Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeby tylko dogo. To będzie bestseller. Pełen ciepła, uczuć, milości ale i trudu jaki wkładasz aby zapewnić im szczęśliwe pełne życie, aby zrekompensować im to czego być może nigdy nie otrzymały. Ludzie czytając wylewaliby litry łez:-(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Czy Wy musicie tyle pisać? :eviltong: potem człowiek musi przeglądać kilka stron wstecz żeby się połapać :eviltong:

To obecnie brakuje tylko deklaracji?

ta info jest calkiem niedaleko...:):)

Posted

Książki nie napiszę,bo nie mam czasu i weny twórczej:placz:.Ale na pewno będę sumiennie pisała tu na wątku o Opaliku,o Jego zachowaniu,o smutkach i radościach,o naszych przeżyciach i o wspólnym poznawaniu się.Mam nadzieję,że już od jutra zacznę pisać nasze pierwsze wrażenia z pobytu Opalika u mnie ;) :)

Posted

Renata5 napisał(a):
Książki nie napiszę,bo nie mam czasu i weny twórczej:placz:.Ale na pewno będę sumiennie pisała tu na wątku o Opaliku,o Jego zachowaniu,o smutkach i radościach,o naszych przeżyciach i o wspólnym poznawaniu się.Mam nadzieję,że już od jutra zacznę pisać nasze pierwsze wrażenia z pobytu Opalika u mnie ;) :)
Ze co?????????????????????????????????????:o....Reniu,.....serio???????:o....dobrze myślę..?????

Posted

ollalaa napisał(a):
Ejjjj.......!
Od jutra! To jutro Opalik zawita w Renatki. a może już dupcie grzeje, a my tu ciemna masa nic nie wiemy:oops:

No ja też ciemna masa,bo nic nie wiem:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Dobrze :),ale ciiiii...żeby nie zapeszać:cool3:

A ja tanczyc chcę..może nauczysz mnie jak tańczy sie- ja bujam sie bujam:D.
lalllallalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallalalallaaaaaaaaaaaaaaaalalllalalalalllllllaaaaaa:):):)

Posted

gonia66 napisał(a):
A ja tanczyc chcę..może nauczysz mnie jak tańczy sie- ja bujam sie bujam:D.
lalllallalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallalalallaaaaaaaaaaaaaaaalalllalalalalllllllaaaaaa:):):)

Nie wiem,czy tańczyć umiesz,czy nie umiesz,ale śpiewać to Ty potrafisz:mdrmed:

Posted

Jakby już były konkrety, to bym napisała, na razie siedzę i się na zapas denerwuje najbliższą przyszłością ;)

Renata5 napisał(a):
Książki nie napiszę,bo nie mam czasu i weny twórczej:placz:.Ale na pewno będę sumiennie pisała tu na wątku o Opaliku,o Jego zachowaniu,o smutkach i radościach,o naszych przeżyciach i o wspólnym poznawaniu się.
Jedna dziewczyna z forum miau zebrała wpisy ze swojego wątku i to wydała w formie książki - czyta się genialnie :)
Rozważ to, niech ludzie wiedza, jak można pomagać :cool3:

Posted

APSA napisał(a):
Jedna dziewczyna z forum miau zebrała wpisy ze swojego wątku i to wydała w formie książki - czyta się genialnie :)
Chodzi o Pamietnik Babuni czy jeszcze inna ksiazke? Pamietnik mieleckiej Babuni czyta sie z zapartym tchem.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Chodzi o Pamietnik Babuni czy jeszcze inna ksiazke? Pamietnik mieleckiej Babuni czyta sie z zapartym tchem.

Miałam na myśli "Moje domowe tygrysy".
A "Pamiętnik Babuni" to w ogóle majstersztyk :loveu:

Posted

Oj tak... "Pamiętnik Babuni" czyta się z zapasem chusteczek...
Renatko - to powinnaś mieć kogoś, kto na podstawie Twoich wpisów skompilowałby książkę :) Jacyś chętni na dogo?

Posted

Awit napisał(a):
Apsa jakby coś trzeba było pomóc po 16 jestem po pracy, w wekend mój Tz być może mógłby wspomóc podwiezieniem. Wogóle napisz kiedy ta wspaniała chwila ma nastąpić....
Czy to aktualne? Mamy małe obsunięcie. Mam nadzieję, że już więcej nic nie wyskoczy i jeśli dobrze pójdzie, Opal opuści schronisko w niedzielę.