Jump to content
Dogomania

Stary OZZY, w drodze do Kiku, czekamy na wiesci :!!!!!

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści powinny być po ok. 2 tygodniach- choc o BLACKIM , który pojechal do tego samego domu były dużo później,
To inna fundacja przekazuje informacje do HUNDEHULFE, a Hundehilfe przesyła nam- z tym,że nie wiem, czy do mnie, czy na adres schroniska.
Jak będę cos wiedziała , dam znać.

• 2 weeks later...
Posted

minęły 2 tygodnie............

dziewczyny błagam zadzwońcie do Hundehlife ...żeby im chociaz sie przypomniec i powiedziec żeby do Was (a nie do schronu) dzwonili bo ludzie którzy pomagali chcieliby wiedziec co z psem....
czy to takie nienaturalne....że osoby którym ozzy leżał na sercu i mu pomagały jak tylko mogły chciały by wiedziec czy dotarł i jak sie ma

Posted

[FONT=Arial]Szybciutko dostałam odpowiedź od Ewy, wstawiam:[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]"Witam,[/FONT][FONT=Arial] P[/FONT][FONT=Arial]rzesyłam pierwsze zdjęcia Ozzyego, który został zaadoptowany przez[/FONT][FONT=Arial]rodziców Andrei, Pani ktora przyjeła do siebie Blakyiego z łódzkiego[/FONT][FONT=Arial]schroniska.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Ozzy bardzo dobrze zaaklimatyzował się w swoim nowym domu, i szybciutko[/FONT][FONT=Arial]przywiązał się do swoich nowych rodziców a oni do niego.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Piesek jest w swoim nowym domu rodzynkiem i wyraźny podoba mu się, że[/FONT][FONT=Arial]jemu samemu należy niepodzielna uwaga domowników i że z nikim więcej nie[/FONT][FONT=Arial]musi już dzielić się głaskaniem, tulaniem i dawaniem całusków.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Na swoje ukochane spacery ale wychodzi chetnie w grupie innych piesków i[/FONT][FONT=Arial]wzorowo chodzi na smyczy:-)[/FONT][FONT=Arial]Jego ulubionym zajeciem w ogrodzie to zabawa piłeczką, bryka i podryguje[/FONT][FONT=Arial]przy tym i stara się nawet skakać jak młody psiak, na jednym zdjęciu[/FONT][FONT=Arial]widać nawet jak niesie swoją zabawkę i jak wysoko i dumnie trzyma przy tym[/FONT][FONT=Arial]swój ogonek:-) [/FONT][FONT=Arial]Ozzy jest prawdziwym skarbem, jest kochany i rozpieszczany i co dzień[/FONT][FONT=Arial]sprawia swoim ludziom wiele, wiele radości![/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Nowe zdjecia wkrótce."[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Są też trzy zdjęcia- Ozzy w domu na łóżeczku i Ozzy w ogródku, ale teraz jestem "unieruchomiona" i mam tylko do dyspozycji na chwilę mułowatego laptoka, wiec zdj ecia wstawie później, albo może Betta wstawi, bo wyślę jeje na maila.[/FONT][/FONT]

Posted

jeeeah....mam zdjecia cudowne !!! ale niestety niemoge ich zapisać a tym samym tu wkleić...także trzeba poczekać na Anie :P
no ale ja juz mam ....sasasa...ale sie ciesze

dzieki że napisałas Aniu do nich juz nie mogłam sie doczekac ....
Aska...można chyba przenieśc wątek Ozzusia do >w nowym domku :)))))

Posted

długo mnie nie było na dogomanii ale powrót i spojrzenie na zakończenie Ozziego epopejki dodaje sił i budzi optymizm. Bardzo się ciesze że los tego psiaka odmienił sie na lepsze i oby na stałe!!!

Posted

cioteczki pozwolę sobie tu napisać.... życzę Wam wszystkim dobre duszyczki... zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych
Ozzuś - tobie również ; )

• 1 month later...
Posted

Kurde, nie wiem, jak bylo ustalane, bo załatwiała Aska25, której chwilowo nie ma.
Nam też oddali pieniadze za badania Ozzego dopiero teraz w maju, ale na podst. faktur od weta , ktore daliśmy im w lutym.
Nie wiem, czy nie powinny byc jakieś rachunki za paliwo?
W każdym razie spróbuję sie zorientować.

• 8 months later...