Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial Black]W tym wątku zamieszczane będą zdjęcia psiaków ze schroniska w Karwicach.
Jako że sama zajmuję się tą sprawą, na razie zdjęcia zbiorowe psiaków, wyodrębnione z których są boksów.
[FONT=Arial]
Mapka, w którym miejscu znajduje się schronisko:

Na razie jest to takie mini-schronisko. Trwa rozbudowa, nowe ma pomieścić do 150 psów.

[/FONT]
Jeśli dostanę pozwolenie od kierownika na wolontariat, postaram się pobyć z każdym pieskiem, porobić osobne zdjęcia i dodać opisy :)[/FONT]

Z góry przepraszam za jakość. Pogodę mamy jaką mamy, a psiaki też zbyt chętne do pozowania nie były. Non stop rzucały się na siatkę żeby je tylko pomiziać ;)

W razie pytań, w sprawie adopcji, proszę pisać do mnie na PW.

BOKS 1 : SUCZKA I SZCZENIAK

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z moich obliczeń wynika, że są 43 psiaki :)
Co do adopcji to nie orientuję się za bardzo. Wiem tylko tyle, że wczoraj został adoptowany 2 szczeniak suni z Boksu nr 1.

Posted

[quote name='nika28']Anpipo, możesz napisać coś wieścj o Owczarku Szkockim ?
Czy w schronisku wydadzą go na DT ?[/QUOTE]

Niestety nie wiem o nim nic więcej. Wydaje mi się że dopiero co został przywieziony, bo jak byłam w piątek w tamtym tygodniu to go jeszcze nie widziałam. Z tego co widać jest bardzo wystraszony, wogóle nie chciał do mnie podejść... Myślę, że jeśli chciałabyś go wziąć to nie będzie żadnego problemu...