gonia66 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 majku33krakow napisał(a):słuchajcie WSZYSCY a nie mozemy pogrzebac do siebie urazy,nie wytykac sobie błędów,zajmujemy sie tu psami,a nie swoimi problemami.było by nam lzej współpracowac. Jasne majku, sluszna uwaga:) Pieski tu są najwazniejsze i dla nich tu tez jestesmy:):):) Quote
danka4u1 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 :lol: CICHO , CICHUTEŃKO - OPALIŚ JUŻ SPI :lol: Dobranoc :lol: Quote
gonia66 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='danka4u1']:lol: CICHO , CICHUTEŃKO - OPALIŚ JUŻ SPI :lol: Dobranoc :lol:Opalis już śpi i my też....ccccciiiiiii...(u mnie juz 3.10)..;):)D*O*B*R*A*N*O*C*********** Quote
magenka1 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 już rozumiem ale maleństwo jest piękne Renatko przybywaj! Quote
Lionees Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 magenka1 napisał(a):już rozumiem ale maleństwo jest piękne Renatko przybywaj! Juz przybyłam;) Quote
majku33krakow Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 RENATA5 przeprosic chciałbym cie,przeprosin przyjac nie musisz,ale czuje sie zle ze nie miałem racji tak robiąc,niechce byc powodem twoich łez,jesli byłem to przepraszam,kochasz te staruszki,to oki ja tez,szkoda mi czasu na dogryzanie ci,wole sie skupic na pomocy zwierzetom.reszte napisałem na watku fifka. Quote
emilia2280 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 majku33krakow napisał(a):RENATA5 przeprosic chciałbym cie,przeprosin przyjac nie musisz,ale czuje sie zle ze nie miałem racji tak robiąc,niechce byc powodem twoich łez,jesli byłem to przepraszam,kochasz te staruszki,to oki ja tez,szkoda mi czasu na dogryzanie ci,wole sie skupic na pomocy zwierzetom.reszte napisałem na watku fifka. Majku, cieszé sié z tego wyznania. Kazdy popelnia blédy, ale nie kazdy potrafi sié do nich przyznac. Równy chlop jestes. Renatka mádra kobita, myslé ze Ci wybaczy. Ale poczekamy na niá. Quote
Awit Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Apsa ten stworek jest nieziemski!!! Dlaczego taki pies na stare lata wylądował w schronie?? Quote
danka4u1 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='emilia2280']Majku, cieszé sié z tego wyznania. Kazdy popelnia blédy, ale nie kazdy potrafi sié do nich przyznac. Równy chlop jestes. Renatka mádra kobita, myslé ze Ci wybaczy. Ale poczekamy na niá. Tak właśnie majku postępują uczciwi i potrafiący przyznać się do własnych błędów ludzie. Cieszę się, że Ty do nich chcesz należeć. Quote
Syla Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Opaliczku, już miałam dać sobie spokój z tą całą kłamliwą elmirą.Ona wie co robi, wzywając Czarodziejkę, do pokasowania wszystkich niewygodnych dla niej postów.Ja jednak potrafię udowodnić, że kłamie, jeżeli chodzi o moją deklarację, przynajmniej tyle. 13.06. post 1399 [FONT=Tahoma]Nie dam spokoju. Padło tu wiele wrednych słów w moim kierunku, a główna winna jest wychwalana pod niebiosa.[/FONT] [FONT=Tahoma]BTW. Syla wycofała deklarację. A komu na złość zrobiła? Mnie? Jak ja grosza za Fifka nie biorę? Totalne gówniarstwo i wybiórcza percepcja. Kolejna osoba wrażliwa na krzywdę psa. [/FONT] Potem wszystkie moje posty, na wniosek i wielokrotne wezwania elmiry, zostały pokasowane, ale gonia66 w poście 1402 z dnia 13.06. na szczęście,mnie zacytowała i tylko dlatego on się ostał [FONT=Tahoma]Na pisał [FONT=Tahoma]Syla[/FONT] [/FONT] [FONT=Tahoma],.Nie zabieram deklaracji, nawet jak będzie gdzie indziej...to do wujaszka...Majku i jeszcze coś wujaszku: człowiek, nie brzmi dumnie !!! Nie dla mnie i nie w stosunku do zwierząt, co podkreślam przez małe "c"Trochę dystansu i małe przepraszam od elmiry pewnie by wystarczyło...to tylko takie moje gdybanie.pewnie ktoś się znowu doczepi, że głośno myślę, taka moja "uroda" a za to chyba nie banują Pozdrawiam Fifiaczka, życzę super kupki i wszystkiego co naj...