Jump to content
Dogomania

Stary OZZY, w drodze do Kiku, czekamy na wiesci :!!!!!

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby cos pomoglo, to ja moge w sobote Ozzego od granicy Frankfurt odebrac i dowiezc na miejsce, albo mozna mi go dzien wczesniej przywiezc do Berlina, to na drugi dzien dowioze... to tak na wypadek jakby byly problemy, bo np. ktos nie ma czasu czekac na parkingu na przyjazd transportu... :)

Posted

Zadzwonila do mnie Beatka, gadala ze mna prawie godzine, cudna osoba....

Na szybko, bo chwilowo z doskoku jestem.

Ozik musi byc w sobote 6 marca, na parkingu, ktorego nazwa podaana jest w pw wczesniejszym ode mnie, Parking jest 40km za Frankfurtem .... W gopdzina 13,30 - 16,30 przewidywany jest transport. Na tym parkingu chcieliby przejac psiaka ....

Droga od Kikou to ok, 190 km + 40 km

Info dnia. Zwroca kase za Transport :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Posted

Zadzwonila do mnie Beatka, gadala ze mna prawie godzine, cudna osoba....

Na szybko, bo chwilowo z doskoku jestem.

Ozik musi byc w sobote 6 marca, na parkingu, ktorego nazwa podaana jest w pw wczesniejszym ode mnie, Parking jest 40km za Frankfurtem .... W gopdzina 13,30 - 16,30 przewidywany jest transport. Na tym parkingu chcieliby przejac psiaka ....

Droga od Kikou to ok, 190 km + 40 km

Info dnia. Zwroca kase za Transport :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Posted

Aska - czylo Ozzy na 100% jedzie do domku?

Super, zeby tylko sie chlopakowi dobrze trafilo.....

Ozzy trzymaj sie pieknosci nasze - przeniose Twoja deklaracje na inna psia bide, nie bede w marcu w takim razie wplacac chyba juz nie?

Jakby cos to prosze o PM.
dzieki

Posted

Pamietajcie, ze Kikou moze poprosic o czesc oplaty na hotelowanie Ozzika, bo bedzie jeszcze u niej 5 dni marca .... Czekam na pania Terese, bo w pon ma do mnie dzwonic Beata w celu dalszych ustalen ....

Posted

Tak Kikou, parking jest 40 km, za niemiecka granica, jak sie nazywa to masz podane w pw moim, w ktorym kopiowalam Maila od Beaty. Ten parking jest ogromy, tam ponoc maja rozladunek, psy sa wypuszczane z klatek na spacery i tam spedzaja noc.
Na nastepny dzien, psiaki sa rozwozone do swoich nowych domow ....

Transport do domu docelowego to ok. 550 km w 1 strone, wiec za niego fundacja nie zaplaci ... Za transport na ten parking (ok 190 km + 40) fundacja zwroci pieniadze ....

Czy moze sie ktoras ciotka wypowiedziec do kogo mam pisac w sprawie tego transportu ... Beatka chce byc w ta sob 6, w kontakcie telefonicznym z osoba ktora bedzie Ozika wiozla .... Ja niestety odpadam ....

Pytala tez o numer rejestracyjny, marke, kolor auta. Zeby bylo latwiej na tym parkingu sie odnalezc. Chociaz auto HundeHilfe ponoc cale obklejone jest na okolo i ciezko nie zauwazyc go ;)

Posted

Witam,

jest możliwość przywiezienia Ozzyego na parking w okolicy Berlina.

Beate często tam przeładowywuje psy, także tym razem jest tam już
umówiona.

Parking znajduje się przy autostradzie A12, wyjazd Storkow, po wyjezdzie z autostrady droga do parkingu jest dobrze opisana.
Parking nazywa się: "Esso Autohof Spreenhagen"

Granicę przechodzi Bea przy miejscowości Świecko (Frankfurt/Oder), ale tam nie ma za bardzo możliwości aby zatrzymać sie i przeładowywać psy.

Zle sie wyrazilam nie chodzilo o pw, a mojego wczesniejszego posta ... Tu jest nazwa parkingu ....

Czy masz pewnosc, ze bedziesz mogla, jechac. Trzeba bedzie czekac tam w godzinach od 13,30 do 16,30 ... Jutro bede pisac maila do Beaty i napisze jej kontakt do Ciebie ....

Prosze tez gdybys mi mogla napisac na Pw, swoj adres, bo bede Ci paszport Ozika wysylac ;)

Posted

kurcze na ten parking to już 280 km jeśli jechać z kawalkiem autostrady albo 220 polskimi pokracznymi dróżkami co pewnie zajmie jeszcze wiecej czasu, zastanowie sie , jutro dam znać

Posted

Oki, wiec sprawa wyjasniona. Kikou zobowiazala sie zalatwic transport Ozzika osobiscie, za co wielkie dzieki ;)

Na koncie zostalo mi jeszcze 60 zlotych z lutego, do oddania mam 30 zlotych za wizyte lekarska, wiec zostanie 30 zl .... Kikou idzie jeszcze jutro z Ozikiem do weta, wiec przelew zrobie jutro ....

Posted

Kikou osobiscie, wyslalam juz maila do Niemcow z jej telefonem ;)

Aha chcialam dodac, ze te 5 dni marca, Ozzik bedzie spedzal u Kikou gratis za co bardzo dziekujemy ....

Posted

tak, wstąpiliśmy jeszcze do weta bo coś uczuliło chlopca i mocno sie przy pupie czochrał i troszke włosów sobie wygryzł..
nie wiem co to mogło być.. w kazdym razie dostal chlopczyk coś łagodzącego takią okoliczność i powinno sie uspokoić

Posted

..i pojechał chłopak..... :( :( :(

przekazany wg planu...
a jak tam dalej droga wypadnie to sama jestem ciekawa
no i jak mu tam w nowym domku bedzie?