Aska25 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Latwiej sie pisze ;) I tak bardziej polsko brzmi :D:D:D:D Quote
figanadrzewna Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 czasem się człowiek zapodzieje na chwilkę i wraca na takie dobre wieści. Oby tak zawsze ;) Powodzenia Ozzy ! deklarację cioteczki do poniedziałku przeleję Quote
Betta Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kikou mówiła że Ozzik zagląda jej Rudej "pod spódnice" :P a dzis chyba jeszcze dołączy do grona Sonia i Rediś .... kikou pewnie niedługo cos nam napisze wiecej Quote
figanadrzewna Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 rasowy chłop i jak widac duchem nie taki stary :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Redis jedzie za tydzien dopieroale Sonia to i owszem..... Dawac zdjecia :mad: Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ozzy? Poznales sie z Sonia? jak sie masz psisko? pokaz mordusie kochana nam tu? Quote
kikou Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ozzik jest bardzo słodkim biedaczkiem, świetnie dojechał i sie zaaklimatyzował, wszędzie drepcze za mną, zrozumiał gdzie jego miejsce, mieszka w kuchni pod kaloryferem... ;) musieliśmy iść do weta, bo zaraz wpierwszej kupie odkryliśmy przyczyne słabych wyników krwi, Ozzik miał strasznego tasiemca, teraz już jest po tablecie na pasozyty i czuje sie dobrze, zapalenie w uszkach jeszcze jest i zakrapiamy dalej, z Sonią mamy problem, Sonia nie lubi innych piesków, odrazu na wejściu prawie musiałam jej wyciągać mikrusy z paszczy, więc niestety musze izolować dziewczyne.... Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Oh Kikou - to Ozzy ok a z Sonia problem? Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Quote
kikou Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ...pierwszego dnia Ozzik bardzo sisiał dosłaownie co chwilke ale to chyba troche reakcja stresowa była, bo jakkolwiek sisia nasz chłopczyk często ale teraz już ładnie trzyma od wyjścia do wyjścia i w domu juz prawie mu sie nie zdarza, również noc ładnie przesypia bez sikania... Nasz maluszek ma fatalne ząbki i należałoby pomyśleć mad ich oczyszczeniem oraz zastanowić sie nad kastracją, szczególnie że chcecie go wysłać do niemiec. Pani Weterynarz oczywiście wystawia faktury. Quote
kikou Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ...no i nie aż taki depresyjny nasz chłopczyk, owszem spokojniutki jak na dziadzia przystało ale i pomacha ogonkiem jak zbieramy sie na spacerek i ciut pomacha ogonkiem jak szuram garnkami i macha ogonkiem jak sobie spacerujemy powolutku i wita mnie jak gdzieś wyjde i wracam po jakimś czasie... a jak sama coś jem to kładzie główke na moich kolanach i szturcha mnie łapką że też coś chce... (ale ja niestety jestem konsekwentną wstręciuchą i psiunie nie dostają ludzkiego jedzonka pomiędzy swoimi posiłkami...) Quote
Betta Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 z tym tasiemcem to nie wiem co rzec, w schronie to jest przekichane...ostatnio mi wet powiedziała , że biorąc psa ze schronu to lepiej go 3 razy odrobaczyć co 2 tygodnie wtedy będzie to miało sens...a juz napewno nie polegad na tym że kiedyś tam było odrobaczany dobrze Kikou że sie nie dajesz tym błagalnym spojrzeniom : ) mam nadzieje ze Ozzik Cie słucha Quote
Izabela124. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Przesyłam całuski dla Ozzulca :loveu: Quote
Aska25 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Doszla wplata od Betty + 20 zl jednorazowe kt bylo na jej koncie .... Narazie mam 300 zl na konice. Poczekam jeszcze na pozostale 3 deklaracje i wtedy przesle kaske Kiku ;) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Bardzo wazne - czy jest tu ktos/zna kots kogos w okolicach Rawy Mazowieckiej? Pies jest polamany, bezdomny na sniegu- w tej chwili na mrozie http://www.dogomania.pl/threads/1793...NIE-SZUKAMY-DT Bardzo prosze o pomoc na tym watku Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 404 Not Found Emi watek mi sie nie otwiera Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179385-Poturbowany-Pies-w-potrzebie-PILNIE-SZUKAMY-DT Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Podobny do Ozika, a moze Kiku, tak pomyslalam od razu ... Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Przyszly pieniazki od Betty stala deklaracja + 20 zl ktore wplacila jej Xoxo jednorazowo. Dzis bede sie starala skontaktowac z Kiku, bo dzwonilam juz kilka razy i poprosze, zeby zapytala sie jak koszta kastracji .... No i czy Ozik kwalifikuje sie do takiego zabiegu zdrowotnie Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Aimez_moi: 20 zł zaksiegowano 25.01.2010 Przepraszam pomylilam osoby ...,. Napisalam do xoxo, na kogo szly pieniadze, jesli na fundacje, to sprawdze jutro, jesli na Betty sprawdzi wieczorem, na moje konto nie wplynely ... Quote
Betta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 hejka, ja nie dostałam żadnej nowej wpłaty !!!!!!!! Quote
kikou Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ozzik jest najsłodszym psiuniem na świecie, mądry, grzeczniutki, po prostu ideał.. (no czasem jak mu sie tam jakiś pałęta koło nosa to troche podniesie ostrzegawczo warge.. ;) ) Człapie sobie za mną na tych koślawych nóżynach... Stres związany z podróżą zupełnie minął i od dwóch dni już sie nie zdarzyło chłopakowi posisiać w domu... Uszka kropimy ale chyba sie podgoiły porządnie bo Ozzik już nie jest zaniepokojony jak sie go tam dotyka, tasiemiec zniknął z kupy ale trzebaby jeszcze przebadać kał za dwa tygodnie czy faktycznie nic nie zostało... Na jednej z przednich łapek ma takie jakby zgrubienie, jakby guzka czy narośl.. Quote
kikou Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dzisiaj na spacerku był taki dziarski, że chciał normalnie pobiec za patyczkiem rzuconym dla Edzia (innego psiuńka), po kilku krokach w śniegu sie zniechęcił, bo ciężko sie chodzi...ale zawsze! Quote
Aska25 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Super, przepraszam, za male udzielanie sie, ale teraz sledze innej bidy, a ozik ma jak w raju ... Co do Niemcow, ania ich molestuje czy cos wiedza o jego wyjezdzie, nie wiem skad byly takie info .... Pisalam dodziewczyn z fundacji, na jutro mam miec dokladny wyciag z konta z wplatami, takze Xoxo prosze o cierpliwosc. Doszly pieniazki od Sabiny (50 zl na luty + 50 zl na marzec ) Quote
Recommended Posts