Syla Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Za czerwiec zapłacę 19stego dopiero.Tak mi się z kredytem ułożyło.Zapłacę na pewno, tylko uprzedzam o późniejszej wpłacie.Pozdrawiam Opaliczka.Zaglądam i czytam.....nie piszę tylko. Quote
Awit Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 A jak wogóle Opalik? Czy był choć jeden telefon o niego? Quote
Syla Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Bywam i teraz swoją dolę wpłaciłam.Pozdrawiam tradycyjnie Opaliczka i Renię. Quote
Lionees Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 APSA napisał(a):Renatko, skoro masz narzędzie do filmowania, to czy można prosić o Opala na spacerku? :) Jasne:),zrobię filmik może nawet dzisiaj jak nie będzie padać,bo jakos tak sie dziwnie niebo chmurzy,a obiecałam jeszcze nakrecic Lady i Dantego:) Ale póki co mam fotki ze spacerku i z domu:) Mój mąż był w Opalikiem na dworku,takze ja uchwyciłam ich z balkonu;) Opalika wzięłam w kółeczko:razz: Tu juz lepiej widac chłopaków:) Quote
Lionees Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ciąg dalszy zdjęć:) A teraz domowe fotki:) Opalik jak wiecie przeniósł się z pewnych względów do pokoju młodszego syna i tak mu sie spodobało,ze został tam i nigdzie indziej nie chce iść.Posłanko zostawił Moruskowi,a sam znalazł sobie takie oto lokum;).Tu sobie siedzi,ale nie wiecie na czym:cool3: Taaa daaamm...Opalis wybrał sobie deskorolkę:-oza miejsce do posiadówek i do spania:evil_lol:.No niezły Kubuś jest,niezły:mdrmed: A tak sie bawi z moim Rambem:).Za chwile nastepuja podskoki i wygłupy,niestety zdjęcia wychodza rozmazane.Moze uda mi sie ich kiedys nakrecić Quote
Syla Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Opalik ma, tak jak mój Dziunia, czerwoną obróżkę.Zdjęcia śliczne.Jedyna uwaga...TZ-ta za mało widać ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Opalik ma przepiękną, bielutką sierść! Wyobrażam sobie, ile wymaga to pracy z Twojej strony, ale psiak prezentuje się okazale, tylko ma rację Syla....To niedopatrzenie, Reniu. Czekamy na ponowne zdjęcia pt TŻ i Opaliś... Quote
agata51 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ale słodziak!!! Czerwcowa wpłata poszła 16.06. Quote
Lionees Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 danka4u1 napisał(a):Czekamy na ponowne zdjęcia pt TŻ i Opaliś... Dobra;) Ale póki co,sam Opaliś-nasz przepiękny królewicz,cudny i dostojny:loveu: I filmik:) [video=youtube;KuSGZH1r1P0]http://www.youtube.com/watch?v=KuSGZH1r1P0[/video] Quote
Lionees Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 APSA napisał(a):Dzięki, dzięki, dzięki :loveu: :loveu: :loveu: No co Ty,nie ma sprawy:) W prawdzie jakośc gorsza niż filmik z Lady,bo Opalisia ja kręciłam swoim aparatem,ale chociaż prosto:evil_lol: Quote
magenka1 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 A ja tak przyziemnie podam wpłaty :) CZERWIEC Sabina 02 - 25 zł Monika W spoza dogo – 15 zł Javena - 5 zł Awit - 10 zł Anna A - 10 zł Kama spoza dogo 20 zł Apsa 5 zł Selenga - 15 zł gonia66 - 5 zł ollalaa - 10 zł Avii - 20 zł Kmurdz - 15 zl Baldek - 20 zł Agata 51 - 10 zł Syla - 20 zł ----------------205 zl Jednorazowa : Kama spoza dogo 80 zł LIPIEC: gonia 66 - 5 zł Kmurdz - 15zł Baldek - 20 zł KAMA 20 zł i jednorazowo 20 zł:loveu: ------------80 zł SIERPIEŃ: Baldek - 20 zł --------------20 zł Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane, 300 zł za kwiecień wysłane 30.03.2010, 310 zł na maj wysłane 26.04.2010 310 zł za czerwiec plus 20 zł wysłane 29.05.2010 Na kocie zostało dnia 26.06.2010 r -495 zł Quote
