Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie jest najlepszy czas na extra wyjazdy. Jak nic nie wyjdzie, to na spokojnie przywieziesz sunie po swietach. Wiem, ze nie tak mialo byc, ale nie trac nerwow na cos, czego nie sposob zmienic. Albo szukaj dalej transportu... nie poddawaj sie.

Posted

Wiem kochana, ze juz by sie chcialo miziac swoja slicznotke i latac na spacerki :) Ale czasami opor materii sie pojawia i wtedy tylko nerwy. Trzymam kciuki za was dziewczynki, zebyscie jak najszybciej sie spotkaly :)

Posted

Cioteczki, wszystkiego najlepszego, jak najmniejszej ilosci psiakow ktorym trzeba pomagac, jak najwiecej prezentow i wspanialej rozmowy z pupilami o połnocy :) A dla mamy pieknych suniek zycze kochającego domku :)

Posted

bela51 napisał(a):
:tree1::x-mas:Wesołych Swiąt Zozolinko dla Ciebie i Twoich rodziców.
Zyczę Wam, aby Wasza wymarzona sunieczka jak najszybciej znalazła sie w Waszym domu.
Dziekujemy i życzymy również wspaniałych Świąt oraz szczęśliwego nowego roku dla Ciebie Belu:loveu: oraz wszystkich dobrych cioteczek i wujków z dogo!!!!!!!:lol::multi:

Posted

Zozolinka ma kłopoty z netem, więc ja informuję, że Sofie już od 1, 5 godziny siedzi w aucie Pati-c i jedzie do Bytomia:)
Wprawdzie przez Wroclaw, ale za to dziś.
Naprawdę się cieszę:)

Posted

Ja jestem a za chwile mie nie bedzie taki los z netem ja juz od godz 15 krece sie jak bączek alez sie ciesze ze wreszcie bedzie z nami sunka!!!!MALIBO JESTES WIELKA DZIEKUJE W IMIENIU SWOIM ORAZ RODZICÓW !!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

a ja przepraszam za offa. Sofii już prawie jest w domku. Mniejsze szczęście ma ten pies. Jest w schronisku. Z opisu wynika że ma 2 lata i jest "nieufny w stosunku do ludzi". Prawda wygląda tak, że pies od 13.07.2008 nie wychodzi z budy i nie ma szansy by ktoś go zobaczył. Boję się, że skończy jak Leda. Może ktoś go będzie chciał przygarnąć?

Posted

Dostałam info, że Sofie już szczęśliwie w domku docelowym. Jechała grzecznie i na miejscu też ok - lepiej, niż Sissi. Mniej zestresowana. Ale ona zawsze była pewniejsza siostrą.
Pati, dzięki z całego serca:loveu: