Cantadorra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Luka, czy jest watek tego psa w budzie? Czy to pies-samiec, czy pies-sunia? Rozumiem, ze nie ma szans na inne zdjecie w pelnej krasie skoro tylko schowany w budzie? Quote
zozolina Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :placz:Jejku jaka bida....żal patrzec...może wiecie cosik wiecej na dzień dzisiejszy? Quote
Cantadorra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zozolinka pisz jak psina! Luka1, co z tym psem w budzie? Quote
malibo57 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zozolina się nie odzywa, to muszę ja;-) Jestem w kontakcie. Sofie bardzo grzeczna i ułożona - tylko kompocik wypiła w nocy:) Państwo się trochę martwią, że aż za grzeczna, bo nie szczeka, nie ma w sobie grama agresji i NIE warczała nawet w czasie kąpieli. Nas to cieszy:) Oznacza, że Sofie jest stabilna emocjonalnie. Jedyne, czego się boi, to paska do spodni:( Quote
zozolina Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Cantadorra']Zozolinka pisz jak psina! Luka1, co z tym psem w budzie?[/Q :lol: Witam serdecznie Wszystkie ciocie maja pozdrowienia od naszej super suni Sofi,jest rewelacyjna podbiła serca nasze,juz jest wykąpana wyczesana ,bardzo lubi kompot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ha ha ha ale boi sie niestety taty mojego co jego bardzo boli....spacery wygladaj super ,podskakuje zaprasza do zabawy ...no po prostu jestesmy oczarowani !!!!!fotki pare udało sie zrobic ale musz obcykac jak je tutaj wstawic!!! Quote
malibo57 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Sissi tez boi sie mężczyzn - trudno sie dziwić, szczególnie w kontekście paska od spodni:( Quote
zozolina Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No jasne wszystko zrozumiałe ale jest bezpieczna i bardzo bardzo kochana!!!!!! Quote
zozolina Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Malibo wysłałam zdj pierwsze sofi na maila !!!!!!!!!!!!!! Quote
Cantadorra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Halo, czemu na maila??? Ja chce je tez zobaczyc!!! Quote
luka1 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Przeszperałam po swoim archiwum i znalazłam zdjęcia psa. Okazuje sie, że nie ma on tak jak napisano na stronie schroniska 2 lata, jest dużo starszy - wg mnie ma ok 10 lat. Pies został zabrany po eksmisji jego właścicieli z posesji ( mocno pijących). Pies jest bardzo nieufny - szczeka na ludzi, ale nikt nie wie czy jest agresywny czy tylko taki ostrożny. ale jest (była) tam suka - piękna chyba sądząc po twrzy. Nigdy jej nie widziałam na zwnątrz, a gdy ja próbowałam wywabić z budy chowała się głęboko w środku. Nie mam pewności ci ona tam jeszcze jest bo nie mogę sie przez telefon o tym przekonać. Nie wiem własciwie nawt na pewno czy to pies czy suka. a to zdjęcie psa. Quote
zozolina Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :eviltong:Wstawiłabym tutaj zdj ale nie mam pojecia jak to sie robi !!!a te pieski super wygladaja na spokojne i nie takie starsze jak wynika z opisu..hmmm:roll: Quote
malibo57 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Poszły do Ziuteczki:) Zaraz będą. Zdawało mi się, ze wczoraj przesłałam, hm.. Z naciskiem na "zdawało mi się" Przepraszam. Quote
malibo57 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 luka1 napisał(a):Przeszperałam po swoim archiwum i znalazłam zdjęcia psa. Okazuje sie, że nie ma on tak jak napisano na stronie schroniska 2 lata, jest dużo starszy - wg mnie ma ok 10 lat. Pies został zabrany po eksmisji jego właścicieli z posesji ( mocno pijących). Pies jest bardzo nieufny - szczeka na ludzi, ale nikt nie wie czy jest agresywny czy tylko taki ostrożny. ale jest (była) tam suka - piękna chyba sądząc po twrzy. Nigdy jej nie widziałam na zwnątrz, a gdy ja próbowałam wywabić z budy chowała się głęboko w środku. Nie mam pewności ci ona tam jeszcze jest bo nie mogę sie przez telefon o tym przekonać. Nie wiem własciwie nawt na pewno czy to pies czy suka. a to zdjęcie psa. Lukas, wrzuciłaś nam podwójny granat. My nie mamy żadnych możliwości sprawdzić, czy te psy są i w jakim stanie. To Twój teren - wyślij jakiegoś szpiega i nie dręcz, że nic nie możesz:mad: Quote
Cantadorra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Czy to jest gwiazdka zozolinki? Piekna. Quote
bela51 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jeszcze jedno zdjecie szczesliwej sunieczki Quote
zozolina Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :lol:Dziekuje Belu mnie cos to nie wychodzi te fotoski!!!!!!!!!!!!!!bedzie wiecej zdj jak sie na dobre zadomowi !!!!!!!!:multi: Quote
luka1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 czy jakaś sunia jeszcze jest do oddania? Quote
zozolina Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Z latających? to chyba mamuśka została 5 letnia stefa Quote
malibo57 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tak, Stefa jest jeszcze w hotelu. Domek zrezygnował z adopcji do lipca, aż pani pójdzie na emeryturę. A Stefa jest słodkim psem:) Bardzo kontaktowa i stabilna emocjonalnie - Sofie odziedziczyła to po niej:) - Dobrze ułożona, pies domowy, przyjaciółka. Fantastyczny pies! Quote
zozolina Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :multi:Cioteczki życze wszystkim super szampanskiej zabawy,SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU MAŁO ZMARTWIEN A DUZO RADOSCI KAZDEGO NASTEPNEGO DNIA !!!!:lol: Quote
zozolina Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 hejo dlaczemu tutaj tk cicho\?????:roll: Quote
Recommended Posts