Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='APSA']Renatko, a może chciałabyś od września Krecika (o ile dożyje)?
link

Z naszych znajomych geriatryków on wygląda, jakby był najbliżej tęczowego mostu, może już dwiema łapami jest na...
Jest sporo mniejszy od Opala.
Byłam, widziałam tylko skąd te pieniądze cholera brać? Pracy szukam, bo zobowiązań tutaj sporo, a nie chce zawieść piesków, którym już wpłacam.Przed chwilą wpłaciłam Opalikowi.Sama zbieram na 3, więc wiem jak to jest.Biedny Krecik i inne staruszki z Palucha...

Posted

Awit napisał(a):
Usypia w łóżku i co dalej?:-)
Jest wynoszony czy wychodzi sam na dalszą część nocki?
A może do rana śpi w luksusach?

Opaliś sam pakuje sie na łózko,ponieważ po rozsunięciu łóżko jest niziutkie;).No i śpi do rana,chyba,ze jest mu za gorąco,to zejdzie.Ale generalnie to rzadko mu jest za gorąco,czego nie można powiedzieć o mnie,bo on zawsze śpi przytulony do mnie:razz:.Natomiast rano jak tylko psiaki wychodzą z mężem na dworek,to ja zwijam manatki z łózka i składam wyrko,bo jak tego nie zrobię,bo chcę sobie jeszcze poleniuchować:p,to jak one wszystkie wpadają takie umachane po spacerku i mokre(bo przeważnie rano jest rosa na trawie),to tak sie ze mna witają,jakbyśmy się ze 100 lat nie widzieli,no i wszystkie łącznie z Opalisiem chcą się ze mną przywitać na łóżku:diabloti:.Dlatego nauczona doświadczeniem,że po takim powitaniu od razu calutka pościel idzie do prania,jak tylko psiaki idą na dworek,to ja sprzątam wyrko;)
Syla napisał(a):
Byłam, widziałam tylko skąd te pieniądze cholera brać? Pracy szukam, bo zobowiązań tutaj sporo, a nie chce zawieść piesków, którym już wpłacam.Przed chwilą wpłaciłam Opalikowi.Sama zbieram na 3, więc wiem jak to jest.Biedny Krecik i inne staruszki z Palucha...

Mam w planach wyjazd na tydzień,ale mój mąż bierze sobie urlop i zostaje z psiakami.Ja jadę z młodszym synem i z Niunią(tą z avatarka),a starszy syn nie chce jechać,bo już wyrósł z wczasów z mamusią:roll:,a TZ nie może,bo musi z psiakami zostać:p.
dlatego tak na razie wstępnie rozmawiałam z APSA,że może od wrześnie wzięłabym jakąs bidę z tego koszyczka,co APSA wątek im założyła.Taką jakąś sierotkę jedną z biedniejszych:-(.Może Krecik poczeka na mnie aż wrócę....jedynie pragnęłabym pomocy w postaci może jakiejś dobrej karmy dla maluszka,ewentualnie jakiś bazarek,gdyby przyszło do opłat za weta,leki...

Posted

Byłam u Was w Twoim psim raju, Reniu. Serduszko to Ty masz wielkie. Jedź, poleniuchuj trochę, to psiaki zobaczą, jak to jest , gdy ukochana pani wybędzie z domu, chociaż pod opieką Twojego TZa i tesciowej- karmicielki rarytasami domowej produkcji, nie będą biedne.
Opowieść o psach wpadających po spacerze do wyreczka jest jak wzięta z mojego domu...przed spacrem schowanie pościeli, bo potem już tylko do pralki...i ten nasz śląski " brudek" jest jednak gorszy niż rosa z Twoich trawników...zapytaj Syli..
Dobranoc i wszystkie psy na noc...do wyreczka.

Posted

I znowu płaczę po przeczytaniu tego Renia co napisałaś, o tej bidzie z koszyczka:-(
Dziś pójdę spać zapłakana...
A pościel to można uprać, więc niech śpią i szaleją w niej.
Popieram. Kocham jak moje suki bawią się w moim łóżku:-)

Posted

magenka1 napisał(a):
Damy radę Monika płaciła jednorazowo kilka razy :)

Nie wiem co u mnie będzie, postaram się, ale nie gwarantuję, że wpłat nie zawieszę.Na razie naprawdę bardzo intensywnie szukam pracy...

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczki wiem, że Renatka wyjechała ale my z Anetką jedziemy do Sochaczewa i Anetka ma dużo kołder i koców do oddania i pomyślałyśmy o Renatce czy by Jej się nie przydały,
Napisałam smsa ale jeszcze nie odpisała na pewno opala się na plaży :) no i nie wiemy co robić to jest okazja bo byśmy dostarczyli jej do domu po prostu jak myślicie zadzwonić do niej czy co?

Jedziecie do Sochaczewa ???????

kiedy ????????????
ja mieszkam TYLKO 20 km od S. w stronę Płocka ...
serdecznie zapraszam :)
... a nie mcie czasem jakiś smyczy, czy szelek ... Lenka już wszystko zjadła :cool3: że o innych rzeczach nie wspomnę :mad:

Renatko, cudnego urlopu Ci życzę i do zobaczenia wkrotce ... mam nadzieję ;)

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Renatką przez telefon "odpoczywa"
Ewanko jedziemy ale jeszcze dokładnie nie wiem, Renatka zapraszała nas jak będzie dopiero pierwszy weekend września,
Ale to się jeszcze wszystko wyjaśni

Posted

SIERPIEŃ:
Baldek - 20 zł
Sabina02 - 25zł
Kama spoza Dogo - 30 zł
Awit - 10 zł
AnnaA - 10 zł
Javena – 5 zł
Selenga 15 zł
Apsa – 5 zł
agata51 - 10 zł