Awit Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Haha, uśmiałam się z tej deskorolki:-) A dlaczego Opalik zamieszkał u syna w pokoju? Jeśli to nie tajemnica Quote
danka4u1 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Opaliś rzeczywiście dostojnie porusza się po swoich posiadłościach i nawet pozwala się łaskawie głaskać po wspaniałym futrze, bielusieńkim jak śnieg ! I ta czarna plamka na grzbiecie, rewelacja. Ludzie nie mają chyba oczu, że nikt jeszcze nie wziął go do swojego domku.Jest piękny, a Ty, Reniu niedługo zostaniesz chyba nadwornym fotoreporterem na Dogo. Quote
Lionees Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Kochany,dostojny,przepiękny pies...nasz królewicz śliczny:):loveu: Quote
danka4u1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Królewicz śliczny to PIES FUTRZATY -cały w olbrzymim białym futrze..tak duuuuużo psa Quote
Javena Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Kochany piesio. Jaki szczesliwy. Pomyslec,ze mógłby do tej pory lezeć w tej misce.:(Teraz chociaż na deskorolce pojezdzi. Renatko ,wyobrazam sobie ile trudu kosztuje opiekowanie sie tyloma zwierzakami. Sprzatanie. Ile tej siersci dokoła.Moge to sobie wyobraziec,choc mam tylko jednego psa i dwa koty,a siersć,to nawet w lodówce znajduje.:) RENATKO , dziekujemy ,ze dałas tyle szczęscia tym psiaczkom i tyle serca. Quote
magenka1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Cioteczko Javeno jak to pięknie napisałaś, z tą sierścią to ja też walczę w lodówce jej jeszcze nie znalazłam ale w pracy na klawiaturze to i owszem, doszła nowa wpłata od cioteczki KAMY 40 zł :loveu::multi: dziękuję bardo dopiszą ją w poprzednim rozliczeniu Quote
danka4u1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Futro w lodówce to normalna norma. Kwestia przyzwyczajenia, a kto tego nie zrozumie, nie bywa w moich gościnnych progach. Quote
migdalena Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Javena']Kochany piesio. Jaki szczesliwy. Pomyslec,ze mógłby do tej pory lezeć w tej misce.:(Teraz chociaż na deskorolce pojezdzi. Renatko ,wyobrazam sobie ile trudu kosztuje opiekowanie sie tyloma zwierzakami. Sprzatanie. Ile tej siersci dokoła.Moge to sobie wyobraziec,choc mam tylko jednego psa i dwa koty,a siersć,to nawet w lodówce znajduje.:) RENATKO , dziekujemy ,ze dałas tyle szczęscia tym psiaczkom i tyle serca.[/QUOTE] Na brak zajęcia Renata na pewno nie narzeka, ale w Jej progach czyściutko( byłam i widziałam).Pewnie po nocach sprząta;) Quote
Syla Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Przypominam sobie taki program.Perfekcyja Pani Domu.Jakaś tam Amfija, zakładała białe rękawiczki i czystość sprawdzała.Lubiłam ten pojedynek dwóch bałaganiarskich osób, ale weszłam w innym celu i migdalena... zapewniam Cię, nigdy u Renatki nie byłam , ale mam od niej 2 pieski i wiem w jak doskonałym stanie fizycznym i psychicznym do mnie dotarły.Zdjęcia też mówią same za siebie. Teraz , proszę zajrzyjcie na wątek suni w potrzebie, to Kremcia, koleżanka Edzia, który był u Renatki.Jakieś rady, może pomoc finansowa....no nie wiem....pierwszy raz tak proszę, ale chociaż słowa otuchy... http://www.dogomania.pl/threads/183925-Kremcia-spokojna-suczka-szuka-DS!-Ma-chorobę-skóry-przez-którą-chudnie-( Quote
Awit Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Oh Syla, gdybyś Ty pomieszkała u Reni, i tak by wokół Ciebie chodzili, sprzątali, głaskali, dogadzali, tulili, to wracając do domu czułabyś się jak po wspaniałym sanatorium:lol: I tam tak się psiaczki czują. Quote
Recommended Posts