gonia66 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Juz wysyłam deklaracje cioteczki kamy za maj- 20 zł i moja 5 zł:):) Quote
magenka1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Witam z rana :) Wszystkie cioteczki Opalika! Quote
Awit Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 To i ja przywitam Opala i inne ciotki, z wieczora przywitam:-) Quote
magenka1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Cioteczki nie będzie mnie przez ten weekend, jak wrócę to wpisze nowe wpłaty, pozdrawiam Quote
Lionees Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 magenka1 napisał(a):Cioteczki nie będzie mnie przez ten weekend, jak wrócę to wpisze nowe wpłaty, pozdrawiam Takiej to dobrze;) Pozdrawiamy również i życzymy miłego wypoczynku:) Quote
APSA Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Ogłoszenia są zamówione, zaraz za nie zapłacę. W którym poście był ładny nowy tekst dla królewicza? Z Dziadkiem/Robinem zobaczę, co się da zrobić. Quote
__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 APSA napisał(a):Ogłoszenia są zamówione, zaraz za nie zapłacę. W którym poście był ładny nowy tekst dla królewicza? Z Dziadkiem/Robinem zobaczę, co się da zrobić. Właśnie ja pisałam ten tekst, ale nie mam pojęcia gdzie on jest.... jeśli to o ten tekst chodzi ;) Quote
APSA Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Znalazłam! i wstawiłam do pierwszego posta :) Na pierwszą stronę wrzuciłam też trochę wybranych zdjęć :) __Lara napisał(a):Opalik - czy zabłyśnie w Twoim sercu? Życie odbieramy przede wszystkim wzrokiem. Podziwiamy piękno, zaglądamy tam, gdzie jest coś ciekawego. Opalik nie ma takiej możliwości - obserwowania świata wzrokiem, za to świetnie go obserwuje swoim słuchem i węchem. Radość tego psa zachwyca, bo mimo swojej wzrokowej słabości jest wesołym, kochanym zwierzątkiem. Swojego języczka często używa do okazania radości i miłości, zastępując tym błysk w oku. Powącha to, czego nie potrafi dostrzec. W jego słabości widać wielkość woli przetrwania. Więcej, Opalik kocha człowieka. Jest grzeczny i posłuszny. Nie sprawia żadnych problemów, a swoje własne problemy (czytaj: brak wzroku) rozwiązuje na psi sposób. Stara się nie być dla nikogo ciężarem, ale przyjmować życie takim jakie jest. Do tego ma rozkosznie miękkie futerko i przemiły uśmiech. Jest całkowicie zdrowy. Jedyne czego mu obecnie brakuje to swojego własnego, cieplutkiego, przyjaznego domu. Może Ty podarujesz go Opalikowi? I za pamięci jeszcze jedna wiadomość lekko OT: paluchowa Babunia ma już dom :multi: Quote
__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 No i świetnie! To mu zrobię na pewno allegro teraz ;) Quote
migdalena Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 A domek dla Babuni już stały?Pamiętam ją z Palucha,ale wątek gdzieś mi umknął... Quote
Lionees Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 __Lara napisał(a):No i świetnie! To mu zrobię na pewno allegro teraz ;) Dziergaj Laruś to allegro,dziergaj,ma być najpiękniejsze na świecie,jak nasz Królewicz:loveu:;) APSA-dzięki za Robisia:loveu: Quote
APSA Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 migdalena napisał(a):A domek dla Babuni już stały?Pamiętam ją z Palucha,ale wątek gdzieś mi umknął... Stały. Nie ten daleko daleko, do którego schronisko nie chciało jej wydać, tylko drugi - bliższy. Babunia się bardzo szybko zaaklimatyzowała (wbrew obawom opiekunki, że to będzie dla niej stres i że ona taka wycofana). Wątku nie było, pojawiała się okazjonalnie tutaj :) Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Allegro Opalika: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1023793087 ;) Jakby ktoś chciał wyróżnić to niech pisze. Quote
zonia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Renata5 napisał(a):APSA,czy mogłabyś Ty lub jakaś inna dziewczyna co bywa w schronisku dowiedzieć się jak się miewa Robiś i może jakąś nową fotkę zrobić?Zonia jest rzadko na dogo,a dziewczyny są bardzo ciekawe co słychać u Robisia...Kochana,dałoby radę to załatwić? http://www.dogomania.pl/threads/141300-Kto%C5%9B-go-zostawi%C5%82-5lat-temu..zestarza%C5%82-si%C4%99-w-schronie.Robi-bez-szans-na-dom! Podnoszę Opalika! Sprawa z Robim już wyjaśniona na jego wątku ....Apso już nie trzeba się dowiadywać... Quote
lilk_a Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 ................................................. [FONT=comic sans ms][SIZE=1][/FONT] Quote
Sabina02 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Wyslalam na Opalika 50 zl za maj i czerwiec. Pieniazki powinny dotrzec za pare dni. Quote
MyszkaMiki Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Witam Potwierdzam, że dostałam zgłoszenie na zrobienie ogłoszeń na Opalika :) Mam jeszcze dwa zaległe pieski ale może wszystkie uda mi się dzisiaj poogłaszać Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
ollalaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Przepraszam za offa ale to PILNE Niewidomy Babelek potrzebuje grosików na hotelik, inaczej znów trafi do schronu! [url]http://www.dogomania.pl/threads/179855-B%C4%85bel-taki-wyrzut-sumienia-mamy-hotelik-u-Zuzi-potrzebujemy-grosza[/url] Quote
Awit Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Opalisiu niech te ogłoszonka przyniosą Ci szczęście..... Quote
Recommended Posts