Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogo07 napisał(a):
Można by zrobić taką książkę złożoną z wielu psich historii.

Zgadzam się, sama lubię czytać takie historię, a nasze dogomaniaków i naszych psów te historie są bardzo ciekawe,
Jak znaleźliśmy naszych pupili, pierwsze dni pierwsze kupkii:p , taka książka byłaby też edukacyjna jakie mieliśmy problemy z psami kurczę to mogłoby się dobrze sprzedać a kasiorka wiadomo na co

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apsa wszystko aktualne, a powiedz o co chodzi? Bo ja nie mam pojęcia gdzie Renatka mieszka, trzeba Opala do niej zawieźć? Miałam na myśli podwiezienie gdzieś w w-wie do lekarza czy ze schronu gdzieś. Mów szybciutko to będę gadała z Tz.

Posted

To kawałek mnie,a tu 4 moje starowinki(jeszcze mam 2 starutkie malizny,które spały i jednego co był u syna w pokoju):loveu:.
Nie widziały mnie całe 5 minut,bo byłam w łazience.Jak przyszłam to nie wiedziałam którego najpierw wygłaskać...mordki moje kochane,straaasznie sie stęskiły;):loveu:

Posted

yoko100 napisał(a):
jak wszystkie cie Renatko kochaja

I ja wszystkie kocham i każde z osobna:loveu:Znajomi są mi do szczęścia nie potrzebni.Wolę moje psy,to są moi przyjaciele

Posted

Trochę się z Tobą Renatko zgodzę. Pies zawsze wierny i na dobre i na złe, a z ludźmi to różnie bywa (niestety).
U mnie jest "strasznie", jak ktoś z domowników wraca do domu lub gdy odwiedzają nas osoby, które kochają moje psy a psy ich. Normalna tragedia :-)
Harmider nie do opanowanie i wszystkie się przepychają, żeby się przywitać, przytulić i pokazać jak się cieszą :multi:
Boże, jak ja uwielbiam ten harmider :loveu:

Posted

ollalaa napisał(a):

U mnie jest "strasznie", jak ktoś z domowników wraca do domu lub gdy odwiedzają nas osoby, które kochają moje psy a psy ich. Normalna tragedia :-)
Harmider nie do opanowanie i wszystkie się przepychają, żeby się przywitać, przytulić i pokazać jak się cieszą :multi:
Boże, jak ja uwielbiam ten harmider :loveu:

U mnie jest dokładnie tak samo:) A jak wrócę po dłuższej nieobecności w domu,bo na przykład byłam na wywiadówce u któregoś z synów,to psy bardziej się cieszą,że wróciłam niż moje dzieci:diabloti:

Posted

ollalaa napisał(a):
To mój TZcik zawsze się śmieje, jak przychodzi moja mama, że dobrze, iż psy mamy, bo choć ktoś się na jej widok cieszy :roflt: (oczywiście takie żarty)

A moja Salmunia nie lubi mojej mamy strasznie....a moja mama kocha psy...nie moze tego scierpiec i tez jej przez to nie lubi..i kolo się zamyka...mama przestala przychodzić...
ZNajgorsze jest to, ze zawsze nam pilnowala psów na wakacjach..teraz zarzeka sie, że nawet nie chce słyszeć..Salma ja gryzie...:(to jest dopieri typek;):):)

Posted

gonia66 napisał(a):
...mama przestala przychodzić...

Moja mam też rzadko do nas przychodzi,bo mówi,że ma uczulenie na sierść:roll:;).A ja wiem swoje...gdzie nie usiądzie tam kłaki Jej się czepiają i potem nie może się odkłaczyć:cool3:,a jest straszną pedantką i Jej to przeszkadza...w odróżnieniu ode mnie:mdrmed:

Posted

No kłaki to normalka, tak samo jak odkurzanie przynajmniej raz dziennie. Ale im częściej się odkurza, tym mniej kłaków i tym krócej trzeba kolejny raz odkurzać. Najgorzej mnie wpienia, jak Max małpa jedna na kanapie nie na koc się położy tylko obok, a wie, że źle robi, bo jak rano schodzę do salonu i tylko powiem, co tu zrobiłeś, to zaraz się plackiem kładzie i robi maślane oczy i słodkie minki. A jak widzą, że odkurzacz wyciągam, to zaraz nie ma żadnego, chociaż czegoś się potworki boją :evil_lol:
Co do gości, to ja zawsze mówię, że jak komuś u nas psy czy kłaki przeszkadzają, to nie musi nas odwiedzać. A skoro wiedząc, że mamy 5 psów przychodzi, to niech nie marudzi. A i jeszcze jedno, goście kawy gratis nie dostają, psy pogłaskać muszą obowiązkowo :cooldevi:

Posted

No i wyszło, że ta obsuwka mnie uratowała - gdybym wczoraj wiozła Opala, pewnie wylądowałabym z rozkraczonym samochodem gdzieś wpół drogi.
Moje auto w warsztacie, czekam na wyrok...

Będę zaraz dzwonić do Awit, mam nadzieję, że uda nam się zgrać i transport nie będzie problemem.

Posted

APSA napisał(a):
No i wyszło, że ta obsuwka mnie uratowała - gdybym wczoraj wiozła Opala, pewnie wylądowałabym z rozkraczonym samochodem gdzieś wpół drogi.
Moje auto w warsztacie, czekam na wyrok...

Będę zaraz dzwonić do Awit, mam nadzieję, że uda nam się zgrać i transport nie będzie problemem.

Oby wszystko sie udało i Opalik dotarł do mnie w niedziele.Trzymam kciuki :)

Posted

Javena napisał(a):
Ja nie mam nr konta . Nie moge nic Opalikowi wysłać.Czy juz jest jakis nr?? Opaliku teraz już bedzie tylko dobrze.

APSA będzie zbierała- czekamy wszyscy na nr konta do przelewów:):)

Posted

Trzymajmy kciuki za niedzielę:-) Oby wszystko poszło tak jak chcemy....
I Opaliczek będzie jechał z Awitką do Renatki po swoje nowe życie:-)
Normalnie nie mogę sie doczekać kiedy będę czuła te kudłate ciałeczko kochane takie obok siebie....
Trzymajmy kciuki!!!!!

Posted

PRZYPOMINAM TYLKO, ZE OPALIKOWI BRAKUJE JESZCZE 115 ZŁ DEKLARACJI STAŁYCH...:(:(
NA PIERWSZY MIESIAC BEDZIEMY MIELI Z DEKLARACJI JEDNORAZOWYCH..A CO POŹNIEJ...???A TRANSPORt???

Błagamy o pomoc i o najdrobniejsze nawet deklaracje....Kto jeszcze dołoży..????