[/FONT] [FONT=Tahoma]Napisał [FONT=Tahoma]elmira[/FONT] [/FONT] [FONT=Tahoma]Nie dam spokoju. Padło tu wiele wrednych słów w moim kierunku, a główna winna jest wychwalana pod niebiosa.[/FONT] [FONT=Tahoma]BTW. Syla wycofała deklarację. A komu na złość zrobiła? Mnie? Jak ja grosza za Fifka nie biorę? Totalne gówniarstwo i wybiórcza percepcja. Kolejna osoba wrażliwa na krzywdę psa.[/FONT] [FONT=Tahoma]Zarzucasz mi, ze nie czytam watku dokładnie..a ja pisalam od początku,ze nie czytam..ale jesli zarzucasz komuś- rób to sama...bo własnie obraziłas kolejna osobe... [/FONT] [FONT=Tahoma]W taki sposób pisała elmira do Czarodziejki:[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]"Może moderator się ruszy i wyczyści posty Syli. W przeciwnym razie piszę do Administratora ze skargą na opieszałość w działaniu. Mojaskarga na skandaliczne posty została poparta w sposób dostateczny.[/FONT] [FONT=Tahoma]Jeśli nie zostanie powzięta interwencja w sprawie dyskryminujących i krzywdzących postów, pociągnę sprawę dalej i narobię smrodu Portalowi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Proszę Moderatora, to ja też zacznę pisać, żeby leczyli się,chorzy, m.in. niepełnosprawne dzieci, ludzie chorzy na raka, ludzie kalecy, po amputacji kończyn, ludzie chorzy psychicznie. Przecież można, prawda? A ta druga osoba spoza ekranu komputera jest tylko nickiem, nie ma uczuć i można pisać, co się chce.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Po raz kolejny proszę o moderację zgłoszonych przeze mnie postów!!!!"[/FONT] [FONT=Times New Roman]kinga-kinga7 w poście 1714 z dnia 21.06 napisała, że zanotowała ode mnie wpłatę deklaracji na kwotę 20 zł.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Po zakazaniu mi wchodzenia, przez elmirę, na wątek Fifiego, dopiero wtedy wycofałam swoją deklarację.Nie mogę mogę tutaj wkleić mojego PW wysłanego do jostel5 z dnia 03. 07.2010.To wbrew regulaminowi, a ja do tej pory, bycia na Dogo nawet ostrzeżenia nie otrzymałam.Zarzuty elmiry w stosunku do mojej osoby są bezpodstawne.Sama za to, za agresję słowną załapała bana....tylko szkoda, że na tak krótki okres czasu.Przepraszam Cię Opaliczku, bo to twój wątek, ale ten nieszczęsny pączek widocznie był tego wart.Jeszcze jedno.Nigdy i nigdzie nie napisałam, że Fifi jest zdrowy.W PW napisanym do jostel5 napisałam, że nie wierzę w tak nagłe i cudowne ozdrowienie Fifiaczka u elmiry.Tyle.Dzięki majku33krakow za to co właśnie zrobiłeś, bo wierzę, ze było to szczere.Pozdrawiam Opaliczka.[/FONT] [/FONT] Quote
Awit Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Opalisiu pięknisiu nasz, wysłałam Ci m-ną dyszkę. Szukaj domku pieseczku, daj komuś innemu radość z bycia Twoim właścicielem. Renia popłacze, ale da sobie radę:-) Quote
Lionees Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='majku33krakow']RENATA5 przeprosic chciałbym cie,przeprosin przyjac nie musisz,ale czuje sie zle ze nie miałem racji tak robiąc,niechce byc powodem twoich łez,jesli byłem to przepraszam,kochasz te staruszki,to oki ja tez,szkoda mi czasu na dogryzanie ci,wole sie skupic na pomocy zwierzetom.reszte napisałem na watku fifka. Majku-przyjmuję przeprosiny,dziękuję Ci [quote name='Awit']Opalisiu pięknisiu nasz, wysłałam Ci m-ną dyszkę. Szukaj domku pieseczku, daj komuś innemu radość z bycia Twoim właścicielem. Renia popłacze, ale da sobie radę:-) Oj smutno mi będzie,ale wierzę,że Opalis jak juz znajdzie domek,to będzie to najlepszy dom na świecie:) Zobaczcie,jaka to kochana psina:loveu: Opaliś szykuje się do snu;) Już śpi:) A w dzień jak nie znajdzie na podłodze jakiejś mojej rzeczy,to śpi na posłanku,a jak znajdzie np.klapka,to przytuli się do klapka,albo czasem ściągnie moją bluzkę z krzesła i położy się na tej bluzce.Kochany,tęskni...tak sie dzieje jak wyjdę z domu Quote
