Brysio Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Witam bardzo prosze o sprawdzenie domku Łodzi dla naszej staruszki z Gliwic www.dogomania.pl/threads/179931-dwa-mini-staruszki-szukajAE-domkA-w-na-ostatnie-chwile-A-ycia-czy-zdAE-A-AE-POMOCY czy mogę liczyc na pomoc? Quote
Betta Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 to ja czekam niecierpliwie na info czy wogóle dojechał do nowych włascicieli......... Quote
Ania i Kajber Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dojechał na pewno, wieści i zdjęcia będą trochę poźniej , bo to na południu Niemiec. Quote
Ania i Kajber Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wieści powinny być po ok. 2 tygodniach- choc o BLACKIM , który pojechal do tego samego domu były dużo później, To inna fundacja przekazuje informacje do HUNDEHULFE, a Hundehilfe przesyła nam- z tym,że nie wiem, czy do mnie, czy na adres schroniska. Jak będę cos wiedziała , dam znać. Quote
Betta Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 minęły 2 tygodnie............ dziewczyny błagam zadzwońcie do Hundehlife ...żeby im chociaz sie przypomniec i powiedziec żeby do Was (a nie do schronu) dzwonili bo ludzie którzy pomagali chcieliby wiedziec co z psem.... czy to takie nienaturalne....że osoby którym ozzy leżał na sercu i mu pomagały jak tylko mogły chciały by wiedziec czy dotarł i jak sie ma Quote
Ania i Kajber Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Już napisałam do ewy prośbę o wieści. Quote
Ania i Kajber Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [FONT=Arial]Szybciutko dostałam odpowiedź od Ewy, wstawiam:[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]"Witam,[/FONT][FONT=Arial] P[/FONT][FONT=Arial]rzesyłam pierwsze zdjęcia Ozzyego, który został zaadoptowany przez[/FONT][FONT=Arial]rodziców Andrei, Pani ktora przyjeła do siebie Blakyiego z łódzkiego[/FONT][FONT=Arial]schroniska.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Ozzy bardzo dobrze zaaklimatyzował się w swoim nowym domu, i szybciutko[/FONT][FONT=Arial]przywiązał się do swoich nowych rodziców a oni do niego.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Piesek jest w swoim nowym domu rodzynkiem i wyraźny podoba mu się, że[/FONT][FONT=Arial]jemu samemu należy niepodzielna uwaga domowników i że z nikim więcej nie[/FONT][FONT=Arial]musi już dzielić się głaskaniem, tulaniem i dawaniem całusków.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Na swoje ukochane spacery ale wychodzi chetnie w grupie innych piesków i[/FONT][FONT=Arial]wzorowo chodzi na smyczy:-)[/FONT][FONT=Arial]Jego ulubionym zajeciem w ogrodzie to zabawa piłeczką, bryka i podryguje[/FONT][FONT=Arial]przy tym i stara się nawet skakać jak młody psiak, na jednym zdjęciu[/FONT][FONT=Arial]widać nawet jak niesie swoją zabawkę i jak wysoko i dumnie trzyma przy tym[/FONT][FONT=Arial]swój ogonek:-) [/FONT][FONT=Arial]Ozzy jest prawdziwym skarbem, jest kochany i rozpieszczany i co dzień[/FONT][FONT=Arial]sprawia swoim ludziom wiele, wiele radości![/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Nowe zdjecia wkrótce."[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Są też trzy zdjęcia- Ozzy w domu na łóżeczku i Ozzy w ogródku, ale teraz jestem "unieruchomiona" i mam tylko do dyspozycji na chwilę mułowatego laptoka, wiec zdj ecia wstawie później, albo może Betta wstawi, bo wyślę jeje na maila.[/FONT][/FONT] Quote
czerda Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 to niesamowicie piękne , takie świetne wiadomości , super! Quote
Betta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 jeeeah....mam zdjecia cudowne !!! ale niestety niemoge ich zapisać a tym samym tu wkleić...także trzeba poczekać na Anie :P no ale ja juz mam ....sasasa...ale sie ciesze dzieki że napisałas Aniu do nich juz nie mogłam sie doczekac .... Aska...można chyba przenieśc wątek Ozzusia do >w nowym domku :))))) Quote
laikinia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No to wszyscy jestesmy szczesliwi :) :) :) Quote
Betta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mój przystojniak :) na tym ostatnim to dopiero widac jaki to radosny pies - zupełnie inny niż był Quote
TERESA BORCZ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 długo mnie nie było na dogomanii ale powrót i spojrzenie na zakończenie Ozziego epopejki dodaje sił i budzi optymizm. Bardzo się ciesze że los tego psiaka odmienił sie na lepsze i oby na stałe!!! Quote
Izabela124. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Bardzo się cieszę, że Ozzi już w nowym domku! Quote
Betta Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 cioteczki pozwolę sobie tu napisać.... życzę Wam wszystkim dobre duszyczki... zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych Ozzuś - tobie również ; ) Quote
kikou Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ozzik pojechał do domku 6 marca, do dzisiaj jednak, mimo solennych zapewnień, fundacja nie zwróciła mi kosztów benzyny Quote
Ania i Kajber Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Kurde, nie wiem, jak bylo ustalane, bo załatwiała Aska25, której chwilowo nie ma. Nam też oddali pieniadze za badania Ozzego dopiero teraz w maju, ale na podst. faktur od weta , ktore daliśmy im w lutym. Nie wiem, czy nie powinny byc jakieś rachunki za paliwo? W każdym razie spróbuję sie zorientować. Quote
wellington Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='kikou']Ozzik pojechał do domku 6 marca, do dzisiaj jednak, mimo solennych zapewnień, fundacja nie zwróciła mi kosztów benzyny[/QUOTE] Zwrocili Ci juz ? Quote
Ania i Kajber Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Naprawdę nie wiem, jak to było załatwiane z tym zwrotem, w kazdym razie za f-rę Ozzego od weta pieniadze były zwrócone już w maju zeszłego roku. Quote
kikou Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 nie, nigdy nie otrzymalam zwrotu za ten wyjazd do niemiec z Ozzim Quote
Recommended Posts