny:)
Tak sobie nocą śpi;)

Posted

:evil_lol:HIhihi :multi: ale miałam ucztę dla oka i...ucha podczas oglądania filmiku z Opalisiem:evil_lol:
Opaliś z czarną łatką na grzbiecie i ogonkiem w czerni zwiedzał Renatkowe posiadłości, pieski Renatkowe szczekały, a mój Oskar przyłączył się jak zawsze do psiego chóru i szczekał sobie też w głos. Potaem zawsze przechodzimy do..wycia w stronę monitora Ciekawe, co myślą sasiedzi,że mój pies wyje w nocy, a u mnie świeci się światło.. Pewnie nikt nie ma już złudzeń co do mojej osoby:shake:
Ot, co dogo czyni z ludźmi.:evil_lol:
No to poszczekamy i powyjemy sobie jeszcze raz:multi: :evil_lol: :multi:

Posted

WRZESIEN
Kama spoza dogo – 20 zł
ollalaa - 10 zł
Awit - 10 zł
AnnaA - 10 zl
agata51 - 10 zł
magenka1 - 15 jednorazowo
APSA - 5 zł
gonia66 - 5 zł
sabina02 - 25zl
Selenga 15 zł
Baldek2 -20
Kama spoza dogo - 20 zł
bazarek Apsa i Dogo 7 - 101 zł
Javena - 5 zł
Avii - 20 zł
magenka1 jednorazowa 10 zł
------------------------------------305 zł
PAŹDZIERNIK
Sabina02 - 25 zł
Baldek2 - 20 zł
Javena - 5 zł
Apsa - 15
AnnaA - 10
Awit 10 zł
Agata51 -10 zł
Seci - 20 zł jednorazowo?
Selenga 15 zł
gonia66- 5 zł
------------------------------------135 zł
LISTOPAD
Baldek2 - 20 zł

-------------------------- 20 zł
Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane,
300 zł za kwiecień wysłane 30.03.2010,
310 zł na maj wysłane 26.04.2010
310 zł za czerwiec plus 20 zł wysłane 29.05.2010
300 zł za lipiec wysłane 28.06.2010
310 zł za sierpień wysłane 29.07.2010 plus 10 zł na kropelki
250 zł za wrzesień wysłane 01.09.2010
310 zł za październik wysłane 29.09.2010
minus 50 zł u Renatki
Na koncie dnia 05.10.2010 jest 75

Posted

magenka1 napisał(a):
APSA nie poznałam Cię zmieniłaś avater, jutro zrobię rozliczenie bo dzisiaj adoptowałam króliczka i w domu wielkie poruszenie najgorszy jamnik on chce zjeść królika masakra

Mój Edi, mix jamnika, ma to samo ze świniakiem morskim.Muszę pilnować i to bardzo, bo już z klatki plastikowe boki pogryzł.Raz mało go nie dopadł.Na łące Edi gonił już łasicę i kreta pogryzł.Jest cięty na wszystko co się rusza.Nie wiem, magenka1, czy Twój jamnior zaakceptuje królika.Mój Edziu jest ślepy, więc tylko tym go tłumaczę.

Posted

Oj Opalisiu ,jak ja dawno u Ciebie nie byłam. Zasiedziałam się w Pszczynie. Dziewczyny walcza z nosówką.Śmierc zbiera żniwo.
http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!/page43
http://www.dogomania.pl/threads/193679-Nie-szukaj-tu-znajdziesz-!!!-na-leczenie-Grosi-do-10.10.2010. ZBIERAMY NA SUROWICE.To watek do bazarku.Moze cioteczki coś sobie wybierzecie?

Renatko,masz cudowne zwierzaczki. Ten kameleon mi wpadł w oko.:)

Posted

magenka1 napisał(a):
APSA nie poznałam Cię zmieniłaś avater, jutro zrobię rozliczenie bo dzisiaj adoptowałam króliczka i w domu wielkie poruszenie najgorszy jamnik on chce zjeść królika masakra

Jak królik???? Nie wiem, czy " eksperyment" uda się :shake: :shake: Ja muszę izolować królisia od mojego psa....Psiak regularnie poluje na królisia. Pies na długi spacer, a Wafel- królik- buszuje po mieszkaniu. I tak kilka razy dziennie.

Posted

[quote name='danka4u1']Jak królik???? Nie wiem, czy " eksperyment" uda się :shake: :shake: Ja muszę izolować królisia od mojego psa....Psiak regularnie poluje na królisia. Pies na długi spacer, a Wafel- królik- buszuje po mieszkaniu. I tak kilka razy dziennie.
Na razie to tak wygląda ale przy psach królika nie wypuszczę