Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
A miały być fotki nowe w środę.....

Ano miały być,ale Omar nie dojechała:-(
Ale reanimowałam swój złom:diabloti: i mam fotencje:laugh2_2:.Tylko okazało się,że zrobiłam 8 zdjęć i baterie nowiusieńkie sie rozładowały.Gdzieś w aparacie robi się jakieś spięcie i dupa:shake:.Muszę znaleźć kabel i będę ładowała aparat pod prądem i robiła fotki póki nie kupię czegoś sensownego.No ale ważne,że jakieś tam foty będą:)
Taaa daaaam...Nasz Królewicz:loveu:

Myślę,że takie fotki nadadzą się do allegro.Może uda mi sie zrobić jeszcze kilka zdjęć na dworku pełną parą i jedziemy z ogłoszeniami:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilk_a napisał(a):
faktycznie te oczka to ślepiutkie zupełnie .... ale jaka minka :)

No...kochany nasz ślepunio:sad:.A minka znudzona,no i troszkę śpiący był Opaliś.On taki właśnie jest grzeczniutki.Leży sobie grzecznie albo przy mnie na wypoczynku,albo na swoim posłanku.Pochodzi tez troszkę,poprzytula się,zaczepek z psami nie szuka:).Kochane nasze Słoneczko:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
No...kochany nasz ślepunio:sad:.A minka znudzona,no i troszkę śpiący był Opaliś.On taki właśnie jest grzeczniutki.Leży sobie grzecznie albo przy mnie na wypoczynku,albo na swoim posłanku.Pochodzi tez troszkę,poprzytula się,zaczepek z psami nie szuka:).Kochane nasze Słoneczko:loveu:

Bardzo kochane.

Posted

[FONT=&quot]Kwiecień stałe:[/FONT]
[FONT=&quot]Gonia66 – 5 zł[/FONT]
AnnaA - 10 zł
sabina02 - 25 zł
[FONT=&quot]baldek2 - 20 zł[/FONT]
Javena - 5 zł
Javena 10 zł Dobrze?
kmurdz - 15 zł
Ollalaa - 10 zł
Awit - 10 zł
APSA 5 zł
AnnaA - 10 zł
Kama spoza dogo - 20 zł
kmurdz 25 zł
DOTA-KOKA - 10 zł
Selenga - 15 zł
Monika W spoza dogo - 15 zł
Syli - 20 zł
Avii - 20 zł
Agata 51 - 10 zł
------------------ 260
Maj stałe
[FONT=&quot]baldek2 - 20 zł[/FONT]
Ollalaa - 10 zł
[FONT=&quot]-------------------20 zł[/FONT]
Przelew za marzec 310 zł wysłany, 100 zł wysłane,
300 zł za kwiecień wysłane 30.03.2010
Na kocie zostało dnia 26.04.2010 r - 505 zł

Cioteczki sprawdźcie czy nie ma błędu i czy Was dobrze zapisałam,

Posted

Opaliś na kanapie :loveu: :loveu: :loveu:
http://img710.imageshack.us/img710/3897/obraz010o.jpg
Tu szczególnie słodko wygląda :)

Wkleiłam już bieżące rozliczenie do pierwszego posta.
Teraz też ma trudniej z dostępem do netu, w pracy dużo roboty, a w przyszłym tygodniu znów wyjazd, tym razem służbowy.
Zastanawiam się, czy nie zafundować chłopakowi zestawu ogłoszeń na którymś z bazarków :)

Posted

Renata5 napisał(a):
Tak na szybko zrobiony filmik,bo Opaliś akurat wstał z posłanka:)

[video=youtube;6sHrh-oneDc]http://www.youtube.com/watch?v=6sHrh-oneDc[/video]

He,he, he,to Ci dopiero Opalonko.Noga do góry i dawaj podlewac !!!!! Jednak trzeba przyznac,ze jest przemiłym piesiem.

Posted

Javena napisał(a):
He,he, he,to Ci dopiero Opalonko.Noga do góry i dawaj podlewac !!!!! Jednak trzeba przyznac,ze jest przemiłym piesiem.

No juz taki jest ten nasz Opaliś;).Edus przemknął obok Opalisia i to był doskonały powód do tego,żeby siknąć na ścianę:)

Posted

Tyle ufnego futra, glowina nadstawiona do drapania za uszkami, szczęśliwy pies, ale rozpuszczony Książę... tylko do spanka, a w międzyczasie drapanko i sikanko.Piękny jest ten Opaliś- Paliś.Takiemu to dobrze.

Posted

Awit napisał(a):
Tylko chyba ciut młodszy.
Mam nadzieję, że choć ten ma własny domek....

Niestety nie dość, że bezdomny to jeszcze cudem wyratowany z bagna i teraz totalnie wycofany :(

Za to Opaliś to widzę konewka niezła nadal ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']a ja znalazłam klona Opalisia:

Bagisia

Byłam na wątku Bagisia,faktycznie bardzo podobny do Antoniuszka:-(,z umaszczenia to jeszcze bardziej podobny niż Opaliś
ale cieszę się,że już klaruje sie opcja wyjazdu Bagisia do Kikou,bo ja nijak już nie mogłam pomóc:-(

A teraz fotki o tym jak nasz Królewicz je.On tak cały czas modli się nad jedzeniem,jedynie wcinał z apetytem samo mięsko,ale potem dostał rozwolnienia:sad:.Więc teraz gotuję ryż,albo makaron na papkę,mielę mięsko,dodaję rosołku i takie między innymi danie podaję psiakom.Ale jak widac na załączonym obrazku,nie jest to szczyt marzeń Opalisia.Co on jadł w schronie,skoro to mu nie smakuje,ani kiełbaska,ani paróweczka,ani pasztet...nad wszystkim się modli:shake:

Tu juz pomału zaczął jeść...

Tu odpoczynek po jedzonku:)

A jakby ktoś przegapił,to na poprzedniej stronie jest filmik;)

Posted

Dogo07 napisał(a):
Może on woli twardsze jedzonko ?

No właśnie nie.Jak były większe kawałki,to wypluwał obok miski i zostawiał,a jak zaczęłam mielić,to zjada.Wolno,bo wolno,ale zjada

Posted

Królewicz po prostu ma taki sposób spożywania pokarmów. Najlepiej na leżąco, w miękim posłaniu, miseczka z przysmakami w zasięgu pyszczka. Wydaje mi się, że ktoś powinien Królewiczowi usługiwać. Gdzie jest służba ??? Chyba ktoś powinien sprawdzić domek !!!