sendzia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 mamanabank napisał(a):Aron też do niego pasuje, najważniejsze, że nie siedzi w schronisku. Jak się sprawuje na co dzień? Na co dzień dobrze, szczeka wieczorami do innych psów które się wałęsają niestety obok posesji,co jest troszkę kłopotliwe, ale może się w końcu opamięta i da ludziom spać strasznie z niego pieszczoch jak na tak dużego psa :), bardzo lubi się bawić, no i co ważne szczeka na obcych nieproszonych ludzi, choć po chwili cały . ciężki. duży ogon ....lata. Pozdrawiam Quote
Figafiga Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Oj ogon to on ma! Jak mnie walnął z radości to poczułam.Pozdrawiam serdecznie Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 sendzia napisał(a):Na co dzień dobrze, szczeka wieczorami do innych psów które się wałęsają niestety obok posesji,co jest troszkę kłopotliwe, ale może się w końcu opamięta i da ludziom spać strasznie z niego pieszczoch jak na tak dużego psa :), bardzo lubi się bawić, no i co ważne szczeka na obcych nieproszonych ludzi, choć po chwili cały . ciężki. duży ogon ....lata. Pozdrawiam A wszyscy myśleliśmy,ze jest trochę zbójem...a on spragniony jest miłości właściciela!Cieszę sie ,że Wy się cieszycie!ZRÓBCIE PROSZĘ JAKIEŚ ZDJĘCIA ARONOWI!JESTEM CIEKAWA JEGO SZCZEŚLIWEJ MORDKI!Jak nie umiesz wstawić wrzuć na maila do mnie lub do Mamanabank!Pozdrawiam to własnie ze mna rozmawiałes przez telefon w dniu adopcji!Dbajcie o niego! Quote
bahlsa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 o jeżu! ale jest piękny! tak sobie oglądam psiaki już zaadoptowane i trafiłam na Arona(Alana) może jakieś zdjęcie jak wygląda obecnie? naprawdę piękny, imponujący pies! Quote
mamanabank Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Aron, jak Ci się żyje??? :loveu: Odezwij się! Quote
Romka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kaja10014 napisał(a):Co tam u Aronka? Wysłałam maila,czekam na odpowiedż... Quote
Recommended Posts