Jump to content
Dogomania

Stary OZZY, w drodze do Kiku, czekamy na wiesci :!!!!!

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma problemu, czekam cierpliwie ;-)Pisalam do Ciebie (Aska25) byś podala mi swoj mail a prześlę potwierdzenie i wtedy będziecie miały czarno na białym co, kto, kiedy i komu i z jakim opiesem:-)

Posted

Oki Xoxo prosze maila aska25adopcje@wp.pl

1 strona zaktualizowana, doszly wszystkie wplaty, oprocz Czerdy
... Ozzy ma obecnie 340 zlotych stalych + 20 zl jednorazowych = 360 zlotych na moim koncie, jutro zrobie przelew do Kikou za hotelik za luty ;)

Sprawe Xoxo wyjasniam z dziewczynami z fundacji, pieniazki napewno nie zginely, wiec prosze o cierpliwosc ;)

Posted

Wszystko sie zgadza z Xoxo, byla wplata, ale nie bylo niku z dogomani i stad ta cala niepewnosc z kaska ;)

Dostalam numer konta, zaraz robie przelew za luty za hotelik dla Kikou, poprosilam ja tez, zeby napisala na watku ile wyniosly koszta wizyty lekarskiej ....

Jest informacja, ze Ozzik moze jechac do Niemiec jeszcze w lutym, ale wciaz czekamy na potwierdzenie tej informacji u Ani na 100, wiec na watku nie pisalam, ale moze tak, byc to w sumie napisze :P

Posted

Jak to nie bylo nicku? Cyt.opis z tytułu przelewu: [FONT=QuasiSwiss-Regular][FONT=QuasiSwiss-Regular][SIZE=2]
Tytuł: DLA OZZYEGO mój nick z Dogo: xoxoo
[/FONT][/FONT]

Posted

Kobitki, czytac uważnie :-) Najwazniejsze, że juz wyjasnione a Ozzy w ciepełku siedzi i trzymam kciuki by jak najszybciej pojechał do domku :-)

Posted

Oki, wiec tak, zaktualizowalam 1 post, zrobilam przelew dla Kikou za luty, spojrzcie czy wszystko dobrze rozpisane, bo nie prowadzilam jeszcze takiego watku ....

Za luty zostalo mi 60 zlotych zwyzki, Sabina zrobila przelew na 2 miesiace z gory, wiec jest juz 50 zlotych na marzec, czyli razem jest 110 zl u mnie na kacie + 80 zlotych na koncie fundacji na Ozziego .....

Sa jeszcze pieniadze z muszkieterow, ale ile konkretnie to musze wyjasnic, dlatego narazie zostawilam tylko te ktore szly konkretnie na Ozika .....

Posted

Oki to teraz kwestia dogadania transportu .... Musze tez zaraz napisac do Sabiny, bo zrobila deklaracje na 2 miesiace z gory, wiec bedzie musiala powiedziec na ktorego psiaka przelac kaske, no i zostaje jeszcze 60 zlotych, ktore zostaly z tego iesiaca ....

Czekam az Kikou napisze ile kasy poszlo na tego weeterynarza, bo nadal nie wiem ;)

Posted
Posted

Aska25 napisał(a):
Oki to teraz kwestia dogadania transportu .... Musze tez zaraz napisac do Sabiny, bo zrobila deklaracje na 2 miesiace z gory, wiec bedzie musiala powiedziec na ktorego psiaka przelac kaske, no i zostaje jeszcze 60 zlotych, ktore zostaly z tego iesiaca ....

Ale super! Ozzy ma domek! :multi::multi::multi:

Co do mojej marcowej deklaracji, to prosze o przelanie tych pieniazkow na dwoch przyjaciol z zabrzanskiego schroniska Kajtusia i Dina, ktorzy razem zostali zabrani do hoteliku kilka miesiecy temu. Podam Ci dane do przelewu na PM. Dziekuje!