Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baguś, ten psiaczek znaleziony na bagnach, taki podobny do Opalika miała ogłoszenia w Gazecie Wyborczej i podobno jest kilka domków nim zainteresowanych, wrzuciłam tam na wątek informację o Opaliku może ktoś się zainteresuje?

Posted

AlfaLS napisał(a):
Baguś, ten psiaczek znaleziony na bagnach, taki podobny do Opalika miała ogłoszenia w Gazecie Wyborczej i podobno jest kilka domków nim zainteresowanych, wrzuciłam tam na wątek informację o Opaliku może ktoś się zainteresuje?

No to super!!!!

Posted

Maj stałe
baldek2 - 20 zł
Ollalaa - 10 zł
Doda&Koka - 10 zł
Awit - 10 zł
AnnaA - 10 zł
Gonia66 - 5 zł
Kama- 20 zł
Apsa - 5 zł
selenga 15 zł
KMURDZ - 25 zł
Sabina 02 - 25zł
Avii - 20 zł
Dota&kota - 10 zł 1 rata za maj
Agata51 – 10 zł
Syli – 20 zł
Monika W spoza dogo – 15 zł
-------------------230 zł
CZERWIEC
Sabina 02 - 25 zł
Monika W spoza dogo – 15 zł
----------------40 zł
Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane,
300 zł za kwiecień wysłane 30.03.2010,
310 zł na maj wysłane 26.04.2010
Na kocie zostało dnia 22.05.2010 r - 475

Cioteczki sprawdźcie czy nie ma błędu i czy Was dobrze zapisałam,

Posted

Opalik mnie nie olał :multi:
Wygląda na to, ze poznał, w każdym Razie Renata twierdzi, że normalnie się tak nie wita i nie pcha na kolana :) A jaki się z niego pieszczoch zrobił! W schronisku to było "fajnie, że jesteś, idziemy na spacer? :razz:" A teraz: "Miło, że jesteś, pomiziaj :loveu:"

Położył się obok mojego plecaka :lol:

"Co mnie fotografujesz, głaskać trzeba! Jak ty do mnie nie podejdziesz, to sam do ciebie pójdę"

Posted

Morisowa, piszesz się na wycieczkę do Sochaczewa, jak będzie okazja? ;)

Zaległe zdjęcie tego wesołego małego ślepaczka, którego pokazałam jakiś czas temu - jego lokum:

Posted

Znam Renatkę tylko "telefonicznie" Super było Cię zobaczyć Reniu.Teraz już, jak będziemy rozmawiać, to nie muszę sobie Ciebie wyobrażać :lol:Jeszcze coś.Filmik puszczałam kilka razy, za każdym razem Edzio podchodził, podnosił głowę do góry i tak ją przekrzywiał....raz w prawo, raz w lewo i nasłuchiwał.Jestem pewna Renatko, że poznał Cię po głosie.Niunia jest cudna.Pozdrawiamy Opaliczka i całe towarzystwo.

Posted

Oglądałam filmik, zdjęcia i ....żałowałam, że mnie tam nie było:shake::shake: Psiarnia cała urocza, głos Reni też, o cieście mogę tylko pomarzyć- ze mnie taka kucharka....-ale wszystko przede mną, bo mam obiecane dożywocie u Reni.:multi::multi: