Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczki nie będzie mnie przez ten weekend, jak wrócę to wpisze nowe wpłaty, pozdrawiam

Takiej to dobrze;) Pozdrawiamy również i życzymy miłego wypoczynku:)

Posted

Ogłoszenia są zamówione, zaraz za nie zapłacę.

W którym poście był ładny nowy tekst dla królewicza?

Z Dziadkiem/Robinem zobaczę, co się da zrobić.

Posted

APSA napisał(a):
Ogłoszenia są zamówione, zaraz za nie zapłacę.

W którym poście był ładny nowy tekst dla królewicza?

Z Dziadkiem/Robinem zobaczę, co się da zrobić.

Właśnie ja pisałam ten tekst, ale nie mam pojęcia gdzie on jest.... jeśli to o ten tekst chodzi ;)

Posted

Znalazłam! i wstawiłam do pierwszego posta :)
Na pierwszą stronę wrzuciłam też trochę wybranych zdjęć :)

__Lara napisał(a):
Opalik - czy zabłyśnie w Twoim sercu?

Życie odbieramy przede wszystkim wzrokiem. Podziwiamy piękno, zaglądamy tam, gdzie jest coś ciekawego. Opalik nie ma takiej możliwości - obserwowania świata wzrokiem, za to świetnie go obserwuje swoim słuchem i węchem. Radość tego psa zachwyca, bo mimo swojej wzrokowej słabości jest wesołym, kochanym zwierzątkiem. Swojego języczka często używa do okazania radości i miłości, zastępując tym błysk w oku. Powącha to, czego nie potrafi dostrzec. W jego słabości widać wielkość woli przetrwania. Więcej, Opalik kocha człowieka. Jest grzeczny i posłuszny. Nie sprawia żadnych problemów, a swoje własne problemy (czytaj: brak wzroku) rozwiązuje na psi sposób. Stara się nie być dla nikogo ciężarem, ale przyjmować życie takim jakie jest. Do tego ma rozkosznie miękkie futerko i przemiły uśmiech. Jest całkowicie zdrowy.
Jedyne czego mu obecnie brakuje to swojego własnego, cieplutkiego, przyjaznego domu. Może Ty podarujesz go Opalikowi?

I za pamięci jeszcze jedna wiadomość lekko OT: paluchowa Babunia ma już dom :multi:

Posted

__Lara napisał(a):
No i świetnie!

To mu zrobię na pewno allegro teraz ;)

Dziergaj Laruś to allegro,dziergaj,ma być najpiękniejsze na świecie,jak nasz Królewicz:loveu:;)

APSA-dzięki za Robisia:loveu:

Posted

migdalena napisał(a):
A domek dla Babuni już stały?Pamiętam ją z Palucha,ale wątek gdzieś mi umknął...

Stały. Nie ten daleko daleko, do którego schronisko nie chciało jej wydać, tylko drugi - bliższy. Babunia się bardzo szybko zaaklimatyzowała (wbrew obawom opiekunki, że to będzie dla niej stres i że ona taka wycofana).
Wątku nie było, pojawiała się okazjonalnie tutaj :)

Posted

Renata5 napisał(a):
APSA,czy mogłabyś Ty lub jakaś inna dziewczyna co bywa w schronisku dowiedzieć się jak się miewa Robiś i może jakąś nową fotkę zrobić?Zonia jest rzadko na dogo,a dziewczyny są bardzo ciekawe co słychać u Robisia...Kochana,dałoby radę to załatwić?

http://www.dogomania.pl/threads/141300-Kto%C5%9B-go-zostawi%C5%82-5lat-temu..zestarza%C5%82-si%C4%99-w-schronie.Robi-bez-szans-na-dom!

Podnoszę Opalika! Sprawa z Robim już wyjaśniona na jego wątku
  • ....Apso już nie trzeba się dowiadywać...

• Posted

Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie.
    Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza.
    Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry.
    Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia.
    Zapraszam na wątek:
    [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]

Posted

Przepraszam za offa ale to PILNE
    Niewidomy Babelek potrzebuje grosików na hotelik, inaczej znów trafi do schronu!
    [url]http://www.dogomania.pl/threads/179855-B%C4%85bel-taki-wyrzut-sumienia-mamy-hotelik-u-Zuzi-potrzebujemy-grosza[/url]