Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

Posted

Filmik fajny wprawdzie długo się ładuje, ale widzę, że tu bardziej właściciele pokonywali tor niż psy. :evil_lol: :loveu:

Czytałam, że będziesz w Poznaniu na wystawie. Ja też planuję, więc może uda nam się jakoś spotkać? :cool3:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę w Poznaniu, a przed Poznaniem teraz czeka nas DCDC ... martwi mnie trochę to że Boogie trzeci dzień z rzędu wymiotuje po misce [jedzenie jest dobre], może przez to, że ma dietę i je za szybko ... :-(.

Posted

Mój też kiedyś wymiotował zaraz po jedzeniu. Wystarczyło dać mu miske wyżej tak zeby musiał troszke sie namęczyć z sięgnięciem. Jadł wolniej i przestał wymiotować.

Posted

Boogie na DCDC uplasowała się na 12 miejscu :lol: :evil_lol: :lol: .

A tutaj na fotce z Martyną Sandach, która będzie prowadzić jakiś program o zwierzakach [na tym programie co aparat wygrałam ;) ].

>>KLIK - LINK<<

Pozdrawiam.

Posted

Figo robi tunelowo.
Boogie była uczona na ''tu - tam'' i uważam, że to była dla niej lepsza metoda, każdy dopasowuje [a bynajmniej powinien] metodę do psa ... a nie podąża ''za modą ;) " .

>>Tu<< [ w połowie filmu] można zobaczyć jak ''pocina'' po metodzie ''tu-tam''. Wymaga to jeszcze troszkę pracy, ale jest ok. :) Nie myli się i to jest ważne :) .

PS. Boogie w metodzie tunelowej wybierała sobie jeden z ustawionych rzędów i robiła slalom [ponieważ miała już zaczętą metodę ''tu-tam'' na seminarium agility], więc nie było najmniejszego sensu jej mieszać.
Chociaż i tak później podłapała od Figa o co kaman >>TU film z tunelowej<<

FOTY: