Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to Antoś, też z geriatrium, też niewidomy - to z jego numerem Opalik poszedł do adopcji :roll: On nie ma plastikowej leżanki, ma "posłanko" w postaci kawałka chodniczka. Byłby śliczny, ale w przeciwieństwie do Opalika jego sierść koncertowo się kołtuni.
. . .

Posted

Apsa dobrze wie, na którego psa szczególnie spojrzeć.....
Mój Boże, skąd się biorą te niewidome psy:-(
Skąd tyle tych psów nie mających człowieka się bierze:-(

Posted

cioteczki na stronie 80 dopisałam nowe wpłaty i podliczyłam, pozdrawiam i sprawdzajcie czy dobrze Was wpisuję i liczę,
muszę do jeden cioteczki napisać bo coś mi się wpłaty nie zgadzają :)

Posted

I ja tu od pewnego czasu zaglądam ,bo lubię bardzo wątki psów "od Renatki" :) Najbardziej wzrusza mnie to,że te biedne,stare ślepaczki wreszcie ,po latach poniewierki,znalazły to,za czym tęskni każda żywa istota-poczucie bezpieczeństwa,miłość,kawałek miejsca na ziemi tylko dla siebie.
Renatko,szczerze Cię podziwiam za to ,co dla tych biedaków robisz...

Posted

[quote name='Javena']Witam Renatke,witam Opalika. Nie gniewaj się Opalisiu,ale ciocia wpłaci swoją deklaracje dopiero po 15 tym maja. :-( Cioteczki zapraszam na bazarek dla Lenki. Może cos znajdziecie dla siebie?;)

http://www.dogomania.pl/threads/185441-Ksi%C4%85%C5%BCkowi-bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Lenki-zapraszmy
Opaliś się nic,a nic nie gniewa,to kochane,dobre psisko:)
Ciocia Apsa przyjedzie w sobote 22 maja:)
W srodę Elmirka przywiozła mi 15-letniego Fifka:),no i nasz Królewicz zgadnijcie co zrobił?:cool3:Podszedł do cioci Elmirki i tradycyjnie zaznaczył...nogę Elmirki:p.Spoko,był w pieluszce;)

Posted

[quote name='Awit']Jak tam Opalik w te deszczowe dni? Pewnie przesypia.
A różnie,ale żeby był jakis ospały,to nie:)To juz mnie bardziej muli w takie głupie dni:p
A tu nasz Królewicz:loveu:
Przyszedł do mnie do pokoju i mi towarzyszył;)

Ale stwierdził,ze za nudno tak leżeć i sobie poszedł:)