Lionees Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 A jak na chwilkę się położę,bo są takie chwile,że gdy wszystko jest zrobione,to mam czas dla siebie na odpoczynek krótki,to Opaliś przydreptuje i opiera się łapkami,żeby go wsadzić na wypoczynek,bo sam nie wejdzie,bo jest dla niego za wysoko.No i tak sobie chwilę leżymy i się pieścimy:) Oczywiście nie tylko Opalis jest chętny na poleżenie i pieszczoty,Niuniuś też juz stoi obok wypoczynku i czeka,kiedy mu pomogę wejść;) Niuniek już zadowolony,bo leży z nami:),no i obok głowy leży moja 2-kilowa Niunia,a w nogi jeszcze wcisnęła się Mania.I tak oto sobie wypoczywamy na złożonym wypoczynku:evil_lol:. Przytulanek:loveu: Aaaa....jakby ktoś chciał spróbować tych "nieszczęsnych" pączków,to zapraszam,moja teściowa chętnie upiecze:)Ona piecze pyszne ciasta i ciasteczka i dodaje wyłącznie jajka od naszych kurek i mleczko od naszych kóz.Pycha:)Raz na jakiś czas każdy może zjeść takiego pączka,nawet psiak;) Quote
Syla Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Te pączki szanownej teściowej to w środku, z czym są? Z dżemem, marmeladą czy makiem?Co na wierzchu? Lukier czy cukier puder?Nie przedadam za słodkościami, ale dla takich pączków, to warto przejechać pół Polski.Za rok z Edziem się wybieram w odwiedzinki :lol:;):evil_lol: Quote
Lionees Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Syla napisał(a):Te pączki szanownej teściowej to w środku, z czym są? Z dżemem, marmeladą czy makiem?Co na wierzchu? Lukier czy cukier puder?Nie przedadam za słodkościami, ale dla takich pączków, to warto przejechać pół Polski.Za rok z Edziem się wybieram w odwiedzinki :lol:;):evil_lol: Pączki będą z czym zechcesz:)Genaralnie to przeważnie są z dżemem własnej roboty z własnych owoców-nie pryskanych,a na wierzchu posypane sa odrobinką cukru pudru:).Ale teściowa robi tez bez niczego w środku i bez posypki i mało słodkie,takie dla nas do domu,bo od innych to dupsko rośnie;) A dlaczego dopiero za rok w odwiedzinki,co?:mad:Przyjeżdżaj Kochana szybciej:loveu: Quote
Selenga Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 pączków nie próbowałam, ale inne ciasta Reni Teściowej to po prostu poezja, więc pączki pewnie też warte nawet najdalszej podróży a towarzystwo do tych pyszności jakie - bezcenne :lol: Quote
danka4u1 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Ładnie to tak po północy robić wirtualny apetyt na pączki :shake: Pobiegłabym do kuchni, by wyprodukować coś podobnego, ale ...i talent nie ten :shake: :placz: :shake: i rodzina posnęła. Pora pójść w ślady Opalika i całej futrzanej Renatkowe kompanii i spać. Dobranoc. Quote
danka4u1 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Renia, doigra się...:mad: :multi: :evil_lol: :shake: :placz: :lol: - proszę wybrac sobie emotkę wg upodobania. Szykuje się zjazd U Renaty :multi: Quote
gonia66 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='danka4u1']Renia, doigra się...:mad: :multi: :evil_lol: :shake: :placz: :lol: - proszę wybrac sobie emotkę wg upodobania. Szykuje się zjazd U Renaty :multi:JA się w każdym razie jz zapisuje:) Zawsze to Opalis bedzie mial mniej pączków, ku uciesze innych;)Bo wiesz Reniu...pączusie lubią paczusie:D Ps. Zazdroszczę Ci czasem normalnie....ten Opaliś i cala reszta bandy miziankowej to..mmmmmm.....no zazdrośc mnie bierze i juz...:) A Opaliś jest mega cudowny:) Quote
magenka1 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 SIERPIEŃ: Baldek - 20 zł Sabina02 - 25zł Kama spoza Dogo - 30 zł Awit - 10 zł AnnaA - 10 zł --------------95 zł Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane, 300 zł za kwiecień wysłane 30.03.2010, 310 zł na maj wysłane 26.04.2010 310 zł za czerwiec plus 20 zł wysłane 29.05.2010 300 zł za lipiec wysłane 28.06.2010 310 zł za sierpień wysłane 29.07.2010 plis 10 zł na kropelki Na kocie zostało dnia 02.08.2010 r -75 złRenatko dzięki za miłą rozmowę :) Quote
agata51 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A racuchy też będą? A tak właściwie, czym racuch różni się od pączka? Przygnało mnie wreszcie - pewnie dlatego, że się odchudzam. Przy okazji, czyżby moja lipcowa nie doszła? Quote
Recommended Posts