figanadrzewna Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Asia, moją wplatę powinnaś też mieć Quote
Aska25 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Nie wiem sprawdzalam wczoraj wieczorem, zaraz ejde i kukne czy cos nowego przyszlo ;) Quote
xoxoo Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nie ma problemu, czekam cierpliwie ;-)Pisalam do Ciebie (Aska25) byś podala mi swoj mail a prześlę potwierdzenie i wtedy będziecie miały czarno na białym co, kto, kiedy i komu i z jakim opiesem:-) Quote
Aska25 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Oki Xoxo prosze maila aska25adopcje@wp.pl 1 strona zaktualizowana, doszly wszystkie wplaty, oprocz Czerdy ... Ozzy ma obecnie 340 zlotych stalych + 20 zl jednorazowych = 360 zlotych na moim koncie, jutro zrobie przelew do Kikou za hotelik za luty ;) Sprawe Xoxo wyjasniam z dziewczynami z fundacji, pieniazki napewno nie zginely, wiec prosze o cierpliwosc ;) Quote
xoxoo Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Absolutnie tak nie pomyślałam, że zagineły. Napewno gdzieś są :-) Quote
kikou Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 a tu śliczny portret od Laikini, ktora wiozła Ozzika do mnie: Quote
Aska25 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Wszystko sie zgadza z Xoxo, byla wplata, ale nie bylo niku z dogomani i stad ta cala niepewnosc z kaska ;) Dostalam numer konta, zaraz robie przelew za luty za hotelik dla Kikou, poprosilam ja tez, zeby napisala na watku ile wyniosly koszta wizyty lekarskiej .... Jest informacja, ze Ozzik moze jechac do Niemiec jeszcze w lutym, ale wciaz czekamy na potwierdzenie tej informacji u Ani na 100, wiec na watku nie pisalam, ale moze tak, byc to w sumie napisze :P Quote
xoxoo Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jak to nie bylo nicku? Cyt.opis z tytułu przelewu: [FONT=QuasiSwiss-Regular][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2] Tytuł: DLA OZZYEGO mój nick z Dogo: xoxoo [/FONT][/FONT] Quote
xoxoo Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kobitki, czytac uważnie :-) Najwazniejsze, że juz wyjasnione a Ozzy w ciepełku siedzi i trzymam kciuki by jak najszybciej pojechał do domku :-) Quote
Aska25 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Oki, wiec tak, zaktualizowalam 1 post, zrobilam przelew dla Kikou za luty, spojrzcie czy wszystko dobrze rozpisane, bo nie prowadzilam jeszcze takiego watku .... Za luty zostalo mi 60 zlotych zwyzki, Sabina zrobila przelew na 2 miesiace z gory, wiec jest juz 50 zlotych na marzec, czyli razem jest 110 zl u mnie na kacie + 80 zlotych na koncie fundacji na Ozziego ..... Sa jeszcze pieniadze z muszkieterow, ale ile konkretnie to musze wyjasnic, dlatego narazie zostawilam tylko te ktore szly konkretnie na Ozika ..... Quote
xoxoo Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja się juz nie czepiam :-) Dzięki za dopilnowanie. Quote
Ania i Kajber Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No i potwierdziło się-OZZY ma dom stały w Niemczech u rodziców pani Andrei, która wzięła naszego Blakiego.. Czekamy na potwierdzenie daty transportu-prawdopodobnie 18-19 lutego. Quote
kikou Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 a my bedziemy sie strasznie smucić bo Ozzik to taki słodziaszek, nawet buziaki daje... ;) Quote
Ania i Kajber Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ozzy daje buziaki...To sie chłopak wyluzował, dobrze mu.:-) Ale jest przeciez Roki, to chyba klonik Ozzego..:-) Quote
kikou Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Roki jest troche wiekszy i bardziej chory, tez poczciwiec, tylko nie daje buziakow.... Quote
Ania i Kajber Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Biedak, na pewno szybko dojdzie do siebie pod dobrą opieką, pomyślcie o Artrofosie i Nutradylu dla Rokiego na nózki- Nutradyl jest niesterydowy , pochodzenia naturalnego , nieszkodliwy. Quote
Aska25 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Oki to teraz kwestia dogadania transportu .... Musze tez zaraz napisac do Sabiny, bo zrobila deklaracje na 2 miesiace z gory, wiec bedzie musiala powiedziec na ktorego psiaka przelac kaske, no i zostaje jeszcze 60 zlotych, ktore zostaly z tego iesiaca .... Czekam az Kikou napisze ile kasy poszlo na tego weeterynarza, bo nadal nie wiem ;) Quote
Emigrantka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ozzy ma domek? :D Dawno mnie tu nie bylo ale to zobaczyc to superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) Moge zaprosic ludzi do Damy http://www.dogomania.pl/threads/175865-Stara-onka-Dama-mamy-miejsce-w-hotelu-bA-agamy-o-deklaracje i Dog - on maja na Dogo :( http://www.dogomania.pl/threads/137914-Ratujcie-mnie-jak-chcAE-jeszcze-A-yAE-Czasu-mam-niewiele Tak niesmailo? Bardzo prosze...... I taka nastepna sierota tez..... Kasek, psie nieszczescie :( http://www.dogomania.pl/threads/179532-zero-badaA-decyzja-UA-PIENIE-ratujmy-KAE-ska-BA-AGAM-o-pomoc-zbieramy-na-hotel Dianka chora On-eczka: http://www.dogomania.pl/threads/148882-POMOCY-PILNIE-TYMCZAS-domowy-podejrzenie-nowotworu-koA-ci-u-onki-Diany Quote
Betta Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 sasasasa ;) a ja chciałam Ozzika odwiedzić...chyba już nie zdąże : ( Quote
Sabina02 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Aska25 napisał(a):Oki to teraz kwestia dogadania transportu .... Musze tez zaraz napisac do Sabiny, bo zrobila deklaracje na 2 miesiace z gory, wiec bedzie musiala powiedziec na ktorego psiaka przelac kaske, no i zostaje jeszcze 60 zlotych, ktore zostaly z tego iesiaca .... Ale super! Ozzy ma domek! :multi::multi::multi: Co do mojej marcowej deklaracji, to prosze o przelanie tych pieniazkow na dwoch przyjaciol z zabrzanskiego schroniska Kajtusia i Dina, ktorzy razem zostali zabrani do hoteliku kilka miesiecy temu. Podam Ci dane do przelewu na PM. Dziekuje! Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ozzy nie gniewaj sie ale... pan ON-ka umarl i nawet 24 godziny nie minelo a juz chce psine uspic... rodzinka.... Zajrzy ktos/pomoze/poradzi? http://www.dogomania.pl/threads/179922-CYGAN-owczarek-niemiecki-jego-pan-umarA-wczoraj-Pilnie-DT-oraz-deklaracje-na-hotel Quote
Recommended Posts