Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
Aron też do niego pasuje, najważniejsze, że nie siedzi w schronisku.

Jak się sprawuje na co dzień?

Na co dzień dobrze, szczeka wieczorami do innych psów które się wałęsają niestety obok posesji,co jest troszkę kłopotliwe, ale może się w końcu opamięta i da ludziom spać strasznie z niego pieszczoch jak na tak dużego psa :), bardzo lubi się bawić, no i co ważne szczeka na obcych nieproszonych ludzi, choć po chwili cały . ciężki. duży ogon ....lata. Pozdrawiam

Posted

sendzia napisał(a):
Na co dzień dobrze, szczeka wieczorami do innych psów które się wałęsają niestety obok posesji,co jest troszkę kłopotliwe, ale może się w końcu opamięta i da ludziom spać strasznie z niego pieszczoch jak na tak dużego psa :), bardzo lubi się bawić, no i co ważne szczeka na obcych nieproszonych ludzi, choć po chwili cały . ciężki. duży ogon ....lata. Pozdrawiam

A wszyscy myśleliśmy,ze jest trochę zbójem...a on spragniony jest miłości właściciela!Cieszę sie ,że Wy się cieszycie!ZRÓBCIE PROSZĘ JAKIEŚ ZDJĘCIA ARONOWI!JESTEM CIEKAWA JEGO SZCZEŚLIWEJ MORDKI!Jak nie umiesz wstawić wrzuć na maila do mnie lub do Mamanabank!Pozdrawiam to własnie ze mna rozmawiałes przez telefon w dniu adopcji!Dbajcie o niego!

• 5 months later...
Posted

o jeżu! ale jest piękny!
tak sobie oglądam psiaki już zaadoptowane i trafiłam na Arona(Alana)
może jakieś zdjęcie jak wygląda obecnie?
naprawdę piękny, imponujący pies!

• 6 months later...
  • 2 months later...